Închide meniul

Real Madrid a anunțat oficial plecarea lui Marcelo după 15 ani petrecuți la club

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 12 iunie 2022, 16:43

Real Madrid a anunțat oficial plecarea lui Marcelo după 15 ani petrecuți la club

Real Madrid a anunțat plecarea lui Marcelo

Marcelo celebrează cu trofeul după câștigarea UEFA Champions League / Profimedia

Real Madrid a anunțat despărtirea de fundașul brazilian Marcelo, după 15 ani petrecuți la echipa de la Santiago Bernabeu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Real Madrid a oficializat duminică plecarea fundaşului stânga Marcelo. Nu a mai fost o surpriză din moment ce jucătorul îşi luase rămas bun de la Santiago Bernabeu după încoronarea din Liga Campionilor.

Real Madrid a anunțat oficial plecarea lui Marcelo

Clubul din capitala Spaniei a anunţat vestea printr-un comunicat de presă.

„Real Madrid dorește să anunțe că mâine, luni, 13 iunie, va avea loc o ceremonie instituțională de rămas bun și omagiu pentru căpitanul nostru Marcelo, care va fi prezidată de președintele clubului Florentino Pérez. După acest eveniment, Marcelo se va adresa presei în sala de conferințe”, se arată în anunțul madrilenilor.

Reclamă

Marcelo a ajuns la Real Madrid în 2007. Brazilianul este cel mai de succes jucător din istoria clubului cu 25 de trofee, inclusiv 5 în Liga Campionilor.

La clubul madrilen, Marcelo a jucat 546 de meciuri şi a marcat 38 de goluri.

Real Madrid l-a transferat pe Aurelien Tchouameni

Real Madrid a anunțat oficial transferul lui Aurelien Tchouameni de la AS Monaco. Jucătorul a semnat un contract valabil pentru următoarele șase sezoane.  Prezentarea oficială a lui Aurelien Tchouameni la Real Madrid va avea loc pe 14 iunie, după ce jucătorul va efectua ultimele teste medicale.

Reclamă 4 / 0/3

Conform jurnalistului Fabrizio Romano, suma de transfer a lui Aurelien Tchouameni se ridică la 100 de milioane de euro. Real Madrid va plăti acum 80 de milioane, iar restul de 20 vor fi achitate sub formă de bonusuri.

22 de ani are Aurelien Tchouameni și este cotat la 60 de milioane de euro. În sezonul trecut, acesta a bifat 50 de meciuri pentru Monaco în toate competițiile, reușind cinci goluri și trei assist-uri.

Real Madrid l-a luat și pe Antonio Rudiger

Antonio Rudiger s-a despărţit de Chelsea la sfârşitul acestui sezon, după ce contractul său a expirat. Fundaşul vine pe Santiago Bernabeu în calitate de jucător liber de contract.

Germanul a semnat un contract valabil pe patru sezoane, şi va câştiga peste 360.000 de euro pe săptămână. Fosta sa echipă Chelsea, îi plătea lui Rudiger un salariu de 270.000 de euro pe aceeaşi perioadă de timp.

„Sunt mândru să anunţ că voi merge la Real Madrid. Sunt foarte nerăbdător pentru toate provocările care mă aşteaptă şi abia aştept să joc primele mele meciuri pentru acest club imens”, a declarat Rudiger pe contul său de Instagram.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 Vezi toate știrile
Citește și