Închide meniul

OFICIAL | Xavi e OUT de la Barcelona! Cine este favorit să îi ia locul

Bogdan Stănescu Publicat: 24 mai 2024, 15:15

Reclamă
OFICIAL | Xavi e OUT de la Barcelona! Cine este favorit să îi ia locul

OFICIAL | Xavi e OUT de la Barcelona! Cine este favorit să îi ia locul

Xavi Hernandez, înaintea unui meci / Profimedia Images

Xavi e OUT de la Barcelona! Formaţia spaniolă a anunţat despărţirea de antrenorul spaniol, care a pregătit-o pe Barca în acest sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit lui Fabrizio Romano, favorit să îl înlocuiască pe Xavi este Hansi Flick, fostul selecţioner al naţionalei Germaniei.

OFICIAL | Xavi e OUT de la Barcelona! Cine este favorit să îi ia locul

Xavi Hernandez va fi antrenorul echipei doar până la finalul sezonului.

Într-o întâlnire care a avut loc la Ciutat Esportiva Joan Gamper, președintele Joan Laporta i-a comunicat lui Xavi Hernández că nu va continua să fie antrenorul primei echipe în sezonul 2024-25.

În zilele următoare, FC Barcelona va informa pe site-ul oficial despre noua structură a primei echipe”, a transmis FC Barcelona, pe site-ul ei.

Reclamă
Reclamă 4

Barcelona forțează contactele cu Hansi Flick. Antrenorul așteaptă de câteva luni oferta de la Barcelona. Flick nu a discutat niciodată cu Chelsea și se concentrează doar pe varianta Barcelona. Este principala opțiune a președintelui Laporta”, a transmis Fabrizio Romano pe contul său X (fostul Twitter).

Hansi Flick are 95% șanse să devină noul antrenor al Barcelonei”, a anunţat Catalunya Radio.

Hansi Flick este liber de contract din septembrie 2023, atunci când s-a despărţit de naţionala Germaniei. Astfel, numirea nu ar trebui să fie deloc dificilă. Flick nu a mai pregătit o echipă de club diun iunie 2021, atunci când s-a despărţit de Bayern Munchen. Flick a fost antrenorul lui Bayern Munchen în perioada noiembrie 2019 – iunie 2021.

Reclamă

 

Ce crezi că se va întâmpla în meciul România - Ucraina, de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
17:56

Notele primite de tricolori, după victoria colosală cu Ucraina! Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au strălucit la EURO 2024

17:53

Premieră în istoria participărilor României la Campionatele Europene! Decizia în privinţa lui Ianis Hagi a dus la asta!

17:52

Edi Iordănescu a „rupt” blestemul familiei! Naţionala României, prima victorie după 24 de ani la un Campionat European

17:40

România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024

17:22

Răzvan Marin a înscris un eurogol în România – Ucraina! Torpila mijlocaşului naţionalei a trecut pe sub mâinile lui Lunin!

17:21

Reacţia ucrainenilor, după ce Nicolae Stanciu l-a învins pe Andryi Lunin cu o execuţie de senzaţie la EURO 2024

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Singura condiţie pentru ca Simona Halep să revină în top! Verdictul lui Gică Popescu: „Tenisul fără Simona e atât de sărac” 5 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 6 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac!
Citește și