Închide meniul

Carlo Ancelotti l-a avertizat pe Vinicius, după ieşirea nervoasă din Osasuna – Real Madrid: „Trebuie să controleze presiunea”

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 17 martie 2024, 13:46

Carlo Ancelotti l-a avertizat pe Vinicius, după ieşirea nervoasă din Osasuna – Real Madrid: „Trebuie să controleze presiunea

Carlo Ancelotti l-a avertizat pe Vinicius, după ieşirea nervoasă din Osasuna - Real Madrid: "Trebuie să controleze presiunea"

Vinicius şi Carlo Ancelotti, în timpul meciului Osasuna - Real Madrid / Profimedia

Carlo Ancelotti l-a avertizat pe Vinicius, după ieşirea nervoasă din Osasuna – Real Madrid. Starul brazilian al madrilenilor a marcat două goluri în vcitoria cu 4-2, dar a primit şi un cartonaş galben pentru proteste. Din acest motiv, el va fi suspendat etapa viitoare, ceea ce înseamnă că va mai juca în La Liga în aproximativ o lună.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Antrenorul echipei Real Madrid, Carlo Ancelotti, a subliniat forma strălucitoare a lui Vinicius, dar a avertizat că trebuie să ţină presiunea sub control după victoria de sâmbătă, scor 4-2 cu Osasuna.

Carlo Ancelotti l-a avertizat pe Vinicius, după ieşirea nervoasă din Osasuna – Real Madrid: „Trebuie să controleze presiunea”

„Vinicius este în mod evident un jucător cheie pentru ceea ce arată în acest moment. Două goluri astăzi (sâmbătă), a marcat în meciurile precedente şi ar fi putut marca mai mult. A fost eficient în fiecare dintre acţiunile sale. Trebuie să controleze presiunea un pic mai bine”, a declarat Carlo Ancelotti, potrivit news.ro.

Brazilianul a marcat două goluri (4, 64), dar a primit şi un cartonaş galben (44), al cincilea al său din acest sezon în La Liga, fiind suspendat pentru următorul meci cu Athletic Bilbao. „Adevărul este că este un jucător foarte periculos şi toată lumea îşi dă seama de asta. Fanii din deplasare îl fluieră, iar adversarii îl lovesc […] Va îmbunătăţi acest aspect, pentru că este un băiat umil, serios şi inteligent”, a adăugat antrenorul italian.

Acest succes i-a permis lui Ancelotti să treacă pragul simbolic de 200 de victorii ca antrenor al lui Real Madrid. Doar Miguel Munoz (352 de victorii între 1960 şi 1974) îl depăşeşte. „Sunt foarte mândru de toate aceste victorii. Foarte fericit, foarte fericit, chiar mai fericit că am câştigat aici, jucând bine. Într-un meci foarte important, am luat toate cele trei puncte. Intrăm în pauza competiţională într-o formă mai bună ca niciodată”, a precizat Ancelotti.

Reclamă

Vinicius s-a dus direct la cameră și a exclamat: „Acest arbitru este incredibil!”

La finalul primei reprize, Vinicius a văzut cartonaşul galben din partea arbitrului Martinez Munuera, din cauza protestelor. Pentru că a fost din nou avertizat, Vinicius va rata meciul cu Bilbao de etapa viitoare, care va avea loc după pauza provocată de meciurile echipelor naţionale. Asta înseamnă că Vinicius nu va putea juca în La Liga timp de aproape o lună.

Extrem de nervos de faptul că a primit cartonaşul galben şi că va fi suspendat, Vinicius s-a apropiat de o cameră de luat vederi la pauză şi a spus:

„La fiecare meci, acest arbitru îmi dă cartonaş galben. La fiecare meci. E incredibil”, a spus brazilianul, potrivit marca.com, în timp ce se ducea la vestiare.

Reclamă 4 / 0/3

Martinez Munuera, arbitrul partidei dintre Osasuna şi Real Madrid, i-a arătat pentru a treia oară cartonaşul galben lui Vinicius şi pentru a doua oară în acest sezon. Prima oară, el a fost avertizat în partida cu Rayo Vallecano, condusă la centru de acelaşi arbitru. De asemenea, el a mai arbitrat duelul cu Girona al madrilenilor, iar atunci Vinicius a scăpat nesancţionat.

Cu toate acestea, Vinicius a reuşit să înscrie o dublă în meciul cu Osasuna. Brazilianul a deschis scorul încă din minutul 4, în timp ce al doilea gol a fost marcat în minutul 64, atunci când a dus scorul la 4-2. Celelalte două goluri ale echipei lui Real Madrid au fost marcate de Dani Carvajal şi Brahim Diaz. Pentru gazde au marcat Budimir şi Munoz.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:25 România a obţinut o medalie de argint la Campionatele Europene de canotaj! Echipajul de patru rame feminin, locul 2 în Ungaria 15:01 FCU Craiova – U Cluj LIVE SCORE (17:30). Oltenii continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare 15:01 Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid: „Ăsta a fost singurul lucru pe care l-am făcut” 14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” Vezi toate știrile
Citește și