Închide meniul

Reacția lui Carlo Ancelotti după ce Kylian Mbappe a refuzat-o pe Real Madrid: „E clar ce trebuie să facem acum!”

Alexandru Ivan Publicat: 24 mai 2022, 16:55

Reacția lui Carlo Ancelotti după ce Kylian Mbappe a refuzat-o pe Real Madrid: „E clar ce trebuie să facem acum!

Carlo Ancelotti

Carlo Ancelotti, în timpul unui antrenament la Real Madrid / Profimedia

  • Kylian Mbappe a ales să rămână la Real Madrid în locul unui transfer la PSG
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Antrenorul lui Real Madrid, Carlo Ancelotti, a reacționat după ce Kylian Mbappe a semnat prelungirea contractului cu PSG.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kylian Mbappe, dorit insistent de Real Madrid, a ales să-si prelungească contractul cu PSG, pentru un salariu astronomic. Refuzul starul francez a venit chiar înainte ca formația lui Ancelotti să dispute finala Champions League.

Reacția lui Carlo Ancelotti după ce Kylian Mbappe a refuzat-o pe Real Madrid

În ciuda loviturii primite de Real Madrid, Carlo Ancelotti a asigurat că jucătorii săi se gândesc doar la finala Ligii Campionilor, cu Liverpool, programată pe 28 mai.

Reclamă

„E destul de clar. Trebuie să ne gândim la ce trebuie să ne gândim. Nu vorbim niciodată despre jucători de la alte echipe. Respectăm toate deciziile și respectăm toate cluburile. E destul de simplu ce trebuie să facem acum: să pregătim bine finala cu Liverpool. Vă respect munca, dar nu voi vorbi niciodată despre jucători care nu sunt la Real Madrid”, a spus Carlo Ancelotti la conferința de presă dinaintea finalei UEFA Champions League, citat de mundodeportivo.com.

Campionul mondial va evolua pe Parc des Princes cel puţin până în 2025, iar marele vis rămâne câştigarea UEFA Champions League.

Reclamă

Mbappe a fost foarte aproape să ajungă la Real Madrid și vara trecută, când Real Madrid a oferit 180 de milioane de euro pentru transferul său, dar PSG s-a opus.

Campionul mondial joacă pentru PSG din 2017 și a câștigat patru titluri în Ligue 1, trei Cupe ale Franței și trei Supercupe şi este cotat la 160 de milioane de euro, conform transfermarkt.com. A fost desemnat jucătorul sezonului din Ligue 1 pentru al treilea an consecutiv.

Kylian Mbappe o va susține pe Real Madrid în finala UCL

Campionul mondial este conștient că i-a dezamăgit pe cei de la Real Madrid cu decizia sa, așa că le-a făcut o promisiune. Ca să le mai aline supărarea, Mbappe le-a transmis mardilenilor că îi va susține în finala UEFA Champions League.

Reclamă 4 / 0/3

„De mic, în loc să visez la ce pot face, am preferat să-mi trăiesc visul. De mic am încercat să avansez din provocare în provocare. De mic mi-am construit drumul spre succes, respectând întotdeauna regulile de conduită.

Vreau să vă anunț că am ales să-mi prelungesc contractul cu PSG. Sunt convins că aici voi continua să cresc. Vreau să-i mulțumesc președintelui Al Khelaifi pentru încredere și răbdare. De asemenea, le mulțumesc fanilor lui PSG, din Franța și din întreaga lume, pentru manifestările lor nesfârșite de afecțiune.

Vreau, de asemenea, să mulțumesc sincer Madridului și președintelui Florentino Perez. Recunosc oportunitatea și privilegiul de a fi dorit de un astfel de club. Bănuiesc că sunt dezamăgiți.

Voi fi cel mai mare fan al lor la finala Champions League de la Paris. Acasă la mine”, a scris Kylian Mbappe, pe contul de Twitter.

Contractul uluitor pe care PSG i l-a propus lui Kylian Mbappe

Nasser Al-Khelaifi, președintele lui PSG, i-a oferit lui Kylian Mbappe control complet asupra operațiunilor sportive. Asta înseamnă că fotbalistul poate să devină „proprietarul proiectului” din sezonul viitor.

Fotbalistul poate să aibă un cuvânt de spus în privința antrenorului, dar și cu ce colegi vrea să meargă mai departe şi ar putea alege inclusiv viitorul antrenor, în contextul în care Mauricio Pochettino ar putea pleca.

Pe lângă această ofertă, PSG i-a propus în plus un contract lunar de aproximativ 4,7 milioane de euro pe lună. Suma l-ar putea face cel mai bine plătit jucător din fotbal.

Reclamă

Mbappe ar primi și un bonus uriaș de până la 100 de milioane de lire sterline la semnătură, plus concesii asupra drepturilor de imagine și alte bonusuri de performanță, susţine skysports.com.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 9:10 Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!” 8:39 Tabloul semifinalelor de la Miami: Ekaterina Alexandrova a eliminat-o şi pe Jessica Pegula 8:20 Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională! Verdict despre fiul „Regelui” 6:56 Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 6:10 VIDEOLily Zhang – Eliza Samara 2-3! Românca s-a calificat spectaculos în optimile WTT Champions Incheon 2024 Vezi toate știrile
Pe același subiect
Edi Iordănescu l-a vizitat pe Carlo Ancelotti
Echipa naţională • 27 mart., 22:17
Edi Iordănescu l-a vizitat pe Carlo Ancelotti! L-a avut alături pe tatăl lui şi a transmis un mesaj superb: „Doi titani!”
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia - România
Fotbal • 27 mart., 21:47
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia – România: „M-am întâlnit cu Ancelotti!”
Edi Iordănescu se va întâlni cu Ancelotti, înainte de Columbia - România
AntenaPLAY • 25 mart., 21:23
Edi Iordănescu se va întâlni cu Ancelotti, înainte de Columbia – România: „E un om fabulos! Şi tatăl meu vrea să-l vadă!”
Vinicius a izbucnit în lacrimi la conferinţa de presă!
La Liga • 25 mart., 18:40
FOTO
Vinicius a izbucnit în lacrimi la conferinţa de presă! Motivul pentru care starul brazilian nu a mai rezistat
Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real
La Liga • 24 mart., 15:47
„Voi ajunge la EURO cu mintea limpede” Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real!