Închide meniul

Ronald Araujo a călcat cu mașina o fană a Barcelonei! Momente de panică la baza de antrenament a catalanilor

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 31 octombrie 2022, 20:37

Ronald Araujo a călcat cu mașina o fană a Barcelonei! Momente de panică la baza de antrenament a catalanilor

Ronald Araujo a călcat pe picior o fană a Barcelonei

Momente de panică la baza de antrenament a Barcelonei / Twitter

Ronald Araujo a călcat cu mașina o fană a Barcelonei, în momentul în care a plecat de la baza de antrenament a Barcelonei. Fundașul catalanilor a fost asaltat de mai mulți suporteri pentru poze și autografe. Araujo a oprit mașina pentru a le îndeplini dorințele, apoi situația s-a complicat teribil.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Când pornit din nou mașina pentru a pleca, Ronald Araujo a călcat o fană pe picior. Femeia a urlat de durere, iar medicii Barcelonei, aflați la bază, au venit repede pentru a-i acorda primul ajutor.

Ronald Araujo a călcat cu mașina o fană a Barcelonei

Fundașul Barcelonei a ieșit din mașină și a mers să vadă în ce stare se află femeia. Cei doi au avut un dialog scurt, apoi Araujo s-a urcat în mașină și a plecat de la baza de antrenament.

Ulterior, fana catalanilor a fost transportată la spital cu o mașină a staff-ului Barcelonei. Potrivit cotidianului Marca, starea ei este bună.

Reclamă

Ronald Araujo s-a accidentat la mușchii adductori și se afla la baza de antrenament pentru a efectua procesul de recuperare.

Imagini uluitoare cu Gerard Pique în Valencia – Barcelona 0-1

Au fost surprinse imagini uluitoare cu Gerard Pique în timpul derby-ului Valencia – Barcelona, scor 0-1, din etapa a 12-a din La Liga. Fundaşul de 35 de ani s-a confruntat cu mari probleme în momentul în care a fost anunţat să intre pe teren.

Situaţia de necrezut a avut loc în minutul 74, când Jules Kounde s-a accidentat şi a avut nevoie de intervenţia medicilor. Chiar dacă era evident că francezul nu va mai putea continua, Pique nu a părut deloc atent la ceea ce se întâmplă pe teren.

Reclamă 4 / 0/3

Xavi a încercat să facă o schimbare rapidă şi i-a cerut lui Pique să vină la schimbare. Totuşi, internaţionalul spaniol nu era pregătit şi nu avea echipamentul pe el.

Jurnaliştii de la mundodeportivo.com anunţă că Pique nu avea ghete, jambiere şi apărători. Mai mult decât atât, nu reuşea să îşi dezlege şireturile şi i-a cerut ajutorul lui Sergio Busquets. De altfel, mijlocaşul a şi fost surprins de camerele TV în timp ce încerca să îşi „salveze” coechipierul.

Pique a avut nevoie de câteva minute până să fie gata să intre pe teren. Busquets nu l-a putut ajuta, astfel că fundaşul Barcelonei a jucat fără a avea prinse şireturile la gheată.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:37 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 1-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final Vezi toate știrile
Citește și