Închide meniul

Real Madrid şi-a explicat decizia de a boicota gala de decernare a Balonului de Aur: „Real nu merge unde nu e respectată”

Alex Ioniță Publicat: 28 octombrie 2024, 18:20

Reclamă
Real Madrid şi-a explicat decizia de a boicota gala de decernare a Balonului de Aur: „Real nu merge unde nu e respectată

Real Madrid şi-a explicat decizia de a boicota gala de decernare a Balonului de Aur

Balonul de Aur / Profimedia Images

Real Madrid şi-a explicat decizia de a boicota gala de decernare a Balonului de Aur. Oficialii clubului din capitala Spaniei au rupt tăcerea, după informațiile publicate de jurnalistul Fabrizio Romano.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Celebrul jurnalist italian a anunțat, în decursul zilei de 28 octombrie, că Vinicius nu va câștiga Balonul de Aur 2024 și că Real Madrid a decis să nu trimită o delegație la Paris, acolo unde va avea loc ceremonia.

Real Madrid şi-a explicat decizia de a boicota gala de decernare a Balonului de Aur: „Real nu merge unde nu e respectată”

Oficialii lui Real Madrid sunt de părere că, în cazul în care Vinicius nu va câștiga Balonul de Aur, atunci trofeul ar trebui să îi revină lui Dani Carvajal, câștigător de EURO 2024 și de UEFA Champions League, în sezonul precedent.

Totuși, potrivit unor liste apărute pe rețelele de socializare, Rodri ar urma să câștige Balonul de Aur din 2024.

Astfel, Real Madrid a transmis faptul că echipa nu este respectată de oficialii de la Balonul de Aur și de UEFA. Astfel, clubul „Blanco” a transmis că nu va trimite o delegație „acolo unde nu este respectat”

Reclamă
Reclamă

În cazul în care, aplicând criteriile, nu Vinicius iese câștigător, atunci, folosind aceleași criterii, Dani Carvajal trebuie să fie câștigător.

Cum nu este cazul, este evident că Balonul de Aur și UEFA nu respectă clubul Real Madrid, iar Real Madrid nu merge acolo unde nu este respectată”, au transmis oficialii de la Real Madrid, potrivit AS.com.

Festivitatea de decernare a Balonului de Aur 2024 va avea loc în seara de luni, de la ora 21:30. Evenimentul de la Paris va putea fi urmărit, în format LIVE TEXT, pe AS.ro.

Reclamă

Critici dure pentru Vinicius, după ce a ales să nu meargă la gala decernării Balonului de Aur 2024

După ce s-a aflat că Vinicius nu va merge la gală, pe rețelele de socializare au apărut critici dure la adresa starului de la Real Madrid.

Un cunoscut jurnalist spaniol, Guillem Balague, a transmis faptul că Vinicius ar fi trebuit să participe la gală, pentru a-i arăta respectul cuvenit câștigătorului.

Ok, Vini. Nu ai câștigat, dar ar trebuia să arăți respect câștigătorului, cel mai mare semn de sportivitate.

Niciun om de la Real Madrid nu va merge la Paris, astăzi, pentru ceremonia de decernare a Balonului de Aur„, a scris Guillem, pe X (fostul Twitter).

Potrivit unui clasament distribuit pe rețelele de socializare, câștigătorul Balonului de Aur din 2024 ar fi Rodri, jucătorul celor de la Manchester City, care a câștigat EURO 2024 alături de naționala Spaniei.

În clasamentul final, Vinicius s-ar afla doar pe poziția a 2-a.

În vârstă de 24 de ani, Vinicius a ajuns la Real Madrid în anul 2018, de la Flamengo, în schimbul sumei de 45 de milioane de euro. De atunci a adunat 279 de meciuri în tricoul „blanco”, în care a marcat 91 de goluri și a oferit 82 de pase decisive.

În momentul de față, Vinicius este cotat la suma de 200.000.000 de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt. Doar brazilianul și Erling Haaland, de la Manchester City, au o asemenea cotă, potrivit site-ului citat anterior.

Reclamă

Cine va câştiga derby-ul Dinamo - FCSB, din Cupa României?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:02

OFICIAL | Mario Balotelli a semnat în Serie A! A fost prezentat de noua echipă: „Bine ai venit!”

20:00

LIVE TEXTFabrizio Romano, anunţ şoc: „Vinicius nu va câştiga Balonul de Aur”! Cine ar lua trofeul. A început numărătoarea inversă

19:58

FC Botoșani – U Cluj 1-2. Miranyan a adus victoria echipei lui Ioan Ovidiu Sabău!

19:27

VIDEOUn jucător care a fost antrenat de Dan Petrescu a intrat în istoria fotbalului! A văzut cartonașul roșu după doar 3 secunde

19:23

Vinicius, Ancelotti şi Florentino Perez erau pregătiţi să decoleze spre Paris! Schimbare radicală după ce au aflat câştigătorul!

18:52

Ce a postat Barcelona imediat după ce a fost făcut anunţul că Vinicius nu va câştiga Balonul de Aur 2024

1 VIDEOCarlos Sainz va pleca din pole position în Marele Premiu al Mexicului! Tur perfect pentru pilotul Ferrari în calificări 2 FCSB – Rapid 0-0. Derby al ratărilor pe Arena Naţională! Siegrist, eroul lui Şumudică. Cum arată clasamentul Ligii 1 3 VIDEOCarlos Sainz a câştigat Marele Premiu al Mexicului! Lando Norris şi Charles Leclerc au completat podiumul 4 Replica memorabilă dată de Vinicius Jr. după ce a fost umilit de Gavi în El Clasico. Schimb de replici după Real–Barcelona 0-4 5 „Începutul sfârşitului, ca acum 10 ani!” Dorinel Munteanu a răbufnit şi a vorbit despre plecarea de la Oţelul 6 Nota umilitoare primită de Kylian Mbappe, după primul său El Clasico! Evoluţie dezastruoasă în Real Madrid – Barcelona 0-4
Citește și