Închide meniul

Patru antrenori de top l-au refuzat pe Joao Felix: „Nu l-au vrut!” Portughezul traversează o formă de vis la Barcelona

Viviana Moraru Publicat: 26 septembrie 2023, 18:07

Reclamă
Patru antrenori de top l-au refuzat pe Joao Felix: „Nu l-au vrut! Portughezul traversează o formă de vis la Barcelona

Patru antrenori de top l-au refuzat pe Joao Felix

Joao Felix, în timpul unui meci la Barcelona/ Profimedia

Patru antrenori de top din fotbalul european l-au refuzat pe Joao Felix. Starul lusitan a ajuns în cele din urmă la Barcelona, unde traversează o formă de vis. Un fost jucător al lui Atletico Madrid a dezvăluit că Felix a fost refuzat pe „bandă rulantă”, până să ajungă în Catalunia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Joao Felix a fost împrumutat de Barcelona de la Atletico Madrid pentru un sezon. Lusitanul de 23 de ani s-a adaptat imediat dub comanda lui Xavi.

Patru antrenori de top l-au refuzat pe Joao Felix

Paulo Futre, fost jucător la Altecio Madrid, a dezvăluit că Erik ten Hag, Pep Guardiola, Jurgen Klopp şi Mikel Arteta au spus „pas” unui transfer al lui Joao Felix, la echipele antrenate de ei.

Futre a mai declarat că Joao Felix nu a mai jucat la Atletico Madrid, club care l-a cumpărat de la Benfica în 2019 în schimbul sumei de 127 de milioane de euo, din cauza unui conflict cu Diego Simeone. Acesta a mai confimrat că lusitanul şi-a dorit să evolueze la Barcelona.

„Când Joao a spus asta (n.r. – că ar vrea să joace la FC Barcelona) a început un coșmar care încă dăinuie. L-am sunat imediat pe Jorge Mendes, eram sigur că e mâna lui asta, dar a negat.

Reclamă

Ne-am certat la telefon și mi-a spus că l-a propus la Manchester United. Aveam câțiva prieteni în anturajul clubului și am sunat să întreb dacă e adevărat, mi-au confirmat. Mai apoi l-a propus la Manchester City, am verificat din nou și nici ei nu l-au vrut.

Ce s-a întâmplat între Joao și Diego Simeone se întâmplă în fiecare zi în fotbal, e ceva normal. Ce nu e normal este faptul că antrenorii de clasă mondială știu că Joao este un jucător de calitate, s-ar fi putut integra în orice sistem, dar pur și simplu nu l-a vrut nimeni.

Nici Arteta, nici Guardiola, nici Klopp, niciun club și mă întreb de ce? Singura echipă care era dispusă să-l ia era Aston Villa, dar Joao a refuzat înainte să se fi înțeles cluburile între ele și totul a picat”, a declarat Futre, conform sport.es.

Reclamă 4 / 0/3

În cele patru meciuri bifate la Barcelona, Joao Felix a marcat trei goluri şi a oferit două assist-uri.

Xavi a răsuflat uşurat, după ce Barcelona a revenit de la 0-2 cu Celta Vigo

Xavi a răsuflat uşurat, după ce Barcelona a revenit spectaculos de la 0-2 cu Celta Vigo. Antrenorul catalanilor s-a declarat bucuros după victoria echipei sale, remarcând faptul că jucătorii au crezut în şansa lor până la final.

„A fost o revenire spectaculoasă. Chiar am crezut până la capăt. Am jucat cu speranţă, cu curaj. Vom analiza şi greşelile pe care le-am făcut. Este o revenire datorată încrederii, dorinţei jucătorilor de a câştiga. Când nu joci bine, trebuie să te bazezi pe asta.

Am riscat din ce în ce mai mult. Am rămas în doi fundaşi centrali şi toţi ceilalţi erau jucători de atac. A trebuit să ne asumăm anumite riscuri, şi ne-a ieşit foarte bine.

Gavi poate juca oriunde. În special ca mijlocaş. Dacă ar trebui să datorăm cuiva revenirea aceasta, acesta este Gavi. Dar a fost întreaga echipă. Cele 80 de minute au fost ciudate. În mod normal Barcelona nu face asta”, a declarat Xavi, conform marca.com.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7
mai
0:36
FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible
7
mai
0:19
Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo”
7
mai
0:15
Gigi Becali, anunțul momentului despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB! A spus totul după 0-2 cu Universitatea Craiova
7
mai
0:00
Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali după 0-2 cu Universitatea Craiova. Cine l-a impresionat: „O să fie fotbalist mare!”
23:58 Gigi Becali, „aroganţa” serii după înfrângerea cu Universitatea Craiova: „Aduceţi-ne antrenori, Gâlcă nu e de talia mea” 23:41 Decizie peste capul lui Gigi Becali la FCSB! Jucătorul care a lipsit fără acordul milionarului: „I-a dat drumul fără să-mi spună” 23:31 Alex Mitriţă a dat răspunsul final în privinţa ofertei de la FCSB! Ce a spus despre echipa naţională 23:26 „Trebuie să fim serioși!” Elias Charalambous, prima reacție după Universitatea Craiova – FCSB 2-0! 23:18 Octavian Popescu a anunţat că se operează: „În ultimul an am jucat cu o problemă la gleznă”! Cât va lipsi de pe teren 23:11 „Nu au jucat cu nicio presiune” Andrei Ivan rămâne cu picioarele pe pământ după ce a marcat în Universitatea Craiova – FCSB 2-0! Vezi toate știrile
Citește și