Închide meniul

Real Madrid – Alaves 5-0! Campioana din La Liga, victorie categorică! Ianis Hagi, cel mai bun jucător al oaspeţilor

Alex Masgras Publicat: 15 mai 2024, 0:25

Reclamă
Real Madrid – Alaves 5-0! Campioana din La Liga, victorie categorică! Ianis Hagi, cel mai bun jucător al oaspeţilor

Real Madrid - Alaves 5-0! Campioana din La Liga, victorie categorică! Ianis Hagi, cel mai bun jucător al oaspeţilor

Ianis Hagi, în duel cu Jude Bellingham, în timpul meciului Real Madrid - Alaves / Profimedia

Meciul Real Madrid – Alaves 5-0, din etapa cu numărul 36 din La Liga, a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro. Ianis Hagi a fost titular şi a fost cel mai bun jucător al oaspeţilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă starurile lui Carlo Ancelotti au defilat în meciul cu Alaves, Ianis Hagi a fost cel mai bun jucător al echipei pregătite de Luis Garcia în meciul de pe Santiago Bernabeu. Internaţionalul român a avut câteva şanse bune de a marca, cea mai mare având loc în minutul 57. Atunci, Thibaut Courtois a avut o intervenţie extraordinară la şutul lui Ianis Hagi.

Real Madrid – Alaves 5-0! Campioana din La Liga, victorie categorică! Ianis Hagi, cel mai bun jucător al oaspeţilor

Fluier final! Real Madrid – Alaves 5-0! Campioana din La Liga s-a impus fără emoţii în meciul din etapa cu numărul 36 din La Liga.

Min. 82: Real Madrid – Alaves 5-0! Arda Guler a marcat şi el pentru campioana din La Liga.

Min. 70: Real Madrid – Alaves 4-0! Vinicius a înscris după o pasă a lui Jude Bellingham. Fază superbă creată de starurile lui Carlo Ancelotti.

Reclamă
Reclamă 4

Min. 57: Ocazie uriaşă ratată de Ianis Hagi! Internaţionalul român a preluat superb în interiorul careului, a şutat la colţul scurt, însă Courtois a respins în extremis şutul său!

Min. 45+1: Real Madrid – Alaves 3-0! Valverde a înscris cu o rachetă şi a stabilit scorul primei reprize.

Min. 37: Ocazie pentru Alaves! Ianis Hagi a fost aproape să marcheze, însă şutul său superb, de la marginea careului, a fost respins cu greu de Courtois.

Reclamă

Min. 27: Real Madrid – Alaves 2-0! Vinicius a marcat şi a majorat scorul pentru „galactici”. Starul brazilian a punctat cu o reluare din faţa porţii, din pasa lui Camavinga.

Min. 10: Real Madrid – Alaves 1-0! Jude Bellingham a deschis scorul, cu un voleu superb, din pasa lui Toni Kroos!

Min. 2: Ocazie Alaves! După o aruncare de la margine a lui Ianis Hagi, Omorodion a trecut pe lângă deschiderea de scor, balonul fiind reţinut cu greu de Courtois, după reluarea atacantului din faţa porţii.

Min. 1: A început meciul!

Update! Momente superbe pe Santiago Bernabeu! Jucătorii lui Real Madrid au sărbătorit în faţa fanilor titlul câştigat, al 36-lea din istoria clubului!

Update 21:28: Ianis Hagi este titular în Real Madrid – Alaves.

Real Madrid: Courtois – Carvajal, Nacho, Militao, Mendy – Valverde, Camavinga, Kroos – Rodrygo, Bellingham, Vinicius.

Deportivo Alaves: Owono – Gorosabel, Abqar, Marin, Duarte – Guevara, Blanco, Hagi – Sola, Omorodion, Rioja.

Cu câteva ore înaintea partidei dintre Real Madrid şi Deportivo Alaves, mai multe site-uri precum cadenaser.com, estadiodeportivo.com şi aficiondeportiva.es l-au pus pe internaţionalul român în primul 11 al echipei pregătite de Luis Garcia.

Antrenorul lui Alaves anunţase recent că se va baza mai mult pe jucătorii care nu au prins minute în ultima perioadă şi l-a lăudat pe Ianis Hagi pentru modul în care s-a pregătit în toată această perioadă, chiar dacă nu a jucat.

Ianis Hagi nu a mai fost titular în tricoul lui Alaves de pe 16 ianuarie, atunci când echipa sa, la care evoluează sub formă de împrumut de la Rangers, a pierdut duelul din Cupa Spaniei cu Bilbao, scor 0-2.

„Atitudine incredibilă!” Antrenorul lui Alaves a decis ce urmează pentru Ianis Hagi. Hotărârea luată chiar înainte de EURO 2024

Internaţionalul român evoluează la Alaves sub formă de împrumut de la Rangers, dar aventura sa în Spania nu a fost precum şi-a imaginat. El a jucat puţin în acest sezon, fiind fără minute de la jumătatea lunii martie.

Cu toate acestea, Ianis Hagi poate prinde mai multe minute în tricoul lui Alaves, în ultimele patru meciuri din acest sezon. Internaţionalul român a fost lăudat de antrenorul Luis Garcia pentru modul în care a gestionat situaţia şi pentru atitudinea sa. Chiar dacă nu a jucat, Hagi s-a antrenat foarte bine, iar Garcia a spus despre el că poate prinde mai multe minute pe final de sezon.

„Ideea mea este că toți să participe mai mult până la finalul sezonului, de acum până la final. Mai avem patru meciuri, sunt mulți jucători care ne-au ajutat mult ’din umbră’. De exemplu, Hagi, a avut o atitudine incredibilă. Băiatul nu a jucat de mult timp, dar se antrenează foarte bine, cu multă bucurie.

Atunci, nu spun că va juca mâine, dar, ca exemplu, va juca mai mult. Nu vor juca toți la fel de mult, pentru că asta este imposibil, dar mi-am făcut o idee cum aș putea să îi fac să participe mai mult”, a declarat Luis Garcia, potrivit futbolfantasy.com.

Se califică naţionala României în "sferturi" la EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
9:01

Căpitanul Cehiei s-a năpustit asupra lui Istvan Kovacs: „Un îngâmfat! A vrut să fie omul meciului!”. Tomas Soucek a izbucnit

8:55

FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă

8:30

„Nu ne putem plânge!” Reacţia olandezilor, după ce s-au stabilit optimile de la EURO 2024! Ce au spus despre România

8:27

„Asta vreau să remarc!” Verdictul lui Ilie Dumitrescu, după ce România s-a calificat în optimi la EURO 2024

8:13

„România respiră!” Dorinel Munteanu, plecăciuni în faţa „tricolorilor” după calificarea istorică în optimile EURO 2024

8:06

„Cel mai slab arbitru din istorie!” Istvan Kovacs, „distrus” după ce a acordat 19 cartonașe în Cehia – Turcia 1-2, la EURO 2024

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 4 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Foto„De Bruyne, Lukaku, pregătiţi-vă!” Sora lui Radu Drăguşin face senzaţie pe TikTok. Imagini virale cu Meira Drăguşin
Citește și