Închide meniul

Vinicius a primit verdictul medicilor după accidentarea suferită la naţionala Braziliei! Veste teribilă şi pentru Real Madrid

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 18 noiembrie 2023, 17:18

Vinicius a primit verdictul medicilor după accidentarea suferită la naţionala Braziliei! Veste teribilă şi pentru Real Madrid

Vinicius a primit verdictul medicilor după accidentarea suferită la naţionala Braziliei

Vinicius, în timpul unui meci / Hepta

Vinicius a primit verdictul medicilor după accidentarea suferită la naţionala Braziliei! Starul lui Real Madrid a fost nevoit să părăsească lotul naţionalei Braziliei înaintea meciului cu Argentina, după accidentarea suferită în partida cu Columbia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Veştile proaste nu sunt doar pentru Brazilia, care a pierdut deplasarea din Columbia, scor 1-2, şi se află pe locul 5 în grupa de calificare la Cupa Mondială din 2026, dar şi pentru Real Madrid. Vinicius este unul dintre cei mai importanţi jucători ai madrilenilor, dar Carlo Ancelotti nu se va mai putea baza pe el în acest an.

Vinicius a primit verdictul medicilor după accidentarea suferită la naţionala Braziliei

După doar 27 de minute ale meciului dintre Columbia şi Brazilia, Vinicius a părăsit terenul, fiind înlocuit de Joao Pedro. Starul lui Real Madrid a acuzat dureri la coapsă în meciul în care a pasat decisiv la golul marcat de Gabriel Martinelli.

Din nefericire pentru brazilieni, Vinicius nu va putea evolua în meciul contra Argentinei. Real Madrid a confirmat, prin intermediul site-ului oficial, că Vinicius a suferit o ruptură la bicepsul femural la piciorul stâng, care afectează şi tendonul.

Reclamă

Din acest motiv, anul 2023 pentru Vinicius pe plan fotbalistic s-a încheiat. Brazilianul trebuie să ia acum o pauză de 2 luni, urmând să revină abia la începutul anului viitor. Acest lucru îi dă mari bătăi de cap lui Carlo Ancelotti, deoarece mai mulţi jucători de la Real Madrid sunt indisponibili în acest moment din cauza accidentărilor. Courtois, Militao, Tchouameni, Arda Guller, Kepa, Ceballos, Camavinga şi Bellingham sunt ceilalţi jucători accidentaţi ai madrilenilor.

Endrick l-a depăşit pe Ronaldo la debutul în naţionala Braziliei

Endrick l-a depăşit pe Ronaldo la debutul în naţionala Braziliei. Viitorul star al celor de la Real Madrid a debutat la prima reprezentativă în înfrângerea cu Columbia din preliminariile Cupei Mondiale din 2026.

El a devenit astfel al patrulea cel mai tânăr jucător din istoria Braziliei care îşi face debutul la echipa naţionalei şi l-a depăşit în acest top pe marele Ronaldo Nazario.

Reclamă 4 / 0/3

În minutul 82 al partidei, selecţionerul Diniz a efectuat o schimbare aşteptată de mulţi. Endrick a intrat în locul lui Raphinha şi a devenit al patrulea cel mai tânăr jucător din istoria Braziliei care îşi face debutul la echipa naţională-

Puştiul care şi-a făcut debutul la 17 ani şi 118 zile este jucătorul lui Real Madrid, dar va ajunge pe Santiago Bernabeu după ce va împlini 18 ani, vara viitoare. Până atunci, el va evolua la Palmeiras.

Pele rămâne cel mai tânăr debutant din istoria naţionalei Braziliei. El a debutat pe 7 iulie 1957, la 16 ani, 8 luni şi 14 zile, într-un Brazilia – Argentina 1-2. În ceea ce îl priveşte pe Ronaldo Nazario, el a debutat pe 23 martie 1994, la 17 ani, 6 luni şi 5 zile, tot într-un Brazilia – Argentina, ca Pele.

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
apr.
0:05
Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!”
23:33 VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!” 23:18 „Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României Vezi toate știrile
Citește și