Închide meniul

Un fost jucător de la Monaco a venit la Oţelul! Jonathan Cisse a semnat cu echipa lui Dorinel Munteanu

Alex Masgras Publicat: 17 august 2023, 15:15

Reclamă
Un fost jucător de la Monaco a venit la Oţelul! Jonathan Cisse a semnat cu echipa lui Dorinel Munteanu

Un fost jucător de la Monaco a venit la Oţelul

Jonathan Cisse / Facebook Oţelul

Un fost jucător de la Monaco a venit la Oţelul! Jonathan Cisse, fundaşul central de 26 de ani din Coasta de Fildeş, este noul jucător al echipei antrenate de Dorinel Munteanu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fost component al naţionalei olimpice a Coastei de Fildeş, Cisse a fost jucătorul celor de la AS Monaco, el evoluând pentru echipa secundă a formaţiei din regat.

Un fost jucător de la Monaco a venit la Oţelul! Jonathan Cisse a semnat cu echipa lui Dorinel Munteanu

Jonathan Cisse este noul jucător al celor de la Oţelul Galaţi. Fundaşul central de 26 de ani este din Coasta de Fildeş şi a evoluat în ultimii patru ani la Hapoel Hadera, formaţie din prima ligă din Israel. Acolo, el a reuşit să înscrie de 6 ori în 106 meciuri.

„Jonathan Cissé, un fotbalist cu mare potențial al statului african Coasta de Fildeș, a devenit oțelar, el semnând un contract în acest sens, după ce a petrecut ultimii 4 ani în campionatul de elită al Israelului, Premier League, la Hapoel Hadera. Cissé, 26 de ani și 1.95 metri înălțime, joacă pe postul de fundaș central, având dreptul ca picior de bază, și a bifat la formația israeliană 106 partide, reușind să marcheze 6 goluri.

În perioada 2016-2019, Jonathan a fost component al lui AS Monaco, jucând pentru echipa secundă a monegascilor: a prins 45 de partide și a înscris 2 goluri. El a făcut parte și din echipa U23 a Coastei de Fildeș, iar într-un interviu acordat cu câțiva ani în urmă, atunci când a fost aproape de a se întoarce în Franța, la RC Lens, a afirmat că își dorește să ajungă titular în prima reprezentativă a “Elefanților”.

Reclamă

Ne bucurăm să-l avem printre noi și îi urăm succes. Bun venit, Jonathan!”, a anunţat clubul gălăţean, potrivit ascotelul.ro.

Oţelul Galaţi rămâne fără victorie în acest debut de sezon în Liga 1

Cotat la 500.000 de euro pe transferamrkt.com, Cisse a ajuns la Galaţi din postura de jucător liber de contract şi a semnat cu echipa lui Dorinel Munteanu până la finalul sezonului.

Pentru Oţelul Galaţi urmează deplasarea de pe terenul lui FC Botoşani. Ambele echipe sunt în căutarea primei victorii în acest sezon din Liga 1. Dacă Oţelul se află pe locul 13, cu 4 puncte, FC Botoşani ocupă ultima poziţie, cu doar 2 puncte.

Reclamă 4 / 0/3

Etapa trecută, Oţelul Galaţi a remizat pe teren propriu cu U Cluj, scor 1-1, în timp ce FC Botoşani a pierdut duelul de pe stadionul Arcul de Triumf, cu Dinamo, scor 0-1.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” Vezi toate știrile
Citește și