Închide meniul
Foto

Sergio Ramos, în lacrimi la prezentarea oficială la Sevilla: „Înainte să mor, vreau să mai câştig un trofeu”

Alex Masgras Publicat: 7 septembrie 2023, 10:46

Reclamă
Sergio Ramos, în lacrimi la prezentarea oficială la Sevilla: „Înainte să mor, vreau să mai câştig un trofeu”

Sergio Ramos, în lacrimi la prezentarea oficială la Sevilla

Sergio Ramos, în lacrimi la prezentarea oficială la Sevilla / Profimedia

Sergio Ramos, în lacrimi la prezentarea oficială la Sevilla. Fundaşul de 37 de ani a revenit după 18 ani la Sevilla şi a fost prezentat oficial în faţa a peste 23.000 de fani pe stadionul Ramon Sanchez Pizjuan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă a plecat în 2005 la Real Madrid, iar relaţia sa cu fanii Sevillei nu a fost cea mai bună, Ramos a fost întâmpinat călduros de cei 23.000 de fani pe arena câştigătoarei Europa League.

Sergio Ramos, în lacrimi la prezentarea oficială la Sevilla: „Înainte să mor, vreau să mai câştig un trofeu”

Fostul căpitan de la Real Madrid a fost alături de familia sa la prezentarea oficială. Mai întâi, el a susţinut o conferinţă de presă, după care a ieşit pe teren în faţa spectatorilor cu care a avut mai multe contre în ultimii 18 ani, în perioada în care a plecat de la Real Madrid. În momentul în care a fost ovaţionat de fani, Sergio Ramos nu s-a mai putut abţine şi s-a emoţionat.

Ramos este conştient că a greşit şi abia aşteaptă să îşi ia revanşa în faţa suporterilor Sevillei.

„Înainte să mor, îmi doresc să mai câştig un trofeu cu echipa sufletului meu, Sevilla Futbol Club. Sper să pot contribui şi să joc la cel mai bun nivel pentru a ajuta echipa să îşi îndeplinească obiectivele, lucru care ar fi de neuitat pentru mine.

Reclamă

De când am venit, am simţit multă dragoste din partea fanilor Sevillei şi vreau să le mulţumesc. Am recunoscut şi mi-am cerut iertare fanilor pentru gesturile greşite din trecut. În tinereţe faci greşeli. Sper că mă vor ierta şi sper să schimb părerea celor care nu au făcut-o prin prestaţii bune şi goluri”, a declarat Sergio Ramos, potrivit marca.com.

Ultraşii Sevillei critică transferul lui Sergio Ramos: „Această mutare este o lispă de respect”

Nu toţi fanii andaluzi au fost de acord cu revenirea lui Sergio Ramos la Sevilla. Ultraşii Biris Norte au emis un comunicat şi au prezentat motivele pentru care nu sunt de acord cu transferul lui Sergio Ramos. Aceştia susţin că revenirea fostului internaţional spaniol este lipsită de respect faţă de valorile clubului şi consideră că este vorba despre interesele conducătorilor:

„Ca grupare a cărei vechime depășește 50 de ani, vrem să ne exprimăm dezacordul față de cei care au propus acest transfer. Nu suntem motivaţi de ură sau ranchiună, ci de dragostea şi mândria pentru clubul nostru, istoria sa şi fanii săi.

Reclamă 4 / 0/3

Această mutare este o lipsă de respect față de valorile care ne-au făcut mari, pentru simbolurile și legendele ce au apărat aceste culori. Pentru miile de fani ai Sevillei care au suferit din cauza disprețului arătat de acest jucător în trecut.

Credem că cei din conducere au mai mult de câştigat pe urma acestui transfer şi nu înţeleg valorile care fac din FC Sevilla un club grozav, ei pun pe primul loc interesele personale şi economice. Noi nu suntem ca ei şi vom fi mereu alături de FC Sevilla, dar nu şi de cei care îl pătează”, au transmis cei de la Biris Norte, potrivit goal.com.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
Vezi toate știrile
Citește și