Închide meniul

Vinicius îşi prelungeşte contractul cu Real Madrid! Brazilianul va avea o clauză uriaşă pe Santiago Bernabeu

Alex Masgras Publicat: 26 iunie 2023, 19:05

Reclamă
Vinicius îşi prelungeşte contractul cu Real Madrid! Brazilianul va avea o clauză uriaşă pe Santiago Bernabeu

Vinicius îşi prelungeşte contractul cu Real Madrid

Vinicius, în tricoul lui Real Madrid / ProfiMedia

Vinicius îşi prelungeşte contractul cu Real Madrid! Presa din Spania anunţă că brazilianul urmează să semneze pentru încă cinci sezoane cu echipa de pe Santiago Bernabeu, iar madrilenii îi pun o clauză uriaşă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sezonul trecut, Vinicius a fost unul dintre cei mai importanţi jucători ai lui Carlo Ancelotti, iar Real Madrid face tot posibilul pentru a se asigura că nu îl poate pierde pe brazilianul de 22 de ani.

Vinicius îşi prelungeşte contractul cu Real Madrid! Brazilianul va avea o clauză uriaşă pe Santiago Bernabeu

Spaniolii de la as.com anunţă că Real Madrid îi va pune lui Vinicius o clauză de reziliere de 1 miliard de euro, ceea ce înseamnă că formaţia de pe Santiago Bernabeu se asigură că nu îl va pierde pe brazilian în următoarele cinci sezoane.

Noul salariu pe care îl va încasa Vinicius nu a fost dezvăluit, dar va fi mai mare decât cel actual. În prezent, Vinicius primeşte 20 de milioane de euro pe an de la Real Madrid şi sunt şanse mari ca salariul să se apropie de suma de 30 de milioane de euro pe an.

Real Madrid a câştigat doar Cupa Spaniei sezonul trecut, dar Vinicius a fost unul dintre cei mai importanţi oameni din echipa lui Carlo Ancelotti. Brazilianul a înscris 23 de goluri şi a oferit 21 de pase în 55 de partide disputate în toate competiţiile.

Reclamă

Luka Modric a semnat prelungirea contractului cu Real Madrid

Luka Modric a semnat prelungirea contractului cu Real Madrid! Mijlocașul croat a spus pas ofertelor din Arabia Saudită, și va continua la gruparea de pe Santiago Bernabeu pentru încă un sezon, mai exact până în vara lui 2024.

Luka Modric, ajuns la 37 de ani, evoluează la Real Madrid din vara lui 2012, atunci când era cumpărat de la Tottenham în schimbul sumei de 35 de milioane de euro.

„Real Madrid CF și Luka Modric au convenit să prelungească contractul, care rămâne legat de club până la 30 iunie 2024.

Reclamă 4 / 0/3

Luka Modric s-a alăturat Real Madrid în 2012. În cele unsprezece sezoane în care a apărat tricoul nostru, a jucat 488 de meciuri și a câștigat 23 de titluri: 5 Ligi ale Campionilor, 5 Cupe Mondiale pentru Cluburi, 4 Supercupe ale Europei, 3 La Liga, două Cupe ale Regelui și 4 Supercupe ale Spaniei.

De-a lungul carierei sale de jucător de la Real Madrid, Modric a câștigat cele mai înalte premii individuale, cum ar fi Balonul de Aur 2018, premiul pentru cel mai bun jucător FIFA 2018, premiul Jucătorul anului UEFA 2017/18, jucătorul turneului la Cupa Mondială a Cluburilor 2017, iar în acest sezon a făcut parte din FIFA/FIFPro World XI pentru a șasea oară în carieră.

În plus, a fost Balonul de Aur la Cupa Mondială din Rusia și Balonul de bronz la Cupa Mondială din Qatar”, se arată în anunțul postat de Real Madrid, pe pagina oficială.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:50 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Ioana Sîngeorzan joacă de la 11:40, live în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull 9:36 Afacerea de lux cu care Ionuţ Chirilă a dat lovitura! Cristi Borcea i-a devenit client: „Vând foarte scump!” Vezi toate știrile
Citește și