Închide meniul

Fanii Sevillei critică transferul lui Sergio Ramos: „Această mutare este o lipsă de respect. Noi nu suntem ca ei”

Alex Masgras Publicat: 5 septembrie 2023, 22:05

Reclamă
Fanii Sevillei critică transferul lui Sergio Ramos: „Această mutare este o lipsă de respect. Noi nu suntem ca ei

Fanii Sevillei critică transferul lui Sergio Ramos

Sergio Ramos / Hepta

Fanii Sevillei critică transferul lui Sergio Ramos. Gruparea de ultraşi Biris Norte a formaţiei de pe Ramon Sanchez-Pizjuan a pus la zid conducerea andaluzilor pentru aducerea lui Sergio Ramos.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul căpitan al celor de la Real Madrid s-a întors la Sevilla după 18 ani. Chiar dacă fundaşul de 37 de ani a vorbit la superlativ despre Sevilla şi a dezvăluit că putea să accepte o ofertă din Arabia Saudită pentru foarte mulţi bani, fanii echipei nu au fost impresionaţi.

Fanii Sevillei critică transferul lui Sergio Ramos: „Această mutare este o lispă de respect”

Ultraşii Biris Norte au emis un comunicat şi au prezentat motivele pentru care nu sunt de acord cu transferul lui Sergio Ramos. Aceştia susţin că revenirea fostului internaţional spaniol este lipsită de respect faţă de valorile clubului şi consideră că este vorba despre interesele conducătorilor:

„Ca grupare a cărei vechime depășește 50 de ani, vrem să ne exprimăm dezacordul față de cei care au propus acest transfer. Nu suntem motivaţi de ură sau ranchiună, ci de dragostea şi mândria pentru clubul nostru, istoria sa şi fanii săi.

Această mutare este o lipsă de respect față de valorile care ne-au făcut mari, pentru simbolurile și legendele ce au apărat aceste culori. Pentru miile de fani ai Sevillei care au suferit din cauza disprețului arătat de acest jucător în trecut.

Reclamă

Credem că cei din conducere au mai mult de câştigat pe urma acestui transfer şi nu înţeleg valorile care fac din FC Sevilla un club grozav, ei pun pe primul loc interesele personale şi economice. Noi nu suntem ca ei şi vom fi mereu alături de FC Sevilla, dar nu şi de cei care îl pătează”, au transmis cei de la Biris Norte, potrivit goal.com.

Sergio Ramos i-a „înţepat” pe fotbaliştii care merg în Arabia Saudită. Ce a spus fundaşul după ce a semnat cu Sevilla

Revenit la Sevilla, Ramos a dezvăluit că a avut oportunitatea de a merge în Arabia Saudită, dar a refuzat acest lucru, deoarece nu a pus banii pe primul loc. Potrivit jurnalistului italian Fabrizio Romano, Sergio Ramos a acceptat un salariu de 15 ori mai mic la formaţia din La Liga, în comparaţie cu salariul pe care l-ar fi primit la Al-Ittihad.

De asemenea, fostul căpitan al celor de la Real Madrid nu a ratat ocazia de a trimite săgeţi către jucătorii care au ales în această vară să meargă în Arabia Saudită sau în Statele Unite ale Americii.

Reclamă 4 / 0/3

„Am avut oportunitatea de a continua la Paris pentru doi ani, dar nu m-am văzut (n.r acolo). Am fost mereu ghidat de implusuri și de inima mea. Nu de bani. De aceea nu m-am dus în Arabia sau în MLS. De aceea, am riscat până ‘în minutul 93’ pentru a semna cu Sevilla”, a declarat Sergio Ramos, potrivit mirror.co.uk.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și