Închide meniul

Veşti bune pentru Barcelona! Robert Lewandowski ar putea evolua în „El Clasico”: „Vrea să fie acolo!”

Viviana Moraru Publicat: 20 octombrie 2023, 19:23

Reclamă
Veşti bune pentru Barcelona! Robert Lewandowski ar putea evolua în „El Clasico: „Vrea să fie acolo!

Robert Lewandowski, titular la Barcelona

Robert Lewandowski, în timpul unui meci la Barcelona/ Profimedia

Barcelona a primit veşti bune, după ce Robert Lewandowski ar putea evolua în „El Clasico”. Presa din Spania anunţă că starul polonez încă se recuperează, după accidentarea suferită în duelul cu Porto, însă ar putea fi luat în calcul de Xavi pentru derby-ul cu Real Madrid, programat pe 28 octombrie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Xavi a oferit declaraţii despre starea lui Robert Lewandowski, înaintea duelului dintre Barcelona şi Atlethic Bilbao. Partida din etapa a 10-a din La Liga va fi duminică, de la ora 22:00.

Veşti bune pentru Barcelona | Robert Lewandowski ar putea evolua în „El Clasico”

Conform Mundo Deportivo, Robert Lewandowski este pe drumul cel bun cu recuperarea, şi sunt şanse ca acesta să evolueze în „El Clasico”. Catalanii se confruntă cu probleme de lot în această perioadă, un alt titlar, Pedri, fiind şi el accidentat.

Xavi este încrezător că Robert Lewandowski se va recupera la timp pentru duelul cu Real Madrid. Managerul catalanilor este de părere că prezenţa atacantului polonez în duelul cu rivalii va aduce cu siguranţă un plus trupei blaugrana.

„Evoluțiile vor decide când revin Pedri și restul. Nu vom forța pe nimeni. Depinde doar de cum se simt. Robert (n.r. Robert Lewandowski) se simte bine.

Reclamă

Devine din ce în ce mai bun pe zi ce trece și se uită mereu înainte. El vrea să fie acolo (n.r. pentru ”El Clasico”). Este un lider. Să-l ai în echipă este minunat”, a declarat Xavi, conform sursei citate mai sus.

Robert Lewandowski s-a accidentat în duelul cu Porto, din a doua etapă a grupelor Champions League. Atacantul a fost înlocuit de Ferran Torres în minutul 34, şi ulterior a ratat şi duelul cu Granada, urmând să fis indisponibil şi pentru meciul cu Bilbao.

În acest sezon, Robert Lewandowski a bifat zece meciuri pentru Barcelona, reuşind să marcheze şase goluri, şi să ofere patru assist-uri.

Reclamă 4 / 0/3

Robert Lewandowski, 100 de goluri! Capitolul la care îi poate egala pe Lionel Messi și Cristiano Ronaldo

Robert Lewandowski a ajuns la 100 de goluri. Atacantul de la FC Barcelona a marcat al doilea gol în partida cu Antwerp și a ajuns la o bornă importantă de reușite în competițiile intercluburi organizate de UEFA.

În minutul 19 al partidei arbitrate de Radu Petrescu, de pe stadionul Olimpic din Barcelona, Robert Lewandowski a majorat diferența catalanilor, după ce a primit o centrare din partea lui Joao Felix, jucător ajuns sub comanda lui Xavi după perioada de mercato din această vară.

Odată cu reușita din meciul cu Antwerp, Robert Lewandowski a ajuns la 100 de goluri marcat în competițiile intercluburi organizate de UEFA. De asemenea, acesta are, în momentul de față, 92 de goluri marcate în UEFA Champions League, în timp ce celalate reușite au fost înregistrate în Europa League.

În momentul de față, atacantul catalanilor se află pe poziția a 3-a în calasamentul all-time al marcatorilor în competițiile de club organizate de UEFA. Pe locul 2 este Messi, cu 132 de reușite, în timp ce prima poziție este ocupată de Cristiano Ronaldo, cu 145 de goluri marcate.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și