Închide meniul

Barcelona este noua campioană a Spaniei! Al 27-lea titlu pentru gruparea de pe Camp Nou. Performanţă uriaşă pentru Xavi

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 15 mai 2023, 0:00

Barcelona este noua campioană a Spaniei! Al 27-lea titlu pentru gruparea de pe Camp Nou. Performanţă uriaşă pentru Xavi

Barcelona este noua campioană a Spaniei!

Al 27-lea titlu de campioană pentru gruparea de pe Camp Nou / Profimediaimages

Barcelona este noua campioană a Spaniei, cu patru etape înainte de finalul sezonului din La Liga. Jucătorii lui Xavi au câştigat matematic campionatul după ce au reuşit să câştige chiar pe terenul marii rivale din oraş, Espanyol.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Din 2019 aştepta Barcelona un nou titlu. Gruparea blaugrana a fost de neoprit în această ediţie de campionat şi a obţinut 27 de victorii. Are, de departe, cea mai bună defensivă din campionatul Spaniei.

Barcelona este noua campioană a Spaniei!

Robert Lewandowski a deschis scorul în minutul 11, din pasa lui Alejandro Balde. Fundaşul în vârstă de 19 ani a dublat avantajul Barcelonei, în minutul 20. Până la pauză, golgheterul Lewandowski a reuşit „dubla”. Scorul a căpătat proporţii în minutul 53, când Kounde a făcut 4-0.

Pe final, Espanyol a reuşit să înscrie de două ori. Javi Puado (73) şi Joselu (90+2) au marcat şi au stabilit scorul final, 4-2. Barcelona a câştigat cel de-al 27-lea titlu din istoria clubului. Numai Real Madrid are mai multe, 35.

Reclamă

Chiar dacă a pierdut în faţa ultimei clasate, Elche, Atletico Madrid este pe trei, la şapte puncte distanţă de Real Sociedad.

Rezultatele înregistrate duminică în etapa a 34-a din La Liga:

Celta Vigo – Valencia 1-2 (Seferovic 60 / Kluivert 8, Mari 88);

Reclamă 4 / 0/3

Elche – Atletico Madrid 1-0 (Fidel 41);

Real Valladolid – FC Sevilla 0-3 (Rafa Mir 50, Papu Gomez 78, Corona 90+3);

Espanyol Barcelona – FC Barcelona 2-4 (Puado 73, Joselu 90+2 / Lewandowski 11, 40, Balde 20, Kounde 53).

Barcelona a primit cea mai mare amendă din istoria clubului

Barcelona a primit cea mai mare amendă din istoria clubului! Anchetată în „Cazul Negreira”, gruparea blaugrana a încasat o lovitură uriaşă de la Trezoreria din Spania. Totul după ce au fost depistate grave nereguli financiare.

Este un nou „cutremur” în La Liga. Clubul de pe Camp Nou a primit o amendă record, de 15.7 milioane de euro. Anunţul a fost făcut de El Confidencial şi a fost preluat de cele mai importante publicaţii din lume.

Ancheta a fost făcută în paralel cu cea din „Cazul Negreira” şi s-a lăsat cu măsuri drastice. Barcelona a fost găsită vinovată pentru că nu ar fi declarat în mod corect, în contabilitatea clubului, despăgubirile primite de Arda Turan (1.312.500 de euro) și Alex Song (3.500.000 de euro) în momentul rezilierii contractelor.

S-ar fi descoperit şi alte nereguli. Nu au fost declarate plăţile zborurilor charter făcute la meciurile din deplasare. S-ar fi ascuns şi modul prin care au transferate maşinile primite de la sponsori către membrii echipei.

Reclamă

Ancheta ar fi început în 2019 şi vizează nereguli care datează din 2015. Este o lovitură teribilă primită de Barcelona, care se confrunta şi până acum cu probleme financiare. În condiţiile date, catalanii au şanse minime să mai spere la transferul lui Lionel Messi. Rămâne de văzut ce decizie se va lua şi în „Cazul Negreira”.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului Vezi toate știrile
Citește și