Închide meniul

„Revine Lionel Messi la Barcelona?”. Juan Laporta a venit cu lămuriri despre starul argentinian: „Nu vă faceţi griji!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 15 noiembrie 2022, 13:38

„Revine Lionel Messi la Barcelona?. Juan Laporta a venit cu lămuriri despre starul argentinian: „Nu vă faceţi griji!

"Revine Lionel Messi la Barcelona?". Juan Laporta a venit cu lămuriri

Juan Laporta este preşedintele Barcelonei / Profimedia

Juan Laporta a vorbit despre şansele de a-l readuce pe Lionel Messi la Barcelona. Preşedintele catalanilor a avut o reacţie sinceră în momentul în care a fost întrebat dacă va reveni pe Camp Nou cel mai bun marcator din istoria clubului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Contractul lui Messi expiră peste o jumătate de an şi sunt zvonuri tot mai mari că starul argentinian ar putea să se întoarcă la echipa în tricoul căreia a scris istorie.

Răspunsul dat de Juan Laporta când a fost întrebat dacă revine Lionel Messi la Barcelona

Revine Lionel Messi la Barcelona?” a fost întrebarea pe care a primit-o din nou conducătorul liderului din La Liga.

Cei patru băieți care m-au intervievat aici și copiii pe care îi văd pe stradă m-au întrebat asta. Le spun că Messi este de la Barcelona… nu vă faceți griji, este cel mai bun jucător din lume și vom vedea ce se va întâmpla.

Bineînţeles, oriunde te duci, lumea îl identifică pe Messi cu Barcelona. Eu, de asemenea, vreau să văd că brandul Barcelonei este foarte puternic. Noi reconstruim, anul acesta trebuie să câştigăm campionatul. Lewandowski este cel care marchează goluri, vă vorbesc despre Pedri, despre Gavi. Este adevărat că jucătorii sunt mai puternici alături de Messi.

Reclamă

O să vedem ce va fi, sunt lucruri complicate, acum e la PSG şi nu vreau să intru în controverse. din respect pentru Messi şi pentru club„, a declarat Juan Laporta, potrivit mundodeportivo.com.

Lionel Messi ar urma să se hotărască, după Campionatul Mondial din Qatar, dacă va continua la PSG. Atacantul în vârstă de 35 de ani are 7 goluri şi 10 pase decisive în acest sezon din La Liga. În cele cinci partide jucate în Champions League a marcat de 4 ori şi a oferit 4 assist-uri.

Lionel Messi şi-a analizat adversarele de la Campionatul Mondial

Starul argentinian este gata să dea marea lovitură şi şi-a analizat adversarele de la Campionatul Mondial din Qatar, care se va disputa între 20 noiembrie şi 18 decembrie.

Reclamă 4 / 0/3

Messi este în faţa celui de-al cincilea CM la care va participa. Argentina a fost repartizată în Grupa C, alături de Arabia Saudită, Mexic şi Polonia. Din 1986 nu au mai câştigat „pumele” un turneu final. Atacantul lui PSG a dezvăluit care sunt echipele de care se teme cel mai mult.

Este complicat să jucăm împotriva tuturor selecţionatelor. Nu avem multe dueluri cu echipele din Europa. Este dificil să joci şi împotriva naţionalelor din America de Sud.

Din cauza jucătorilor şi a selecţionerului, Franţa este înfricoşătoare. Brazilia are jucători de mare calitate. Sunt dezechilibraţi, îl au pe Ney… (n.r. Neymar). Şi noi avem jucători foarte buni şi venim în formă. Am avut ghinion cu accidentarea lui Lo Celso. Dar au apărut alţi jucători. Înainte de orice, trebuie să ne gândim la câştigarea primului meci„, a declarat Lionel Messi, potrivit mundodeportivo.

Fostul jucător al Barcelonei a vorbit şi despre Spania, campioană în 2010.

Spania are o echipă foarte tânără, dar știe pentru ce joacă. Te face să alergi, îți ia mingea, joacă la fel în fiecare meci, indiferent de rival. Este un lot tânăr, dar cu idei foarte clare„, a mai spus Messi.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 1-2. David Miculescu a dat lovitura! Florinel Coman, schimbat după ce a deschis scorul 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni Vezi toate știrile
Citește și