Închide meniul

Un cuţit a fost găsit la ultraşii care au provocat uriaşul scandal de la Atletico Madrid – Real Madrid. Comunicat oficial

Dan Roșu Publicat: 30 septembrie 2024, 9:40

Reclamă
Un cuţit a fost găsit la ultraşii care au provocat uriaşul scandal de la Atletico Madrid – Real Madrid. Comunicat oficial

Un cuţit a fost găsit la ultraşii care au provocat uriaşul scandal de la Atletico Madrid - Real Madrid

Un cuţit a fost găsit la ultraşii care au provocat uriaşul scandal de la Atletico Madrid - Real Madrid - El Chiringuito

Un cuţit a fost găsit la ultraşii care au provocat uriaşul scandal de la Atletico Madrid – Real Madrid. Unul dintre fanii gazdelor a reuşit să introducă în stadion o armă, cu care ar fi putut aduce multe daune, dacă lucrurile ar fi degenerat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meciul dintre Atletico şi Real, încheiat 1-1, a fost întrerupt 20 de minute, după ce suporterii gazdelor au aruncat cu mai multe obiecte spre portarul Thibaut Courtois, după ce belgianul i-a provocat, în urma golului înscris de Eder Militao.

Un cuţit a fost găsit la ultraşii care au provocat uriaşul scandal de la Atletico Madrid – Real Madrid

Din păcate, pe lista obiectelor găsite în posesia fanilor a fost şi un cuţit, care, din fericire, nu a fost folosit. Informaţia a fost adusă de cei de la El Chiringuito.

După ce Diego Simeone l-a criticat pe Courtois, cerând o pedeapsă şi pentru fostul său elev, Atletico Madrid a emis un comunicat oficial, în legătură cu incidentele de pe Metropolitano.

Reclamă
Reclamă

Comunicatul emis de Atletico Madrid

„Atletico Madrid doreşte să îşi exprime regretul pentru obiectiele aruncate spre teren în minutul 68 al meciului disputat împotriva lui Real Madrid. Din momentul în care obiectele au fost aruncate, departamentul de securitate al clubului a lucrat cu poliţia pentru a-i găsi pe cei implicaţi, unul dintre ei fiind deja identificat. Clubul va apela la regulamentul intern care vizează lucruri de o asemenea seriozitate.

Aceasta atitudine nu îşi găseşte locul în fotbal şi strică imaginea unui stadion, în care 70.000 de oameni produc o atmosferă spectaculoasă. Majoritatea lor au arătat un comportament exemplar”, este comunicatul emis de Atletico, conform marca.com.

Diego Simeone l-a criticat pe Thibaut Courtois, după incidentele de la Atletico – Real Madrid 1-1

Diego Simeone l-a criticat pe Thibaut Courtois, după incidentele de la Atletico – Real Madrid 1-1, meci care a fost întrerupt după ce fanii gazdelor au aruncat cu mai multe obiecte spre portarul „galacticilor”.

Reclamă

Simeone nu a mai ţinut cont că l-a avut portar pe Courtois 3 ani la Atletico (2011 – 2014) şi a cerut ca acesta să fie pedepsit. După golul lui Eder Militao, belgianul de 32 de ani a făcut semne provocatoare spre ultraşii de pe Metropolitano.

„Clubul va lua o decizie în legătură cu fanii care au creat acele incidente. Nu avem nevoie de ei în tribune, dar asta nu justifică toate acţiunile. Trebuie să fie pedepsiţi cei care au făcut asta, dar o pedeapsă trebuie şi pentru cei care provoacă.

Nu vreau să găsesc scuze, dar trebuie să fii atent la ce faci şi e vorba şi de mine aici. Pentru mine, cei care provoacă ar trebui pedepsiţi. Dacă nu se întâmplă asta, te lasă să faci ce vrei”, a spus Simeone.

Scandal uriaş la Atletico – Real 1-1

În minutul 68, arbitrul a întrerupt meciul de la Madrid, dintre Atletico şi Real, din cauza obiectelor aruncate de suporteri înspre portarul lui Real, Thibaut Courtois.

Arbitrul spaniol Mateo Busquets Ferrer a decis în minutul 68, la scorul de 1-0 pentru Real Madrid, să trimită la vestiare jucătorii celor două echipe. Motivul întreruperii l-a constituit faptul că fanii lui Atletico Madrid au început să arunce cu obiecte înspre portarul belgian al lui Real Madrid, Thibaut Courtois. Meciul s-a reluat după 20 de minute şi s-a terminat la egalitate, 1-1.

Reclamă

Ce crezi că va face FCSB cu PAOK, după ce a învins-o pe Sepsi?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
12:14

„M-a dezgustat!” Marius Şumudică, replică dură pentru Viorel Moldovan după Rapid – Oţelul 0-0: „Nu înţeleg nemulţumirea”

11:52

Gigi Becali, ultimatum pentru un jucător înainte de PAOK – FCSB: „Trebuie putere, război!”. Ce l-a nemulţumit

11:19

„Nu mai tolerez!” Neluţu Varga, şedinţă de urgenţă la CFR Cluj. Ce se întâmplă cu Dan Petrescu, după ce i s-a cerut demisia

10:30

Bernadette Szocs – Xiaona Shan LIVE VIDEO în AntenaPLAY (15:20), la China Smash 2024

10:13

Basarab Panduru, răspuns la declaraţia uluitoare a lui Dorinel Munteanu: „Cei mai buni nu au făcut nimic ca antrenori!”

9:49

Lewis Hamilton s-a luptat ani de zile cu depresia! „Nu aveam cu cine să vorbesc”

1 FC Porto – Arouca 4-0 şi Braga – Rio Ave 4-0 au fost LIVE în AntenaPLAY. Spectacol total în Liga Portugal 2 VIDEOPAOK – Aris 0-1 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Răzvan Lucescu, prima înfrângere a sezonului chiar înaintea meciului cu FCSB 3 Sepsi – FCSB 0-1. Victorie la limită pentru campioana României. Florin Tănase a marcat primul gol de la revenire 4 David Popovici, gest uriaș pentru 11 copii cu dizabilități: „Provin și din sistem!”. Anunțul făcut de campionul olimpic 5 Cum a fost surprins Dan Şucu, după ce Rapid a rămas fără victorie în Giuleşti! Reacţia nervoasă a lui Victor Angelescu 6 Gloria Buzău – Farul 1-0. Buzoienii i-au învins pe constănţenii lui Gică Hagi şi au obţinut prima victorie acasă din acest sezon
Citește și