Închide meniul
VIDEO

Robert Lewandowski, bornă uluitoare în Barcelona – Villarreal 3-0! „Maşinăria de goluri” a lui Xavi are cifre „extraterestre”

Dragoș Vasile Publicat: 21 octombrie 2022, 9:22

Robert Lewandowski, bornă uluitoare în Barcelona – Villarreal 3-0! „Maşinăria de goluri a lui Xavi are cifre „extraterestre

Robert Lewandowski, despre cel mai frumos moment la Barcelona şi despre Xavi

Robert Lewandowski, bucurie după marcarea unui gol / Profimedia

  • Robert Lewandowski, bornă uluitoare în Barcelona – Villarreal 3-0
  • „Maşinăria de goluri” a lui Xavi are cifre „extraterestre”

Robert Lewandowski a atins o bornă uluitoare în Barcelona – Villarreal 3-0. A reuşit o „dublă” de senzaţie şi a ajuns la cota 600 în carieră!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Robert Lewandowski este o maşinărie de goluri şi la Barcelona. A marcat de două ori în succesul cu Villarreal şi a ajuns la 11 goluri în 10 meciuri.

Robert Lewandowski, bornă uluitoare în Barcelona – Villarreal 3-0

Prima reuşită a fost una impresionantă pentru atacant. A fost golul cu numărul 600 din carieră. După doar 4 minute a venit şi cel cu numărul 601.

Reclamă

VEZI AICI PRIMUL GOL MARCAT DE LEWANDOWSKI

VEZI AICI AL DOILEA GOL MARCAT DE LEWANDOWSKI

Reclamă

Robert Lewandowski pare că este de o viaţă la Barcelona. A ajuns la 11 goluri marcate pentru Barcelona în campionat în tot atâtea meciuri jucate.

Robert Lewandowski este o maşinărie de goluri şi la Barcelona. După golul marcat cu Mallorca, Lewandowski a stabilit un nou record. Este jucătorul care a avut nevoie de cele mai puţine meciuri pentru a marca 9 goluri în La Liga.

Reclamă 4 / 0/3

Robert Lewandowski, lecţie de modestie la ceremonia pentru Balonul de Aur 2022

Robert Lewandowski a oferit o adevărată lecţie de modestie la ceremonia pentru Balonul de Aur 2022. Vedeta Barcelonei a venit la gală cu ceas în valoare de 200 lei.

Chiar dacă are un salariu de 23 de milioane de euro, Robert Lewandowski a uluit întreaga planetă.

Robert Lewandowski a purtat un ceas Casio a cărui valoare se învârte în jurul a 43 de euro, adică aproximativ 200 lei, notează Mundo Deportivo.

Imaginea a devenit virală pe reţelele de socializare, unde fanii au avut doar cuvinte de laudă pentru modestia sa.

Robert Lewandowski, discurs emoționant după ce a primit trofeul Gerd Muller

Atacantul polonez Robert Lewandowski a câştigat, luni, trofeul Gerd Muller, acordat celui mai bun atacant din Europa, în cadrul galei pentru Balonul de Aur.

Lewandowski a primit trofeul de cele două fiice ale lui Gerd Muller, care a murit în 2021, la 75 de ani.

Reclamă

În sezonul 2020-2021, Robert Lewandowski a doborât recordul pentru cele mai multe goluri înscrise vreodată într-un sezon de Bundesliga, deținut decenii la rând de Gerd Muller.

„Sunt foarte mândru și fericit, nu doar pentru că am câștigat trofeul, ci și pentru cum se numește. Știu că Gerd a fost o inspirație uriașă pentru mine, am vrut să mă apropii de el cât de mult pot. A fost o provocare uriașă. Știu ce personalitate a fost, nu doar pe teren, ci și în afara lui. A fost extrem de emoționant să bat recordul lui în Bundesliga„, a spus Robert Lewandowski, după ce a primit trofeul.

Lewandowski a marcat 57 de goluri cu Bayern şi Polonia sezonul trecut.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Ofertă monstruoasă pentru Robert Lewandowski ca să plece de la Barcelona
Fotbal extern • 24 mart., 20:41
Ofertă monstruoasă pentru Robert Lewandowski ca să plece de la Barcelona! Anunţul făcut de spanioli
Gică Craioveanu a pronunţat numele jucătorilor din Liga 1 care ar putea face pasul în La Liga
Liga 1 • 9 feb., 10:08
Gică Craioveanu a pronunţat numele jucătorilor din Liga 1 care ar putea face pasul în La Liga: „Uitaţi-vă la Real şi Barcelona!”
Gafa făcută de Rangers în momentul în care l-a împrumutat pe Ianis Hagi la Deportivo Alaves
Fotbal extern • 9 ian., 13:31
Gafa făcută de Rangers în momentul în care l-a împrumutat pe Ianis Hagi la Deportivo Alaves. Anunțul scoțienilor
Ofertă monstruoasă pentru Robert Lewandowski ca să plece de la Barcelona
Fotbal extern • 8 dec., 13:59
Robert Lewandowski nu se gândește la retragere: „Mai vreau să joc încă 3-4 ani”. Mesajul care îi va bucura pe fanii Barcelonei
Ilie Dumitrescu a făcut o comparație total surprinzătoare, între Andrea Compagno și Robert Lewandowski.
Liga 1 • 4 dec., 17:28
Ilie Dumitrescu, comparație între Andrea Compagno și Robert Lewandowski. I-a oferit un sfat important lui Gigi Becali