Închide meniul

Reacţia lui Hansi Flick, după ce a egalat o peformanţă veche de aproape 100 de ani, după Real Madrid – Barcelona 0-4

Dan Roșu Publicat: 27 octombrie 2024, 8:46

Reclamă
Reacţia lui Hansi Flick, după ce a egalat o peformanţă veche de aproape 100 de ani, după Real Madrid – Barcelona 0-4

Reacţia lui Hansi Flick, după ce a egalat o peformanţă veche de aproape 100 de ani

Hansi Flick, în timpul meciului Real Madrid - Barcelona 0-4 - Profimedia Images

Hansi Flick a explicat cum a ajuns Barcelona să o umilească pe Real Madrid, 4-0 în El Clasico, derby în urma căruia neamţul a egalat o performanţă veche de aproape 100 de ani, devenind al doilea antrenor al Barcelonei care îşi învinge rivala la primul clasic, în deplasare. Richard Kohn fusese singurul, el reuşind asta în 1926.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Am început foarte bine. În prima repriză, ne-am descurcat bine. Defensiva a stat sus. A părut periculos și riscant, dar nu este. A funcționat. În final, am făcut schimbările potrivite la pauză. Jucătorii s-au descurcat foarte bine. Și-au arătat calitatea în fața porții.

Reacţia lui Hansi Flick, după ce a egalat o peformanţă veche de aproape 100 de ani

Toată lumea a știut ce trebuie să facă, atât în apărare, cât și în atac. Întotdeauna am spus că ne-ar plăcea să ne îmbunătățim. Azi nu a fost ușor, ne-am apărat bine. Avem încredere în ideile noastre, dar trebuie să continuăm la fel.

Sunt fericit să lucrez la Barcelona, să trăiesc în Barcelona. Este un job fantastic. Am făcut un joc fantastic și sunt mândru. Mă bucur pentru Inaki, care s-a descurcat bine. Este important să păstrezi poarta intactă. Jucătorii au avut multă încredere. Au sărbătorit în vestiar.

Apărarea a fost cheia, linia defensivă. Am muncit foarte mult la asta. Este foarte important pentru mine să ne apărăm, nu trebuia să le lăsăm niciun spațiu”, a spus Hansi Flick.

Reclamă
Reclamă

Mesajul lui Gerard Pique după ce Barcelona a umilit-o pe Real Madrid

Pique, un cunoscut rival al lui Real Madrid, a fost în culmea fericirii după meciul în care Robert Lewandowski, Lamine Yamal şi Raphinha au făcut spectacol şi au dus Barcelona la 6 puncte în faţa lui Real Madrid.

„Suntem unici. Nu pot fi niciodată ca noi. Cu toți tinerii crescuți în La Masia. Ce recital, ce mândrie!”, a fost mesajul postat de fostul căpital al Barcelonei, pe X, la finalul partidei care a adus a 10-a victorie a sezonului de La Liga pentru catalani.

Meciul a fost unul special pentru Lamine Yamal. Puştiul minune al Barcelonei l-a depăşit pe Ansu Fati şi a devenit cel mai tânăr marcator din istoria El Clasico, la 17 ani şi 105 zile.

Reclamă
Reclamă

Cine va câştiga Balonul de Aur?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
10:52

Gigi Becali a numit jucătorul care l-a dezamăgit în FCSB – Rapid 0-0: „Nu e ce am crezut! Asta e situaţia”

10:45

Simona Halep – Yue Yuan LIVE TEXT (11:30). Fostul lider mondial revine la Hong Kong

10:05

Pe ce loc se află Simona Halep înaintea debutului la Hong Kong! Cum arată clasamentul WTA şi pe ce locuri sunt româncele

9:37

Sainz învinge, Max și Lando continuă duelul! Analiza lui Adrian Georgescu după Marele Premiu al Mexicului

9:15

Dejan Lovren a sărit în apărarea lui Răzvan Lucescu după PAOK – Heraklion 1-2: „Nu e vina lui. E ceva ce putem repara”

8:43

Transfer senzaţional la Rapid? Anunţul făcut de Marius Şumudică despre atacantul de 4 milioane de euro

1 VIDEOCarlos Sainz va pleca din pole position în Marele Premiu al Mexicului! Tur perfect pentru pilotul Ferrari în calificări 2 FCSB – Rapid 0-0. Derby al ratărilor pe Arena Naţională! Siegrist, eroul lui Şumudică. Cum arată clasamentul Ligii 1 3 VIDEOCarlos Sainz a câştigat Marele Premiu al Mexicului! Lando Norris şi Charles Leclerc au completat podiumul 4 Replica memorabilă dată de Vinicius Jr. după ce a fost umilit de Gavi în El Clasico. Schimb de replici după Real–Barcelona 0-4 5 Nota umilitoare primită de Kylian Mbappe, după primul său El Clasico! Evoluţie dezastruoasă în Real Madrid – Barcelona 0-4 6 VIDEOLos Angeles Clippers – Denver Nuggets a fost live în AntenaPLAY! Echipa lui James Harden, victorie dramatică
Citește și