Închide meniul

Reacţia lui Kylian Mbappe după gestul făcut de Vinicius Jr, în timpul meciului Real Madrid – Betis 2-0

Dan Roșu Publicat: 2 septembrie 2024, 9:23

Reclamă
Reacţia lui Kylian Mbappe după gestul făcut de Vinicius Jr, în timpul meciului Real Madrid – Betis 2-0

Reacţia lui Kylian Mbappe după gestul făcut de Vinicius Jr, în timpul meciului Real Madrid - Betis 2-0

Kylian Mbappe şi Vinicius Jr, în timpul unui meci - Profimedia Images

Reacţia lui Kylian Mbappe după gestul făcut de Vinicius Jr, în timpul meciului Real Madrid – Betis 2-0 a venit după meciul de pe Santiago Bernabeu, în care starul francez a înscris primele sale goluri în La Liga.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mbappe a deschis scorul după o pasă magistrală a lui Fede Valverde. Real Madrid a primit apoi un penalty. Vinicius a luat mingea şi i-a spus lui Kylian: „ia, bate tu!”, făcându-le apoi semn şi fanilor să-l încurajeze pe Mbappe.

Reacţia lui Kylian Mbappe după gestul făcut de Vinicius Jr, în timpul meciului Real Madrid – Betis 2-0

„E rândul tău, vei înscrie”, a fost şi mesajul scurt al lui Brahim Diaz, prin care a încercat să-l încurajeze pe francez. Jucătorii au realizat cât de importantă este integrarea cât mai rapidă a lui Mbappe, în echipa lui Carlo Ancelotti.

„Este o chestie legată de comunicare. Vini bate primul penalty-uri şi eu sunt al doilea. Antrenorul ne dă libertatea să schimbăm şi noi trebuie să fim inteligenţi şi să stabilim în funcţie de momentul jocului.

Reclamă
Reclamă

După cum am spus şi la prima mea apariţie aici, nu vreau să vin să iau mingea şi să forţez lucrurile, vreau ca totul să fie natural. Penalty-urile sunt un lucru care va fi natural pentru noi”, a spus Mbappe, citat de marca.com.

Real Madrid – Betis 2-0

Real Madrid a întrecut duminică seara, pe teren propriu, scor 2-0, pe Betis Sevilla, în etapa a patra din La Liga. Golurile victoriei au fost marcate de Kylian Mbappe.

Real Madrid a înscris târziu în meciul cu Betis Sevilla, însă scorul a fost deschis de atacantul francez Kylian Mbappe, în minutul 67, un moment aşteptat de tribune încă de la venirea lui Mbappe la Madrid. După opt minute, Real a beneficiat de un penalty, transformat tot de către Mbappe şi elevii lui Ancelotti s-au impus cu 2-0 în duelul cu Betis.

Reclamă

În clasament, Real este pe 2, cu 8 puncte, iar Betis pe 17, cu doar două puncte. Lider este FC Barcelona, cu 12 puncte.

Reclamă

Ce rezultat va înregistra România la meciul cu Kosovo?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:19 3 sept.

Gigi Becali a anunţat că Dan Şucu a intrat pe fir şi îl vrea pe Daniel Bîrligea la Rapid: „Nu credeam că poate să facă aşa ceva”

23:54

„Aveam nevoie de mai mult curaj” Ce a spus Zeljko Kopic despre obiectivul lui Dinamo după înfrângerea cu U Cluj

23:46

Cătălin Cîrjan, reacţie surprinzătoare după ce U Cluj a învins Dinamo: „Nu ne afectează deloc”! Mesaj clar: „Asta ne dorim”

23:33

A murit Manuel Montoya Fernandez, fost selecționer al naţionalei de handbal a României

23:24

U Cluj – Dinamo 1-0. Echipa lui Ioan Ovidiu Sabău s-a desprins de Universitatea Craiova în fruntea clasamentului din Liga 1

23:23

FotoDueluri tari între tricolori la al doilea antrenament al naţionalei sub comanda lui Mircea Lucescu: „Fără menajamente”

1 FotoLarisa Iordache este însărcinată! Primul mesaj al fostei gimnaste, care aşteaptă un copil cu Cristian Chiriţă 2 Foto„E păcat!” I-a fost alături un deceniu lui Bernadette Szocs şi a spus totul după marea dezamăgire din viaţa vedetei 3 Lixandru a dezvăluit diagnosticul primit după ce s-a accidentat: „M-am gândit doar la naţională”! Cum poate arăta piciorul lui 4 VIDEOGuimaraes – Famalicao 2-1 a fost în AntenaPLAY. Victorie dramatică în minutul 90+1 pentru gazde 5 „O victorie incredibilă împotriva arbitrilor și a VAR” Răzvan Lucescu, scos din minți în Atromitos – PAOK 1-2: „Cum e posibil?” 6 NEWS ALERT„L-am luat, a semnat!”. Gigi Becali a anunţat transferul lui Mihai Popescu la FCSB. Cât i-a plătit lui Gică Hagi
Citește și