Închide meniul

OFICIAL | Xavi e OUT de la Barcelona! Cine este favorit să îi ia locul

Bogdan Stănescu Publicat: 24 mai 2024, 15:15

Reclamă
OFICIAL | Xavi e OUT de la Barcelona! Cine este favorit să îi ia locul

OFICIAL | Xavi e OUT de la Barcelona! Cine este favorit să îi ia locul

Xavi Hernandez, înaintea unui meci / Profimedia Images

Xavi e OUT de la Barcelona! Formaţia spaniolă a anunţat despărţirea de antrenorul spaniol, care a pregătit-o pe Barca în acest sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit lui Fabrizio Romano, favorit să îl înlocuiască pe Xavi este Hansi Flick, fostul selecţioner al naţionalei Germaniei.

OFICIAL | Xavi e OUT de la Barcelona! Cine este favorit să îi ia locul

Xavi Hernandez va fi antrenorul echipei doar până la finalul sezonului.

Într-o întâlnire care a avut loc la Ciutat Esportiva Joan Gamper, președintele Joan Laporta i-a comunicat lui Xavi Hernández că nu va continua să fie antrenorul primei echipe în sezonul 2024-25.

În zilele următoare, FC Barcelona va informa pe site-ul oficial despre noua structură a primei echipe”, a transmis FC Barcelona, pe site-ul ei.

Reclamă
Reclamă 4

Barcelona forțează contactele cu Hansi Flick. Antrenorul așteaptă de câteva luni oferta de la Barcelona. Flick nu a discutat niciodată cu Chelsea și se concentrează doar pe varianta Barcelona. Este principala opțiune a președintelui Laporta”, a transmis Fabrizio Romano pe contul său X (fostul Twitter).

Hansi Flick are 95% șanse să devină noul antrenor al Barcelonei”, a anunţat Catalunya Radio.

Hansi Flick este liber de contract din septembrie 2023, atunci când s-a despărţit de naţionala Germaniei. Astfel, numirea nu ar trebui să fie deloc dificilă. Flick nu a mai pregătit o echipă de club diun iunie 2021, atunci când s-a despărţit de Bayern Munchen. Flick a fost antrenorul lui Bayern Munchen în perioada noiembrie 2019 – iunie 2021.

Reclamă

 

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
8:31

România ştie toţi posibilii adversari din optimile EURO 2024! Cu cine ne putem duela pentru un loc în sferturi

8:27

„Meciul rușinii!” Belgienii se tem înainte de Slovacia – România! Reacția categorică: „Trebuie să avem grijă!”

0:15

Situaţie incredibilă la EURO 2024! Danemarca s-a calificat în optimi, după al nouălea criteriu de departajare

0:09

Anglia – Slovenia 0-0, Danemarca – Serbia 0-0! Clasament decis la ultimul criteriu de departajare în Grupa C! Cine s-a calificat

23:31 25 iun.

Slovacia – România, LIVE TEXT, ora 19:00! „Tricolorii”, la un pas de o calificare istorică în „optimile” EURO 2024

23:31 25 iun.

Edi Iordănescu ştie ce se va întâmpla la Ucraina – Belgia, meci de maxim interes pentru România! Pronosticul oferit

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 3 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 4 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 5 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad 6 VideoDavid Popovici s-a calificat în finala la 200m liber de la Campionatele Europene de la Belgrad, în AntenaPLAY
Citește și