Închide meniul
Foto

Scene şocante după pe Barcelona a câştigat titlul! Ultraşii lui Espanyol au intrat pe teren, iar jucătorii lui Xavi au luat-o la fugă spre vestiare

Valentin Pîrcălabu Publicat: 15 mai 2023, 8:17

Scene ireale după ce Barcelona a câştigat titlul

Scene ireale după ce Barcelona a câştigat titlul

Profimedia

  • Scene şocante după pe Barcelona a câştigat titlul
  • Ultraşii de la Espanyol au pătruns pe teren

 

Scene şocante după pe Barcelona a câştigat titlul. Ultraşii de la Espanyol nu au suportat să îi vadă pe jucătorii rivalei din oraş cum se bucură şi au patruns pe teren. În acel moment, jucătorii lui Xavi au luat-o la fugă spre vestiare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Barcelona a câştigat primul titlu după o pauză de 4 ani, însă bucuria a fost umbrită de gestul uluitor al ultraşilor lui Espanyol. Aceştia şi-au ieşit din minţi când i-au văzut pe jucătorii Barcelonei că au „încins” hora bucuriei la mijlocaul terenului.

Scene şocante după pe Barcelona a câştigat titlul

Ultraşii de la Espanyol au pătruns pe teren cu gândul de a le aplica o corecţie jucătorilor lui Xavi. În acel moment, toţi jucătorii de la Barcelona, dar şi cei din staff au luat-o la fugă spre vestiare. Forţele de ordine au pătruns pe teren pentru ca situaţia să nu degenereze.

Reclamă

Video AICI cu incidentele.

Din 2019 aştepta Barcelona un nou titlu. Gruparea blaugrana a fost de neoprit în această ediţie de campionat şi a obţinut 27 de victorii. Are, de departe, cea mai bună defensivă din campionatul Spaniei. A primit numai 13 goluri!

Reclamă

Prima reacţie a lui Xavi după ce a făcut-o pe Barcelona campioană în La Liga

A apărut prima reacţie a lui Xavi după ce a făcut-o pe Barcelona campioană în La Liga. Gruparea de pe Camp Nou a câştigat al 27-lea titlu din istoria clubului chiar pe terenul rivalei Espanyol. A câştigat cu 4-2 şi nu mai poate fi ajunsă de Real Madrid sau Atletico Madrid.

Este un sentiment magnific. O treabă bine făcută. Asta a început în iulie. Au fost 10 luni de muncă şi de sacrificiu. Fanii şi clubul merită asta. Ne oferă stabilitate și siguranță că lucrurile se fac bine.

Am câştigat La Liga cu un joc fantastic. Am fost geniali. Echipa s-a bucurat la final și sunt mândru. Am câștigat La Liga într-un derby, ceea ce nu este normal. A fost un scenariu pe care l-am discutat înainte de jocul de joc.

Reclamă 4 / 0/3

Sărbătoarea este normală, dar înțeleg că nu suntem acasă și nu poți fi lipsit de respect. Știu că e greu de controlat, dar le-am spus că cel mai bine a fost să mergem acum la vestiare.

Am suferit foarte mult. Sunt foarte multe critici aici. Munca făcută nu este suficient de apreciată. Acesta este Barça și știu cum e. Am trecut deja prin asta ca şi jucător.

Ne oferă siguranță să credem în acest proiect. Munca este acolo. Am fost geniali în unele jocuri. Cred că am fost o echipă. Vrem să câștigăm şi cele patru meciuri rămase pentru a încheia sezonul cum trebuie. Scopul este împlinit, ceea ce este brutal.

Vom sărbători cu jucătorii. Apoi cu familia. Am fost criticați că am dat atâtea zile libere. Ei bine, ăsta e jocul. Libertate totală„, a declarat Xavi după victoria cu Espanyol, potrivit marca.com.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 Vezi toate știrile
Pe același subiect
Haaland la FC Barcelona poate fi transferul bombă din fotbalul mondial
Fotbal extern • 26 mart., 16:48
Haaland la FC Barcelona poate fi transferul bombă din fotbalul mondial! Anunţul făcut de spanioli
Ofertă monstruoasă pentru Robert Lewandowski ca să plece de la Barcelona
Fotbal extern • 24 mart., 20:41
Ofertă monstruoasă pentru Robert Lewandowski ca să plece de la Barcelona! Anunţul făcut de spanioli
Xavi a lansat un atac dur la adresa jurnaliștilor spanioli
La Liga • 28 ian., 11:03
Xavi, atac dur la adresa jurnaliștilor spanioli. I-a făcut praf după ce și-a anunțat plecarea: „Măcar nu mă veți mai măcelări”
FC Barcelona a început căutarea pentru înlocuitorul lui Xavi.
La Liga • 28 ian., 8:44
Barcelona a început căutarea pentru înlocuitorul lui Xavi. Ce variante are conducerea catalanilor
Xavi, tot mai aproape de plecarea de la FC Barcelona
La Liga • 17 ian., 10:53
Xavi, tot mai aproape de plecarea de la FC Barcelona! A pierdut vestiarul după înfrângerea la scor din El Clasico!