Închide meniul

Reacția lui Karim Benzema, după ce Lionel Messi a spus că merită să câștige Balonul de Aur

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 4 iunie 2022, 22:38

Reacția lui Karim Benzema, după ce Lionel Messi a spus că merită să câștige Balonul de Aur

Karim Benzema e favorit să câștige Balonul de Aur 2022

Karim Benzema, în meciul Real Madrid - PSG 3-1, din optimile UEFA Champions League 2022 / Profimedia

Karim Benzema a reacționat după ce Lionel Messi a declarat că francezul e favorit să câștige Balonul de Aur. Atacantul lui Real Madrid e flatat de cuvintele argentinianului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Am auzit cuvintele lui Messi și m-au făcut fericit, foarte fericit. Mai ales că au venit de la un asemenea jucător. Asta îmi oferă motivație să fac și mai multe lucruri„, a spus Karim Benzema, conform mundodeportivo.com.

Karim Benzema, după ce Lionel Messi a spus că merită Balonul de Aur

Atacantul francez a făcut un sezon de vis şi nu a avut rival în lupta pentru titlul de golgheter în Spania. A marcat 27 de goluri, cu 9 mai mult decât Iago Aspas. Benzema a fost şi cel mai bun marcator al sezonului din Liga Campionilor, cu 15 reuşite. Urmăritorul său, Robert Lewandowski, a înscris de 13 ori.

În luna aprilie, Karim Benzema avea cota 2.5 la câştigarea Balonului de Aur 2022. Înaintea finalei cu Liverpool, bookmakerii îi ofereau 1.33, în timp ce Mohamed Salah avea cota 1.33. Victoria lui Real Madrid, de pe Stade de France, l-a făcut pe Karim Benzema să nu mai aibă rival.

În acest moment, Karim Benzema are cota 1.01, situaţie care părea de neimaginat. Mohamed Salah şi coechipierul său, Vinicius Junior, sunt pe podiumul preferinţelor, dar au şanse infime să îi „sufle” trofeul atacantului de 34 de ani.

Reclamă

Karim Benzema, golazo în Franţa – Danemarca 1-2

Karim Benzema a reuşit un golazo în meciul Franţa – Danemarca, scor 1-2, din UEFA Nations League. Atacantul reprezentativei „cocoşului galic” s-a distrat cu toată defensiva adversă şi a înscris cu o execuţie superbă.

Vârful de 34 de ani a avut o evoluţie sub aşteptări în prima repriză, dar a impresionat imediat după ce a Kylian Mbappe a fost înlocuit cu Nkunku. Benzema a plecat din flancul drept şi i-a pasat mijlocaşului lui Leipzig, care i-a returnat mingea cu căcâiul.

Karim a driblat apoi trei jucători şi a înscris cu uşurinţă, cu un şut la colţul lung. Kasper Schmeichel nu a putut interveni şi Franţa a condus cu 1-0.

Reclamă 4 / 0/3

VEZI AICI GOLUL DE SENZAŢIE AL LUI KARIM BENZEMA!

Cote Balonul de Aur 2022

  • Karim Benzema – 1.01
  • Mohamed Salah – 20.00
  • Vinicius Junior – 35.00
  • Robert Lewandowski – 50.00
  • Kylian Mbappe – 50.00
  • Sadio Mane – 50.00
  • Kevin De Bruyne – 50.00
  • Lionel Messi – 75.00
  • Cristiano Ronaldo – 75.00
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 Vezi toate știrile
Citește și