Închide meniul

OFICIAL | Sergio Busquets se desparte de Barcelona după 15 ani! Mesaj emoţionant al mijlocaşului: „Totul are un sfârşit!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 10 mai 2023, 14:26

OFICIAL | Sergio Busquets se desparte de Barcelona după 15 ani! Mesaj emoţionant al mijlocaşului: „Totul are un sfârşit!

Sergio Busquets se desparte de Barcelona după 15 ani!

Sergio Busquets pleacă de la liderul din La Liga / Profimediaimages

Sergio Busquets se desparte de Barcelona după 15 ani. Mijlocaşul în vârstă de 34 de ani a confirmat că nu va mai semna o nouă înţelegere cu clubul în tricoul căruia a scris istorie. Anunţul oficial a fost făcut pe site-ul oficial al liderului din La Liga.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mijlocaşul Sergio Busquets nu-şi va prelungi contractul, care expiră la 30 iunie. „Unul dintre cei mai buni jucători din istoria clubului va părăsi Barcelona la sfârşitul sezonului„, a anunţat clubul blaugrana într-un comunicat.

Sergio Busquets se desparte de Barcelona după 15 ani

A fost o aventură de neuitat, o onoare şi un motiv de mândrie că am putut purta acest ecuson, dar totul are un sfârşit„, a declarat Busquets într-un videoclip emoţionant, potrivit news.ro.

Mijlocaşul defensiv, în vârstă de 34 de ani, a jucat doar pentru Barca în cariera sa profesională, începută în 2008. A înscris 19 goluri în 718 meciuri.

Reclamă

Spaniolul este al treilea cel mai selecţionat jucător din istoria lui Barça, cu 719 prezenţe, fiind devansat doar pe Xavi (767) şi Lionel Messi (778). El a câştigat 8 titluri, 7 Cupe ale Regelui, 7 Supercupe ale Spaniei, 3 Ligi ale Campionilor şi 3 Cupe Mondiale ale Cluburilor.

Busquets, de asemenea campion mondial în 2010 şi campion european în 2012 cu La Roja, a fost căpitanul lui Barça de la plecarea lui Messi în vara anului 2021.

Sergio Busquets va împlini 35 de ani în luna iunie şi nu duce lipsă de oferte. Este dorit atât în MLS, cât şi în Arabia Saudită. Ar putea să îl urmeze chiar pe fostul său coechipier, Lionel Messi.

Reclamă 4 / 0/3

Lionel Messi ar urma să joace în Arabia Saudită în sezonul viitor

Anunţul a fost făcut de o sursă saudită apropiată negocierilor, citată de AFP. Plecarea fotbalistului argentinian de la PSG în bogatul regat din Golf este „o afacere încheiată. El va juca în Arabia Saudită”, a afirmat sursa sub acoperirea anonimatului.

Contractul este excepţional. Este enorm. Mai sunt de finalizat câteva detalii”, a adăugat sursa, fără să citeze numele clubului vizat.

La rândul său, clubul Paris Saint-Germain, solicitat de AFP, s-a rezumat să amintească faptul că angajamentul lui Messi expiră pe 30 iunie.

Dacă echipa ar fi dorit să-i reînnoiască acordul, acest lucru ar fi fost făcut mai devreme”, a mai precizat o sursă a clubului parizian. Conform acestei surse, Messi doreşte să-şi onoreze contractul aşa cum este stipulat.

Lionel Messi ar fi primit o ofertă formală de a semna cu Al-Hilal. Deţinătorul a şapte Baloane de Aur este tentat cu un salariu de aproape 400 de milioane de euro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” Vezi toate știrile
Citește și