Închide meniul

Robert Lewandowski l-a depăşit pe Gerd Muller după dubla din Barcelona – Sevilla 5-1! La ce distanţă e de Messi şi Ronaldo

Alex Masgras Publicat: 21 octombrie 2024, 12:59

Reclamă
Robert Lewandowski l-a depăşit pe Gerd Muller după dubla din Barcelona – Sevilla 5-1! La ce distanţă e de Messi şi Ronaldo

Robert Lewandowski l-a depăşit pe Gerd Muller după dubla din Barcelona - Sevilla 5-1! La ce distanţă e de Messi şi Ronaldo

Robert Lewandowski, după ce a marcat în Barcelona - Sevilla / Profimedia

Robert Lewandowski l-a depăşit pe Gerd Muller după dubla din Barcelona – Sevilla 5-1. Starul polonez al catalanilor este în formă maximă şi în scrie, din nou, pe bandă rulantă. Echipa lui Hansi Flick a făcut spectacol în meciul din etapa a 10-a cu Sevilla.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Robert Lewandowski şi Pablo Torre au marcat câte o dublă, în timp ce Pedri a înscris şi el un gol. Singura reuşită a oaspeţilor a fost marcată de Idumbo, în minutul 87.

Robert Lewandowski l-a depăşit pe Gerd Muller după dubla din Barcelona – Sevilla 5-1! La ce distanţă e de Messi şi Ronaldo

Robert Lewandowski a deschis scorul în minutul 24 al partidei, atunci când a înscris din penalty. Pedri a majorat diferenţa în minutul 28, iar Lewandowski a reuşit dubla în minutul 39. În repriza secundă, Pablo Torre a marcat de două ori, în minutele 82 şi 88.

Al doilea gol marcat de Robert Lewandowski în poarta Sevillei a reprezentat un moment special. Polonezul a devenit al treilea cel mai bun marcator din istoria celor mai importante 5 ligi ale Europei. El l-a depăşit pe Gerd Muller, ajungând la 366 de goluri.

Robert Lewandowski este acum pe locul 3, doar Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo având mai multe goluri decât el. Dacă Lionel Messi are 496 de goluri, Cristiano Ronaldo a marcat 495.

Reclamă
Reclamă

După această victorie, Barcelona are 27 de puncte în La Liga, fiind la trei puncte distanţă de Real Madrid, ocupanta locului 2. Pentru cele două urmează meciurile din Champions League de la jumătatea săptămânii, după care se vor întâlni în El Clasico, sâmbătă, 26 octombrie.

Cerere uriașă de bilete pentru derby-ul Real Madrid-Barcelona! Madrilenii se înghesuie să-l vadă pe Mbappe

Cerere uriașă de bilete pentru Real Madrid – Barcelona! „El Calsico” a fost cu asalt de fanii madrileni. Venirea lui Kylian Mbappe la Real a creat o adevărată nebunie în jurul derby-ului cu marea rivală, Barcelona. Partida se va disputa săptămâna viitoare pe Santiago Bernabeu.

Reclamă

Sâmbătă, 26 octombrie, Real Madrid va fi gazda primului „El Calsico” al sezonului, în etapa cu numărul 11 din LaLiga. Madrilenii se vor confrunta cu catalanii începând cu ora 22:00, pe Santiago Bernabeu. Partida din LaLiga va putea fi urmărită în format LIVE TEXT pe AS.ro

Cu mai bine de o săptămână înaintea marelui duel, fanii au luat cu asalt casele de bilete. Madrilenii se înghesuie să vadă primul meci live al lui Kylian Mbappe la Real. Cererea a fost uriașă, depășind de 13 ori capacitatea stadionului. Santiago Bernabeu poate găzdui până la 85.000 de suporteri.

Potrivit OneFootball, aproximativ 1,1 milioane de suporteri au stat la o coadă virtuală vineri după-amiază pentru a-și achiziționa bilete pentru a-și vedea favoritul. Kylian Mbappe a fost transferat în această vară la Real Madrid.

Reclamă

Cine se va impune în El Clasico?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
17:41

OFICIAL! A intrat în faliment direct din grupa Ligii Campionilor: „Nu am găsit nicio soluţie”

17:39

Mihai Stoichiță a dezvăluit ce se va întâmpla cu Daniel Pancu, după reacția din meciul cu Elveţia. „Nu se poate așa ceva”

17:04

”Îmi lasă un gust amar”. Giani Kiriţă le cere socoteală dinamoviştilor după înfrângerea din derby-ul cu FCSB

17:02

Carlo Ancelotti a dezvăluit ce nu îi va cere niciodată lui Mbappe: „Prefer să facă asta! Aşa a fost de mulţi ani la Real Madrid!”

16:58

VideoAntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 21 octombrie

16:39

Peluza Cătălin Hîldan, mesaj clar pentru conducerea „câinilor”, după Dinamo – FCSB 0-2!

1 VIDEOLando Norris, pole-position în Marele Premiu al Statelor Unite! Cursa e la 21:45, în direct pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY 2 Lewis Hamilton vrea să sacrifice Marele Premiu al Statelor Unite şi să-l ajute pe George Russell 3 Dinamo – FCSB 0-2. Daniel Bîrligea şi Musi i-au răpus pe „câini” în derby! Roş-albaştrii, pe loc de play-off 4 VIDEOAEK Atena – PAOK Salonic 1-1, în AntenaPLAY! Răzvan Lucescu a pierdut primul loc în Superliga Greciei. Scandal la final! 5 Louis Munteanu se poate despărţi de CFR Cluj, chiar în iarnă. Anunţul oficial făcut de ardeleni 6 VIDEOCharles Leclerc a câştigat Marele Premiu al Statelor Unite. Verstappen a terminat pe locul 3, după ce Norris a fost penalizat
Citește și