Închide meniul

„Vis devenit realitate” Kylian Mbappe, prima reacţie după transferul la Real Madrid! Fotografie virală cu Cristiano Ronaldo

Viviana Moraru Publicat: 3 iunie 2024, 21:00

Reclamă
„Vis devenit realitate Kylian Mbappe, prima reacţie după transferul la Real Madrid! Fotografie virală cu Cristiano Ronaldo

Kylian Mbappe, prima reacţie după transferul la Real Madrid

Kylian Mbappe era fanul lui Real Madrid, în copilărie/ Instagram

Kylian Mbappe a oferit prima reacţie, după transferul la Real Madrid. Starul francez a transmis că i s-a îndeplinit un vis, după ce a semnat cu „galacticii”, fiind echipa pe care o susţinea în copilărie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Telenovela” transferului lui Kylian Mbappe s-a încheiat. Real Madrid a anunţat că starul francez va fi „galactic” pentru următoarele cinci sezoane.

Kylian Mbappe, prima reacţie după transferul la Real Madrid

Kylian Mbappe a reacţionat, imediat după anunţul oficial al transferului său la Real Madrid. Starul francez a postat o serie de fotografii cu el, de când era copil, într-una dintre fotografii fiind surprins alături de Cristiano Ronaldo.

Mbappe a fost fanul „galacticilor” încă din copilărie, şi s-a declarat extrem de fericit după mutarea de senzaţie pe Santiago Bernabeu, realizată în această vară.

„Un vis devenit realitate! Sunt atât de fericit şi mândru că voi juca la clubul visurilor mele, Real Madrid. Nimeni nu poate să înţeleagă cât de entuziasmat sunt acum.

Reclamă
Reclamă 4

Abia aştept să vă văd, Madridistas (n.r. fanii lui Real Madrid), şi vă mulţumesc pentru acest suport incredibil.

Hala Madrid!”, a transmis Kylian Mbappe, pe conturile oficiale de socializare.

Reclamă

Postarea lui Kylian Mbappe s-a viralizat instant. În doar nouă minute, starul francez a strâns peste două milioane de like-uri, şi peste 100.000 de comentarii.

Real Madrid a anunţat transferul lui Kylian Mbappe! Contract pe 5 sezoane pentru superstarul francez

Real Madrid a anunţat transferul lui Kylian Mbappe. Clubul din Madrid a transmis un comunicat în care le-a dat fanilor Realului vestea pe care o aşteptau de multă vreme.

Kylian Mbappe a semnat până în vara lui 2029 cu Real Madrid. El se alătură trupei antrenate de Carlo Ancelotti, ce a cucerit în acest sezon campionatul Spaniei şi Liga Campionilor.

„Real Madrid a ajuns la o înţelegere cu jucătorul Kylian Mbappe, care va avea contract cu clubul pentru următoarele cinci sezoane”, a transmis Real Madrid, într-un comunicat.

„Campionii europeni își întăresc echipa cu un star mondial, care a avut cel mai bun sezon cu PSG (44 de goluri) și a fost cel mai bun marcator din ultimele șase campionate franceze.

Kylian Mbappé (Paris, Franța; 20/12/1998) este noul jucător al lui Real Madrid. La campioana Europei sosește un star mondial, care la 25 de ani tocmai a avut cel mai bun sezon privind numărul de goluri la Paris Saint-Germain (44 de goluri) și a fost cel mai bun marcator al campionatului francez pentru al șaselea sezon consecutiv (27 de goluri).

Echipa noastră se întărește cu un atacant spectaculos, căpitanul echipei naționale a Franței, cu care a câștigat Cupa Mondială în 2018 și Liga Națiunilor în 2021, unde a marcat golul victoriei. La Cupa Mondială din 2022 din Qatar, Mbappé a câștigat Gheata de Aur cu 8 goluri și, după hat-trick-ul din finală, a devenit cel mai bun marcator all-time în finalele Cupei Mondiale (4)”, l-a prezentat Real Madrid pe site-ul oficial.

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
19:27

Andrei Raţiu şi Ianis Hagi, ratări colosale la aceeaşi fază în Slovacia – România! Fază superbă reuşită de tricolori

19:21

Ucraina – Belgia 0-0. Luptă strânsă pentru calificarea în optimile EURO 2024 în grupa României

18:59

FotoAtmosferă de senzație la Slovacia – România! Fanii naționalei au făcut spectacol încă de la intonarea imnului!

18:54

LIVE TEXTSlovacia – România 1-0. „Tricolorii”, asalt spre calificarea în „optimile” EURO 2024. Duda a deschis scorul. Clasamentul

18:32

„Plecăm cu un singur gând!” Florinel Coman, mesaj de luptă înainte de Slovacia – România! Promisiune uriașă pentru fani

18:23

Dan Şucu a bătut palma cu un jucător al României de la EURO 2024! Fotbalistul care şi-a dat acordul să semneze cu Rapid

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 3 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 4 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad
Citește și