Închide meniul
Foto

Vinicius a izbucnit în lacrimi la conferinţa de presă! Motivul pentru care starul brazilian nu a mai rezistat

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 25 martie 2024, 18:40

Vinicius a izbucnit în lacrimi la conferinţa de presă! Motivul pentru care starul brazilian nu a mai rezistat

Vinicius a izbucnit în lacrimi la conferinţa de presă!

Momentul în care Vinicius a început să plângă în conferinţa de presă / Profimedia Images

Vinicius a izbucnit în lacrimi la conferinţa de presă! Starul naţionalei Braziliei şi al lui Real Madrid a trebuit să răspundă la mai multe întrebări legate de rasism.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La un moment dat, după ce a răspund la mai multe întrebări despre cazurile de rasism, Vinicius a început să plângă. Naţionala Spaniei şi cea a Braziliei vor disputa mâine un amical contra rasismului pe Santiago Bernabeu. Vinicius a fost în mai multe rânduri victima rasismului.

Vinicius a izbucnit în lacrimi la conferinţa de presă! Motivul pentru care starul brazilian nu a mai rezistat

Există mult rasism și nu numai în Spania, însă tot mai mulți oameni și-au manifestat susținerea față de mine. Sper ca în viitor să devină din ce în ce mai rare cazurile de rasism. Ce mă frustrează cel mai tare este faptul că rasismul nu este pedepsit, iar cei care fac asta nu pățesc nimic.

Să joci fotbal este important, dar lupta împotriva rasismului este și ea foarte importantă. Mi-aș dori doar să joc fotbal”, a declarat Vinicius în conferinţa de presă premergătoare meciului, potrivit marca.com.

Reclamă

Carlo Ancelotti l-a avertizat pe Vinicius, după ieşirea nervoasă din Osasuna – Real Madrid: „Trebuie să controleze presiunea”

Carlo Ancelotti l-a avertizat pe Vinicius, după ieşirea nervoasă din Osasuna – Real Madrid. Starul brazilian al madrilenilor a marcat două goluri în vcitoria cu 4-2, dar a primit şi un cartonaş galben pentru proteste. Din acest motiv, el va fi suspendat etapa viitoare, ceea ce înseamnă că va mai juca în La Liga în aproximativ o lună.

Antrenorul echipei Real Madrid, Carlo Ancelotti, a subliniat forma strălucitoare a lui Vinicius, dar a avertizat că trebuie să ţină presiunea sub control după victoria de sâmbătă, scor 4-2 cu Osasuna.

Reclamă 4 / 0/3

„Vinicius este în mod evident un jucător cheie pentru ceea ce arată în acest moment. Două goluri astăzi (sâmbătă), a marcat în meciurile precedente şi ar fi putut marca mai mult. A fost eficient în fiecare dintre acţiunile sale. Trebuie să controleze presiunea un pic mai bine”, a declarat Carlo Ancelotti, potrivit news.ro.

„E un jucător foarte periculos şi toată lumea îşi dă seama de asta”

Brazilianul a marcat două goluri (4, 64), dar a primit şi un cartonaş galben (44), al cincilea al său din acest sezon în La Liga, fiind suspendat pentru următorul meci cu Athletic Bilbao. „Adevărul este că este un jucător foarte periculos şi toată lumea îşi dă seama de asta. Fanii din deplasare îl fluieră, iar adversarii îl lovesc […] Va îmbunătăţi acest aspect, pentru că este un băiat umil, serios şi inteligent”, a adăugat antrenorul italian.

Acest succes i-a permis lui Ancelotti să treacă pragul simbolic de 200 de victorii ca antrenor al lui Real Madrid. Doar Miguel Munoz (352 de victorii între 1960 şi 1974) îl depăşeşte. „Sunt foarte mândru de toate aceste victorii. Foarte fericit, foarte fericit, chiar mai fericit că am câştigat aici, jucând bine. Într-un meci foarte important, am luat toate cele trei puncte. Intrăm în pauza competiţională într-o formă mai bună ca niciodată”, a precizat Ancelotti.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și