Închide meniul

Vinicius, ironie devastatoare pentru un star al Barcelonei! Reacție virală după ce Real Madrid a devenit campioana Spaniei

Iulian Focșăneanu Publicat: 5 mai 2024, 9:46

Reclamă
Vinicius, ironie devastatoare pentru un star al Barcelonei! Reacție virală după ce Real Madrid a devenit campioana Spaniei

Vinicius, ironie devastatoare pentru un star al Barcelonei

Vinicius Jr, în timpul unui meci cu Barcelona / Profimediaimages

Vinicius Junior a venit cu o ironie devastatoare pentru un star al Barcelonei. Brazilianul în vârstă de 23 de ani s-a descătușat imediat după ce Real Madrid a devenit, matematic, campioana Spaniei. Atacantul lui Carlo Ancelotti i-a dat replica lui Ronald Araujo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Real Madrid a câştigat pentru a 36-a oară titlul în La Liga. Totul după ce, în etapa a 34-a, a învins Cadiz şi FC Barcelona a pierdut dramatic confruntarea cu Girona.

Vinicius, ironie devastatoare pentru un star al Barcelonei

Vinicius nu s-a putut abține și a transmis un mesaj care s-a viralizat imediat pe rețelele sociale. De aproape un an și jumătate a așteptat momentul.

Pe 15 ianuarie 2023, Real Madrid pierdea în fața Barcelonei finala Supercupei Spaniei. „Este începutul unei noi ere”, era mesajul războinic al lui Ronald Araujo, potrivit marca.com. Fundașul uruguayan al Barcelonei a continuat în același mod și după câștigarea titlului.

Vinicius Junior nu l-a uitat pe rivalul său și a reacționat imediat după ce Real Madrid a devenit oficial noua campioană a Spaniei. A distribuit o postare în care se amintea că a câștigat cel de-al 11-lea trofeu alături de „galactici”.

Reclamă

Este noua eră„, a scris Vini Jr., spre bucuria fanilor Realului. Postarea ironică a adunat peste 8.5 milioane de vizualizari în primele 12 ore.

Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final

Real Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat cu 4 etape înainte de final. Real a învins Cadiz cu scorul de 3-0 si avea nevoie ca Barcelona să nu câştige în deplasarea de la Girona.

Reclamă 4 / 0/3

Catalanii au pierdut la Girona cu 4-2, deşi au condus cu 2-1. Real Madrid a câştigat la scor de neprezentare partida cu Cadiz. Cu 4 etape înainte de final, Real Madrid are un avans de 13 puncte.

Brahim Diaz, Bellingham şi Joselu au marcat golurile victoriei echipei lui Ancelotti. Pentru Real Madrid, acesta este titlul cu numărul 36 din istorie.

Pentru Real Madrid urmează returul cu Bayern Munchen, din semifinalele Ligii Campionilor. În meciul tur de la Munchen scorul a fost 2-2, iar Calo Acelotti a tras un semnal de alarmă.

Acesta a transmis că jucătorii săi au dat totul şi au reuşit să revină, după momentul mai puţin bun din startul celei de-a doua reprize, atunci când Bayern a reuşit să marcheze de două ori şi să preia conducerea.

Momentul nostru de slăbiciune a fost începutul reprizei secunde și atunci am primit două goluri.

Au arătat cea mai bună versiune și noi nu, dar avem timp să o arătăm miercurea viitoare. Prima repriză am atacat, dar cu puțină intensitate.

A doua repriză când au trecut în față pe tabela de marcaj am început să apăsăm puțin mai mult pedala de accelerație.

Reclamă

Senzația a fost că ne simțeam confortabil, dar intensitatea lipsea. Am terminat meciul suficient de bine”, a declarat Carlo Ancelotti, conform marca.com.

Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:32 „E o rușine!” Un jucător important de la Rapid nu își explică parcursul din play-off. Dezvăluiri din vestiarul giuleștenilor 16:14 VIDEOFranco Colapinto a câștigat Cursa de Sprint de Formula 2 de la Imola! Cursa principală, duminică, de la 11:00, LIVE în AntenaPLAY 15:20 Lovitură dură pentru Gigi Becali. Tavi Popescu, OUT de la FCSB: „Nu va juca în primele două tururi preliminare” 14:44 VIDEONebunie în a treia sesiune de antrenamente de la Marele Premiu de Formula 1 de la Imola. Alonso şi Perez au ieşit de pe pistă 14:40 VIDEOCalificările Marelui Premiu de Formula 1 de la Imola sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 16:45 14:16 VIDEODanemarca – Elveția 0-8 şi Letonia – Suedia 2-7 au fost în AntenaPLAY. Canada – Finlanda (17:20). Spectacol la CM de hochei 13:22 Bolton – Oxford United LIVE VIDEO (18:15) în AntenaPLAY. Play-off-ul de promovare în Championship se joacă pe Wembley 12:50 Larry Ten Voorde va pleca din pole-position la Porsche Mobil 1 Supercup Imola 2024. Cursa e duminică (12:45, AntenaPLAY) 12:37 „L-a trimis să se bucure de pensie”. Grecii nu au avut milă de Fatih Terim, după ce Răzvan Lucescu i-a grăbit demiterea 12:35 Ovidiu Popescu, la un pas de a fi deturnat din drumul spre Sepsi de o altă rivală de Liga 1 a FCSB-ului. Anunţ de ultimă oră Vezi toate știrile
Citește și