Închide meniul

Suma de transfer a lui Robert Lewandowski continuă să crească! Motivul pentru Barcelona trebuie să mai achite 1.25 milioane de euro

Iulian Focșăneanu Publicat: 25 februarie 2023, 15:36

Reclamă
Suma de transfer a lui Robert Lewandowski continuă să crească! Motivul pentru Barcelona trebuie să mai achite 1.25 milioane de euro

Robert Lewandowski a ajuns la 25 de goluri pentru Barcelona

Robert Lewandowski, după golul marcat pe Old Trafford / Profimediaimages

Suma de transfer a lui Robert Lewandowski continuă să crească. Barcelona a aflat că trebuie să îi mai achite lui Bayern încă 1.25 milioane de euro. Totul după ce starul polonez a atins o bornă remarcabilă în tricoul grupării de pe Camp Nou.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Atacantul de 34 de ani a fost transferat la începutul sezonului de Barcelona, care a plătit 45 de milioane de euro. Lewandowski a confirmat imediat şi este golgheterul la zi din La Liga. Şefii fostei sale echipe au motive să se bucure că Robert Lewandowski are cifre excelente.

Suma de transfer a lui Robert Lewandowski continuă să crească

O clauză trecută în contract îi ajută pe bavarezi. Liderul din Spania a acceptat să plătească 1.25 milioane de euro în fiecare sezon în care Robert Lewandowski ajunge la 25 de goluri, în toate competiţiile. Suma trebuie plătită în toţi cei patru ani de contract, dacă polonezul atinge acea bornă, anunţă mundodeportivo.com.

Robert Lewandowski a reuşit cel de-al 25-lea gol stagional chiar în această săptămână, pe Old Trafford. A marcat în eeşecul suferit de Barcelona cu Manchester United, scor 1-2, cel care a dus la eliminarea catalanilor din Europa League.

„Lewa” are 15 goluri în campionat, 5 reuşite în Champions League, un gol în Europa League, 2 în Cupa Spaniei şi 2 în Supercupa Spaniei. Mai are timp să îşi îmbunătăţească statisticile. În ultimele trei ediţii din Bundesliga a înscris de fiecare dată cel puţin 34 de goluri!

Reclamă
Reclamă

Cel mai frumos moment trăit de Robert Lewandowski la Barcelona

Robert Lewandowski a dezvăluit care a fost cel mai frumos moment pe care l-a trăit la Barcelona, şi totodată a oferit declaraţii şi despre Xavi. Atacantul polonez a dezvăluit că trofeul Supercupei Spaniei, câştigat la începutu acestui an, i-a oferit sentimentul de apartenenţă la clubul de pe Camp Nou.

Robert Lewandowski evoluează la Barcelona de la începutul acestui sezon, după ce şi-a încheiat aventura de opt ani la Bayern Munchen. Atacantul a câştigat şi primul trofeu alături de catalani, anume Supercupa Spaniei, după o finală de vis cu Real Madrid.

Xavi a fost un jucător incredibil, şi acum în jurul lui, ca antrenor, se menţine sentimentul că face lucrurile care trebuie. Ajungi să ai încredere în el, pentru că ştii că este corect, şi de aceea îl susţii şi mergi pe aceeaşi cale ca a lui.

Reclamă

„Am simţit că sunt acasă!”

Are experienţă, pentru că a fost în club de doi ani, şi este important să înţelegi diferenţele dintre a fi un jucător şi a fi un antrenor. Pentru a fi un antrenor bun, există mici diferenţe, dar aceste diferenţe sunt cele care te fac de succes sau nu. Şi cred că el înţelege ce trebuie să facă, şi o face bine.

După primul trofeu cucerit cu Barcelona, trebuie să spuns că imediat am simţit că ‘ok, acum sunt aici, la Barca, sunt un jucător care deja a câştigat ceva alături de acest club’. Acum trebuie să ne gândim la viitor şi la alte trofee. Dar după ce am câştigat Supercupa, am simţit că sunt acasă, un sentiment real. Nu este vorba că trebuie să demonstrezi ceva, dar cu această echipă trebuie să privim înainte şi să ne gândim la ceea ce putem obţine.

A fost un sentiment grozav, pentru că în La Liga trebuie să aştepţi luni bune pentru a vedea dacă eşti campion, iar câştigarea Supercupei a fost ceva important, de asemenea şi pentru tinerii jucători, pentru a se simţi mai încrezători pentru viitor”, a declarat Robert Lewandowski, într-un interviu pentru beinsport.com.

Lewandowski a ajutat-o pe Barcelona să fie lider detaşat în La Liga. După 22 de etape, gruparea blaugrana are 59 de puncte, cu 8 mai mult decât Real Madrid.

Reclamă
Recomandări

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:34

Cum a fost surprins Dan Şucu, după ce Rapid a rămas fără victorie în Giuleşti! Reacţia nervoasă a lui Victor Angelescu

0:21

„Facem prea multe greşeli!” Marius Şumudică şi-a taxat jucătorii, după Rapid – Oţelul 0-0! Ce a spus despre N’Jie şi Boupendza

0:01

„Am pierdut două puncte!” Dorinel Munteanu, discurs ferm după Rapid – Oţelul 0-0! Mesaj dur pentru contestatari

23:25 28 sept.

Rapid – Oțelul 0-0! Marius Şumudică rămâne fără victorie în Giuleşti! Dorinel Munteanu, neînvins în Liga 1

23:18 28 sept.

Accidentare teribilă în Rapid – Oţelul! Jucătorul a început să plângă pe teren şi a fost scos pe targă

22:59 28 sept.

Dan Petrescu, mesaj direct despre FCSB după CFR Cluj – UTA 1-3! Ce a spus despre marea rivală

1 VIDEOAdina Diaconu și Andreea Dragoman, învinse dramatic la China Smash 2024. Competiția continuă în AntenaPLAY 2 VIDEOBenfica a dat recital cu Gil Vicente, live în AntenaPLAY. Spectacol total pe Da Luz 3 CFR Cluj – UTA 1-3! Fanii i-au cerut demisia lui Dan Petrescu! Omondi, Costache şi Kadiri i-au adus punctele lui Rednic 4 Prima izbucnire nervoasă a lui Zeljko Kopic în România: „De ce mă tot întrebați?”. Antrenorul lui Dinamo a cedat 5 „Vrei război? Acum e război!” Pep Guardiola, reacție de necrezut după ce a auzit declarațiile rivalilor din Premier League 6 „Ce inconştienţi!” Gest scandalos al fanilor dinamovişti în finalul meciului cu Botoşani. Echipa lui Kopic, aproape de dezastru
Citește și