Închide meniul
VIDEO

Horaţiu Moldovan a fost prezentat de Atletico Madrid pe Metropolitano! Imagini spectaculoase cu internaţionalul român

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 24 ianuarie 2024, 18:00 / Actualizat: 26 ianuarie 2024, 23:04

OFICIAL | Horaţiu Moldovan a fost prezentat de Atletico Madrid. Portarul român a semnat cu formaţia pregătită de Diego Simeone un contract valabil pentru următorii trei ani şi jumătate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pentru transferul lui Horaţiu Moldovan, Atletico Madrid a plătit 800.000 de euro, clauza de reziliere pe care portarul o avea în Giuleşti.

Horaţiu Moldovan a fost prezentat de Atletico Madrid pe Metropolitano

Update 18.10: Primele declaraţii oferite de Horaţiu Moldovan pe Metropolitano:

Este o mândrie să ajung la un club așa mare ca Atletico. Sunt aici să muncesc din greu, îmi aștept rândul să debutez în aceste culori.

Este o onoare pentru mine să îl am pe dânsul alături (n.r. Miguel Angel Ruiz). Mulțumesc frumos pentru aceste cuvinte. Știu foarte bine unde am venit, este un club imens, este un club cunoscut în lume. De abia aștept să văd fanii în tribune. Am venit aici pentru a câștiga trofee și sper să nu vă dezamăgesc„, a declarat Horaţiu Moldovan în faţa jurnaliştilor.

Reclamă

Update 18.00: Horaţiu Moldovan este prezentat acum pe Metropolitano!

Update 17.55: Ultimele pregătiri înainte de prezentarea oficială a internaţionalului român în noua sa „casă”.

Reclamă 4 / 0/3

După ce a efectuat vizita medicală la un spital din capitala Spaniei, Horaţiu Moldovan a mers direct la stadionul Civitas Metropolitano, acolo unde s-a întâlnit cu preşedintele Miguel Angel Gil şi a semnat contractul.

„Un nou gardian în galaxia Atleti! Internaţionalul român a semnat cu clubul nostru pentru trei sezoane şi jumătate”, a anunţat Atletico Madrid, pe site-ul oficial.

Horaţiu Moldovan este al treilea jucător român care va îmbrăca tricoul lui Atletico Madrid. Primul a fost Didi Prodan, în perioada 1996-1998, în timp ce al doilea a fost Cosmin Contra, în perioada 2002-2005.

Mundo Deportivo a dezvăluit adevăratul motiv pentru care Horaţiu Moldovan a fost transferat de Atletico Madrid

Mundo Deportivo a precizat care este adevăratul motiv pentru care Horaţiu Moldovan a fost transferat de Atletico Madrid. Portarul Rapidului şi al naţionalei României a ajuns deja în capitala Spaniei.

Potrivit mundodeportivo.com, aducerea lui Horaţiu Moldovan a fost strâns legată de dorinţa lui Ivo Grbic de a pleca în această iarnă de la echipă. Croatul în vârstă de 28 de ani a fost transferat în 2020 de la Lokomotiva Zagreb şi a primit puţine şanse de a apăra buturile grupării de pe Metropolitano. A fost titular numai anul trecut, când Oblak s-a accidentat şi a fost indisponibil trei luni.

Reclamă

Ivo Grbic şi-a găsit echipă şi şi-a forţat plecarea. Urmează să semneze în următoarele ore cu Sheffield United, ultima clasată din Premier League.

„Ivo Grbic se îndreaptă spre premier League, pentru a juca la Sheffield United. El s-a săturat să fie în permanenţă în umbra lui Jan Oblak. La 28 de ani, a luat decizia că este timpul să plece. Contractul lui se încheia pe 30 iunie, dar dată fiind apropierea de Europeanul din Germania, a vrut să schimbe echipa pentru a prinde câteva minute şi să fie în lotul Croaţiei la turneul final.

Atletico a acceptat dorinţa portarului şi va primi şi o sumă de bani în schimbul transferului. În locul lui vine Horaţiu Moldovan, internaţionalul român care a ajuns plin de speranţă la Madrid. Astăzi va face vizita medicală şi va semna un contract pe patru sau cinci ani”, anunţă sursa citată anterior.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:29 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat! Penalty dat şi anulat pentru Dinamo! 21:20 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker Vezi toate știrile
Citește și