Închide meniul

Reacţia lui Xavi, după şocul din Barcelona – Girona 2-4: „Este cea mai bună echipă pe care am văzut-o până acum”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 11 decembrie 2023, 9:00 / Actualizat: 13 decembrie 2023, 9:08

Reclamă
Reacţia lui Xavi, după şocul din Barcelona – Girona 2-4: „Este cea mai bună echipă pe care am văzut-o până acum

Reacţia lui Xavi, după Barcelona - Girona 2-4

Reacţia lui Xavi, după Barcelona – Girona 2-4. Antrenorul Barcelonei a spus că Girona, liderul surpriză din La Liga, este cea mai bună echipă pe care a întâlnit-o în acest sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Girona a produs un adevărat şoc şi a învins-o clar pe Barcelona. Girona este lider în La Liga, cu 41 de puncte, urmată de Real Madrid, cu 29 de puncte. FC Barcelona se află pe poziţia a patra, cu 34 de puncte.

Reacţia lui Xavi, după Barcelona – Girona 2-4

Girona e pe primul loc și merită. A arătat astăzi mai mult decât oricând că merită. Are șapte puncte peste noi și este meritat.

Girona este cea mai bună echipă pe care am văzut-o până acum. Noi am făcut greșeli, trebuie să ne îmbunătățim. Ăsta este fotbalul.

Meritam mai mult, dar ăsta este fotbalul. Când apar astfel de greșeli în apărare, ești lovit. Girona este o echipă foarte bună. Trebuie să ne recuperăm. Nu am jucat rău, dar lipsa de concentrare ne-a costat. E o înfrângere greu de digerat. Girona are șapte puncte peste noi, dar vom continua să luptăm”, a spus Xavi pentru Marca.

Reclamă

Girona a învins duminică seara, în deplasare, scor 4-2, formaţia campioană a Spaniei, FC Barcelona, în etapa a 16-a din La Liga. Girona a revenit pe prima poziţie a clasamentului.

Girona îşi continuă traseul de regularitate în Spania, reuşind să se impună, surprinzător, pe Camp Nou, după un meci pe care l-a gestionat perfect. Artem Dobbyk a deschis scorul în minutul 12, iar gazdele au egalat repede, în minutul 19, când Lewandowski a înscris din pasa lui Raphinha. Oaspeţii au intrat totuşi în avantaj la cabine, după golul lui Miguel Gutierrez din minutul 40, scrie news.ro.

Valery Fernandez a înscris în minutul 80, ducând scorul la 3-1 în favoarea oaspeţilor, iar Ilkay Gundogan a reuşit să menţină vii speranţele pe Camp Nou cu golul său din minutul 90+2. S-a terminat însă 4-2 pentru Girona, care a reuşit să mai marcheze odată, prin Stuani, în minutul 90+5.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și