Închide meniul

Real Madrid, la un pas de transferul viitorului! A câştigat duelul cu PSG pentru puştiul de 16 ani cotat la 15 milioane de euro

Dan Roșu Publicat: 26 octombrie 2022, 14:06

Reclamă
Real Madrid, la un pas de transferul viitorului! A câştigat duelul cu PSG pentru puştiul de 16 ani cotat la 15 milioane de euro

Real Madrid, la un pas de transferul viitorului

Endrick, în tricoul lui Palmeiras / Profimedia Images

Real Madrid e la un pas de transferul viitorului. Aducerea brazilianului Endrick depinde doar de acceptul lui Florentino Perez, anunţă Marca. Puştiul de 16 ani şi 3 luni a intrat în istoria lui Palmeiras, ca cel mai tânăr marcator.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă are o clauză de reziliere a contractului de 60 de milioane de euro, sud-americanul poate fi adus în acest moment pentru 30-35 de milioane de euro, dar preţul mai poate creşte.

Real Madrid e la un pas de transferul viitorului

Endrick are patru meciuri la profesionişti şi a reuşit să bată recordul de 106 ani al lui Heitor. El a înscris la 16 ani, 3 luni şi 4 zile, faţă de fostul deţinător al recordului, care, în 1916, înscrisese la 16 ani, 11 luni şi 14 zile.

Starul naţionalei Braziliei, Neymar, a înscris primul gol într-un meci oficial la o vârstă mai mare comparativ cu Endrick: la 17 ani şi 41 de zile.

„Este incredibil ce poate face Dumnezeu în viaţa mea. Nu cred că sunt foarte bun acum. Trebuie să muncesc şi trebuie să îmbunătăţesc jocul. Vreau ca lumea să creadă în mine”, a spus puştiul.

Reclamă
Reclamă 4

PSG este prima echipă care a sărit cu o ofertă pentru Endrick. Este vorba de 20 de milioane de euro. Nu a fost însă de ajuns. Jucătorul nu poate semna încă pentru nicio echipă din Europa până în iulie 2024, atunci când atacantul central cotat la 15 milioane de euro va împlini 18 ani.

Karim Benzema, „Balonul de Aur” de milioane!

Karim Benzema este „Balonul de Aur” de milioane. Superstarul francez a câştigat în premieră mult râvnitul trofeu, iar succesul său o ajută şi pe Lyon, clubul care l-a lansat în fotbalul mare.

Jean-Michel Aulas, preşedintele lui Lyon, a avut încredere deplină în puştiul Benzema, care, în 2009, a prins transferul carierei la Real Madrid. „Galacticii” plăteau 35 de milioane de euro, cu bonusuri, pentru mutare.

Reclamă

În momentul mutării, preşedintele lui Lyon a pus o clauză de un milion de euro pentru Balonul de Aur, potrivit rmcsport. După 13 ani, „pariul” său s-a dovedit câştigător, astfel că va obţine suma din partea celor de la Real Madrid.

„Nu vreau să uit pe nimeni, începând de la cei alături de care am lucrat la academia lui Lyon!”, a fost o parte din discursul lui Karim Benzema, după ce a devenit Balonul de Aur 2022.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:06 27 iul.

Gigi Becali a „distrus” un jucător, după FCSB – Oţelul 0-2: „Te nenoroceşte! El a pierdut meciul!”

23:50

FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1

23:40

FotoFestivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024 se desfăşoară acum! România, reprezentată de 106 sportivi la Paris

23:25

Gigi Becali, 3 schimbări la pauză cu Oţelul! Patronul FCSB-ului a mutat rapid după ce roş-albaştrii au intrat conduşi la cabine

23:03

Vlad Chiricheş, două gafe uriaşe în doar două minute! A „îngropat-o” pe FCSB, în meciul cu Oţelul

22:45

FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 3 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară! 5 Costel Gâlcă, discurs clar după Maribor – Universitatea Craiova 2-0: „Nu e imposibil, putem să întoarcem rezultatul!” 6 „E un fenomen!” Mihai Stoica, uluit de Corvinul Hunedoara după remiza cu Rijeka! Pe ce jucător a pus ochii oficialul FCSB
Citește și