Închide meniul

Nota primită de Radu Drăguşin în Tottenham – Manchester City 0-2! Fundaşul român a avut intervenţia serii la Londra

Alex Masgras Publicat: 15 mai 2024, 0:34

Reclamă
Nota primită de Radu Drăguşin în Tottenham – Manchester City 0-2! Fundaşul român a avut intervenţia serii la Londra

Napoli insistă pentru Radu Drăguşin, iar şefii lui Tottenham au luat decizia finală

Radu Drăguşin, după intervenţia colosală din Tottenham - Manchester City / Profimedia

Iată nota primită de Radu Drăguşin în Tottenham – Manchester City 0-2. Fundaşul român a fost titularizat de Ange Postecoglou, în restanţa din etapa cu numărul 34 din Premier League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Echipa lui Pep Guardiola s-a impus cu 2-0, la capătul unui meci crucial pentru „cetăţeni”. City a revenit pe primul loc în Premier League şi are prima şansă la titlu, înaintea ultimei etape.

Nota primită de Radu Drăguşin în Tottenham – Manchester City 0-2! Fundaşul român a avut intervenţia serii la Londra

Chiar dacă nu a prins foarte multe minute în acest sezon, Radu Drăguşin a făcut un meci bun în faţa starurilor lui Pep Guardiola. Internaţionalul român a fost notat cu 6.5 de cei de la dailymail.co.uk.

La ultima fază a primei reprize, Radu Drăguşin a avut intervenţia partidei. Phil Foden a centrat pentru Erling Haaland, dar şutul norvegianului a fost blocat de Van de Ven. Mingea a ajuns la Bernardo Silva, care a şutat spre poarta lui Vicaro.

Mingea ar fi ajuns direct în poarta celor de la Spurs, dar Radu Drăguşin a avut o intervenţie de zile mari. Fundaşul român a fost poziţionat perfect şi a respins balonul în corner.

Reclamă
Reclamă 4

Imediat după intervenţia salvatoare, Radu Drăguşin şi coechipierii săi s-au bucurat ca la gol. Vicario, Hojberg şi Romero au venit şi l-au felicitat pe internaţionalul român pentru intervenţia sa.

„Silva a părut că găseşte colţul perfect, dar Radu Drăguşin a intervenit miraculos. City sigur urăşte să joace pe acest stadion”, au transmis englezii de la dailymail.co.uk.

„Intervenţie eroică în nordul Londrei”, au notat şi cei de la mirror.co.uk, la faza reuşită de Radu Drăguşin.

Reclamă

Fanii lui Tottenham, reacţii împărţite înaintea partidei, după ce Radu Drăguşin a fost titularizat cu Manchester City

Mulţi dintre ei au lăudat decizia lui Ange Postecoglou, de a-l trimite pe fundaşul român încă din primul minut pe teren în duelul cu campioana en-titre, în timp ce alţii au regretat, pentru că îşi doresc ca Spurs să nu o ajute indirect pe Arsenal să cucerească titlul.

De altfel, mulţi suporteri ai lui Tottenham au glumit şi au transmis că Ange Postecoglou este în secret un fan al lui Arsenal, dată fiind echipa de start a lui Tottenham, din duelul cu Manchester City.

„Ange în final în titularizează pe Radu Drăguşin şi îl foloseşte pe Van de Ven în stânga. Toţi ne-am rugat pentru asta”, „Ange e fan Arsenal, ştiu asta”, „Vreau să văd o evoluţie solidă din partea lui Drăguşin”, „Defensiva e top”, „Drăguşin titular şi Van de Ven în stânga, Ange trebuia să facă asta de patru meciuri”, „Cu Van de Ven, fundaș stânga și Drăgușin, titular, s-a terminat pentru City” şi „Sper să văd asta de acum înainte” sunt doar câteva dintre reacţiile fanilor lui Tottenham, pe Twitter.

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
9:35

„Numele Talpan îți spune ceva?” Reacții virale, după ce Fabrizio Romano a anunțat transferul lui Florinel Coman

9:29

Florin Răducioiu vede o singură schimbare în echipa României în meciul cu Slovacia: „E intuiţia mea. Aş miza pe el”

9:19

Edi Iordănescu, anunț clar despre viitorul său pe banca naționalei! Ce a spus, chiar înaintea meciului decisiv de la EURO 2024

9:00

Are acum McLaren cel mai rapid monopost? Analiza lui Adrian Georgescu

8:56

Sârbii au făcut scandal după eliminarea de la EURO 2024: „Nu meritam să fim jefuiţi! Ruşine”

8:31

România ştie toţi posibilii adversari din optimile EURO 2024! Cu cine ne putem duela pentru un loc în sferturi

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 3 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 4 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 5 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad 6 VideoDavid Popovici s-a calificat în finala la 200m liber de la Campionatele Europene de la Belgrad, în AntenaPLAY
Citește și