Închide meniul

„S-a umplut paharul!” Motivul pentru care Horaţiu Moldovan s-a decis să plece de la Atletico Madrid! Marca a făcut anunţul

Viviana Moraru Publicat: 22 august 2024, 19:49

Reclamă
„S-a umplut paharul! Motivul pentru care Horaţiu Moldovan s-a decis să plece de la Atletico Madrid! Marca a făcut anunţul

Motivul pentru care Horaţiu Moldovan s-a decis să plece de la Atletico Madrid

Horaţiu Moldovan, în timpul unui antrenament la Atletico Madrid/ Profimedia

Marca a dezvăluit motivul pentru care Horaţiu Moldovan s-a decis să plece de la Atletico Madrid, după doar jumătate de sezon. Portarul român e la un pas să fie împrumutat în Serie B.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Italienii au anunţat că Sassuolo e aproape să obţină semnătura lui Horaţiu Moldovan. Portarul român ar urma să fie împrumutat de Atletico Madrid.

Motivul pentru care Horaţiu Moldovan s-a decis să plece de la Atletico Madrid

După anunţul italienilor despre Horaţiu Moldovan, spaniolii de la Marca au dezvăluit adevăratul motiv pentru care internaţionalul român a luat decizia de a pleca de la Atletico Madrid. Aceştia menţionează faptul că „s-a umplut paharul” pentru Moldovan, după ce a fost lăsat pe bancă în duelul din prima etapă, cu Villarreal.

Concret, Horaţiu Moldovan s-a arătat deranjat de faptul că Jan Oblak a fost ales titular, deşi slovenul nu a apărat niciun minut în partidele amicale, disputate înainte de startul sezonului.

Spaniolii de la Marca mai menţionează faptul s-ar putea produce plecarea lui Horaţiu Moldovan, în ultima săptămâna din perioada de mercato. În cazul plecării românului, madrilenii îşi doresc să-l transfere pe goalkeeper-ul de la PSV, Walter Benitez.

Reclamă
Reclamă

„Oblak rămâne de neatins și asta l-a determinat pe Moldovan să-și ceară plecarea. Românul nu-și vede deloc clar viitorul la Atletico. Clubul știe acest lucru.

Faptul că Oblak a jucat în prima etapă din La Liga fără să fi apărut vreun minut în meciurile de pregătire ar putea fi picătura care a umplut paharul pentru Moldovan”, au anunţat cei de la marca.com.

Horaţiu Moldovan pleacă de la Atletico Madrid! Presa din Italia a făcut anunţul

Horaţiu Moldovan pleacă de la Atletico Madrid. Portarul român nu va mai continua la echipa lui Diego Simeone, pentru care nu a apucat să debuteze într-un meci oficial.

Reclamă

Cu toate acestea, Horaţiu Moldovan a rămas un portar pentru mai multe echipe. După ce s-a scris despre interesul mai multor formaţii pentru portarul român, se pare că acesta va ajunge la o formaţie din Serie B.

Potrivit calciomercato.it, Horaţiu Moldovan va pleca de la Atletico Madrid şi va semna cu Sassuolo, formaţie din Serie B. După ce pe lista echipei s-a aflat şi Ionuţ Radu, care a refuzat oferta, oficialii lui Sassuolo şi-au îndreptat atenţia către fostul portar al Rapidului.

Sursa mai sus menţionată susţine că Moldovan va ajunge în primă fază la Sassuolo sub formă de împrumut, dar cu obligaţia unui transfer definitiv. Astfel, italienii vor plăti acum 300.000 de euro, urmând să plătească alte 700.000 de euro în momentul în care transferul va fi definitiv.

Potrivit italienilor, Horaţiu Moldovan ar urma să aibă un salariu de 600.000 de euro la noua sa echipă. Există însă şi unele neînţelegeri între impresarii portarului, dar acest obstacol nu ar trebui să schimbe prea mult datele problemei. Transferul ar urma să fie rezolvat vineri.

Reclamă

Va câştiga Rapid titlul în acest sezon, sub conducerea lui Marius Şumudică?

Loading ... Loading ...
Citește și:
22:45

Singurul remarcat al lui Gigi Becali, după LASK Linz – FCSB 1-1: „Doar de el mi-a plăcut!”

22:33

Elias Charalambous, prima reacţie după LASK Linz – FCSB 1-1: „A fost incredibil”! Ce a spus despre arbitraj

22:28

Florin Tănase a făcut praf arbitrajul, după LASK Linz – FCSB 1-1: „Nu ai cum să nu te enervezi!”

22:14

David Miculescu, prima reacţie după ce a marcat cu LASK Linz: „Nu sunt fericit”! Ce a spus despre Darius Olaru

21:53

LASK Linz – FCSB 1-1. Campioana României, neînvinsă în turul play-off-ului Europa League! David Miculescu a marcat

21:45

Ana Bogdan şi Jaqueline Cristian şi au aflat adversarele din primul tur de la US Open 2024. Posibil super-duel în semifinale

1 FotoFiica lui Marius Şumudică, mesaj emoţionant după ce tatăl său şi-a îndeplinit cel mare mare vis 2 FotoMarius Şumudică, uluit de locuinţa milionarului Dan Şucu: „Nu pot cumpăra eu o asemenea casă, era ca un muzeu” 3 Foto„Dacă rămânea în Moldova, cred că nu mai era printre noi” Povestea cutremurătoare a Anastasiei, medaliata cu argint de la Paris! 4 FotoDeian Sorescu şi-a cerut iubita în căsătorie. Tânăra a izbucnit imediat în plâns 5 „Mișcare senzațională” Scoţienii au reacţionat după ce au aflat că Rapid îl vrea pe Ianis Hagi! Ce au scris de duelul Ianis-Gică! 6 Mihai Rotaru i-a stabilit preţul lui Andrei Ivan, după ce a auzit că atacantul e dorit de Dan Şucu la Rapid
Citește și