Închide meniul

Real Madrid l-a „vânat” 11 ani pe Kylian Mbappe! Istoria celui mai aşteptat transfer pentru fanii echipei „blanco”

Bogdan Stănescu Publicat: 3 iunie 2024, 22:23

Reclamă
Real Madrid l-a „vânat 11 ani pe Kylian Mbappe! Istoria celui mai aşteptat transfer pentru fanii echipei „blanco

Real Madrid l-a "vânat" 11 ani pe Kylian Mbappe!

Kylian Mbappe putea ajunge la Real Madrid de când l-a cunoscut pe Cristiano Ronaldo / Instagram Kylian Mbappe

Real Madrid l-a „vânat” 11 ani pe Kylian Mbappe! Clubul madrilen a pus ochii pe atacantul francez pe când acesta avea numai 14 ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mbappe evolua atunci la Monaco. A fost şi momentul în care Mbappe l-a cunoscut pe unul dintre idolii săi, Cristiano Ronaldo.

Real Madrid l-a „vânat” 11 ani pe Kylian Mbappe! Istoria celui mai aşteptat transfer pentru fanii echipei „blanco”

Celălalt idol din copilărie al lui Mbappe a fost Zinedine Zidane. “Dacă eşti băiat şi eşti francez, idolul tău e Zidane”, mărturisea Mbappe, citat de as.com.

Real Madrid a încercat să îl transfere pe Kylian Mbappe şi când atacantul francez avea 18 ani. Madrilenii au făcut atunci o ofertă impresionantă pentru un tânăr de 18 ani, 130 de milioane de euro, dar Mbappe tot nu a ajuns la Real.

Mbappe a fost aproape de Real Madrid şi în vara anului trecut, dar în cele din urmă a decis să rămână la PSG.

Reclamă
Reclamă 4

Florentino Perez a reuşit, cu acest transfer, să îşi mai realizeze un vis. Superstarul naţionalei Franţei a refuzat „o ofertă de pe altă planetă” din partea lui PSG pentru a merge la Real Madrid. Presa nota în vara anului trecut că echipa din Ligue 1 i-a propus lui Mbappe un contract pe 10 ani, în care ar fi încasat un miliard de euro!

Cum va arăta Dream Team-ul lui Real Madrid, după transferul lui Kylian Mbappe! „Galaxie” de staruri pe Santiago Bernabeu

Spaniolii au dezvăluit cum va arăta Dream Team-ul lui Real Madrid, după transferul lui Kylian Mbappe. Starul francez va completa un prim 11 de vis, pe care îl va avea la dispoziţie Carlo Ancelotti, pentru sezonul următor.

Transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid a fost oficializat. Campionul mondial din 2018 va fi jucătorul trupei de pe Santiago Bernabeu pentru următoarele cinci sezoane.

Reclamă

Marca a construit un posibil prim 11 al lui Real Madrid, după anunţul sosirii lui Kylian Mbappe pe Santiago Bernabeu. Spaniolii s-au întrebat ce sistem va folosi Carlo Ancelotti din sezonul viitor, acesta având mai multe opţiuni la îndemână.

În cazul în care va folosi sistemul de 4-4-2, Kylian Mbappe ar urma să facă pereche în atac cu Vinicius, iar în linia de mijloc vor evolua Federico Valverde, Aurelien Tchouameni, Eduardo Camavinga, iar Jude Bellingham va juca în spatele celor doi atacanţi.

Posibil prim 11 al lui Real Madrid (4-4-2)

  • Courois – Carvajal, Militao, Rudiger, Mendy – Valverde Tchouameni, Bellingham, Camavinga – Mbappe, Vinicius.

Totodată, Kylian Mbappe ar putea să evolueze şi într-un sistem cu trei atacanţi, 4-3-3. Starul francez ar urma să fie folosit pe poziţia de vârf împins, iar în benzi vor evolua Vinicius şi Rodrygo.

Posibil prim 11 al lui Real Madrid (4-3-3)

  • Courtois – Carvajal, Militao, Rudiger, Mendy – Valverde, Camavinga/Tchouameni, Bellingham – Rodrygo, Mbappe, Vinicius.

OFICIAL | Real Madrid a anunţat transferul lui Kylian Mbappe! Contract pe 5 sezoane pentru superstarul francez

Real Madrid a anunţat transferul lui Kylian Mbappe. Clubul din Madrid a transmis un comunicat în care le-a dat fanilor Realului vestea pe care o aşteptau de multă vreme.

Kylian Mbappe a semnat până în vara lui 2029 cu Real Madrid. El se alătură trupei antrenate de Carlo Ancelotti, ce a cucerit în acest sezon campionatul Spaniei şi Liga Campionilor.

Real Madrid a ajuns la o înţelegere cu jucătorul Kylian Mbappe, care va avea contract cu clubul pentru următoarele cinci sezoane”, a transmis Real Madrid, într-un comunicat.

Campionii europeni își întăresc echipa cu un star mondial, care a avut cel mai bun sezon cu PSG (44 de goluri) și a fost cel mai bun marcator din ultimele șase campionate franceze.

Kylian Mbappé (Paris, Franța; 20/12/1998) este noul jucător al lui Real Madrid. La campioana Europei sosește un star mondial, care la 25 de ani tocmai a avut cel mai bun sezon privind numărul de goluri la Paris Saint-Germain (44 de goluri) și a fost cel mai bun marcator al campionatului francez pentru al șaselea sezon consecutiv (27 de goluri).

Echipa noastră se întărește cu un atacant spectaculos, căpitanul echipei naționale a Franței, cu care a câștigat Cupa Mondială în 2018 și Liga Națiunilor în 2021, unde a marcat golul victoriei. La Cupa Mondială din 2022 din Qatar, Mbappé a câștigat Gheata de Aur cu 8 goluri și, după hat-trick-ul din finală, a devenit cel mai bun marcator all-time în finalele Cupei Mondiale (4)”, l-a prezentat Real Madrid pe site-ul oficial.

 

Se califică naţionala României în "sferturi" la EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:01

România – Olanda, în optimi la EURO 2024. Cu ce colos ne luptăm, de fapt, pentru sferturile de finală de la Campionatul European

22:56

„Incredibil! Nu am văzut în viaţa mea aşa ceva!” Meciul de la EURO 2024 care l-a şocat pe Marius Şumudică

22:52

Gigi Becali a dezvăluit că Daniel Popa are deja probleme la FCSB! Ce se întâmplă cu noul atacant al campioanei

22:31

Sepsi a condus-o pe Ferencvaros cu 4-0, însă scorul final a surprins pe toată lumea! Ce a reușit campioana din Ungaria

22:30

Programul complet al Marelui Premiu de Formula 1™ al Austriei. Marea cursă e duminică, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY

22:14

„Mitralieră atomică!” Gigi Becali, „cucerit” de Alex Băluță! Pe ce poziție va juca la FCSB, după venirea lui Marius Ștefănescu

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Slovacia – Ucraina 1-2. Ucrainenii au reuşit prima victorie de la EURO 2024, după ce au fost conduşi! Shaparenko, gol şi assist
Citește și