Închide meniul

Pierre-Emerick Aubameyang, prima reacţie după ce a fost bătut şi jefuit în propria casă: „Laşi şi violenţi!”. Ce răni a suferit atacantul Barcelonei

Iulian Focșăneanu Publicat: 31 august 2022, 18:24

Pierre-Emerick Aubameyang, prima reacţie după ce a fost bătut şi jefuit în propria casă: „Laşi şi violenţi!. Ce răni a suferit atacantul Barcelonei

Image: 713246822, License: Rights-managed, Restrictions: Contributor country restriction: Worldwide, Worldwide, Worldwide, Worldwide, Worldwide, Worldwide. Contributor usage restriction: Advertising and promotion, Consumer goods, Direct mail and brochures, Indoor display, Internal business usage, Commercial electronic. Contributor media restriction: {2E761F13-4CFF-422E-B13D-961CEDA80D4E}, {2E761F13-4CFF-422E-B13D-961CEDA80D4E}, {2E761F13-4CFF-422E-B13D-961CEDA80D4E}, {2E761F13-4CFF-422E-B13D-961CEDA80D4E}, {2E761F13-4CFF-422E-B13D-961CEDA80D4E}, {2E761F13-4CFF-422E-B13D-961CEDA80D4E}., Model Release: no

Pierre-Emerick Aubameyang, jefuit de patru hoţi înarmaţi / Profimediaimages

  • Pierre-Emerick Aubameyang a fost bătut şi jefuit de hoţi
  • Atacantul Barcelonei a dezvăluit prin ce a trecut

Pierre-Emerick Aubameyang a avut prima reacţie după ce a fost bătut şi jefuit în propria casă. Atacantul de 33 de ani al Barcelonei a trecut printr-un şoc incredibil, dar îi asigură pe fani că va reveni pe teren mai puternic decât a fost vreodată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gabonezul are maxilarul fracturat, motiv pentru care risă să rateze transferul la Chelsea, anunţă thesun.co.uk. Negocierile erau aproape de a fi finalizate în momentul în care patru indivizi armaţi au intrat peste Aubameyang în casă.

Pierre-Emerick Aubameyang, prima reacţie după ce a fost bătut şi jefuit în propria casă

Salut. Vă mulţumesc tuturor pentru toate mesajele primite. Duminică seara, câţiva hoţi laşi şi violenţi au intrat în casa noastră şi mi-au ameninţat familia şi copiii doar pentru a fura câteva lucruri.

Reclamă

Am maxilarul fracturat, dar mă voi recupera repede. Îi mulţumesc lui Dumnezeu că nimeni altcineva nu a fost rănit. Sentimentul că nu mai suntem în siguranţă în propria casă este dificil de înţeles şi descris dar, ca şi familie, vom depăşi acest moment şi vom fi mai uniţi ca niciodată. Vă mulţumesc tuturor pentru încurajări, chiar înseamnă mult pentru noi. Auba„, a fost mesajul transmis de atacantul Barcelonei pe contul său de Instagram.

Reclamă
View this post on Instagram


A post shared by Pierre-Emerick Aubameyang (@auba)

Aubameyang nu a jucat niciun minut în victoria Barcelonei cu Valladolid, scor 4-0. Ajuns în cartierul Castelldefels, acolo unde locuieşte, Aubameyang a fost victima un atac şocant după miezul nopţii. Starul gabonez al catalanilor s-a trezit în casă cu 4 indivizi înarmaţi cu pistoale şi bare de fier, scrie sport.es. Aceştia l-au bătut şi ameninţat cu pistoalele pe Aubameyang şi au sustras mai multe bijuteriii dintr-un seif.

Aceştia au dispărut într-o maşină albă. Poliţia a deschis deja o anchetă pentru a stabili cine se face vinovat pentru acest atac.

Reclamă 4 / 0/3

Pierre-Emerick Aubameyang poate pleca de la Barcelona

Pierre-Emerick Aubameyang se poate despărţi de Barcelona în ultimele ore de mercato, iar trupa interesată de serviciile sale este Chelsea. Oficialii formaţiei de pe Stamford Bridge au făcut o ofertă de 19 milioane de euro clubului catalan pentru atacantul gabonez.

Barcelona este aproape să-l vândă pe Pierre Emerick Aubameyang, după ce în această vară a transferat alt atacant de calibru, şi anume Robert Lewandowski. Catalanii poartă discuţii cu oficialii lui Chelsea, echipă care l-a cedat în această vară pe Romelu Lukaku, sub formă de îmrpumut, la Inter.

Barcelona încă nu şi-a dat acceptul pentru ca mutarea să se concretizeze, catalanii ţintind să obţină 30 de milioane în schimbul gabonezului.

Chelsea l-ar atrage pe Aubameyang cu un salariu mai mare decât cel pe care îl câştigă în prezent la Barcelona. Gabonezul ar urma să încaseze, la trupa lui Thomas Tuchel, dublu faţă de cât câştigă pe Camp Nou, anunţă sursa citată mai sus.

Aubameyang a fost transferat de Barcelona gratis, în ianuarie, la începutul acestui an. Atacantul a fost adus de la Arsenal, după ce a fost exclus de Mikel Arteta din lotul „tunarilor”, în urma unor abateri comportamentale. Într-o jumătate de sezon petrecută pe Camp Nou, „Auba” a bifat 24 de partide pentru catalani, marcând 13 goluri.

De-a lungul carierei, Aubameyang a evoluat pentru echipe precum AC Milan, Lille, Monaco, Saint – Etienne şi Borussia Dortmund.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Fiica unui fost campion mondial şi european, apariţie uluitoare în lenjerie intimă!
Extra • 26 mart., 19:32
FOTO
Fiica unui fost campion mondial şi european, apariţie uluitoare în lenjerie intimă! A renunţat total la inhibiţii
Atletico - Barcelona
Fotbal extern • 17 mart., 23:58
Atletico Madrid – Barcelona 0-3! Manchester United s-a calificat în semifinalele FA Cup după 4-3 cu Liverpool
Ermal Krasniqi a ajuns la Barcelona
Extra • 17 mart., 16:37
FOTO
Ermal Krasniqi a ajuns la Barcelona! Frumoasa sa soție a postat imaginea care a surprins pe toată lumea
Un nou duel între PSG și Barcelona, în sferturile UEFA Champions League
Liga Campionilor • 15 mart., 13:38
Un nou duel între PSG și Barcelona, în sferturile UEFA Champions League. Mbappe și vedetele lui Xavi, gata de spectacol
Xavi a venit cu un răspuns acid pentru contestatari, după Barcelona - Napoli 3-1
Liga Campionilor • 13 mart., 8:02
Xavi, răspuns acid pentru contestatari după Barcelona – Napoli 3-1: „Ne-au spus că suntem bufonii Ligii! Acum, ce facem?”