Închide meniul

Xavi a răbufnit după ce a fost eliminat în Getafe – Barcelona 0-0: „O ruşine!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 14 august 2023, 10:22

Reclamă
Xavi a răbufnit după ce a fost eliminat în Getafe – Barcelona 0-0: „O ruşine!

Xavi a răbufnit după ce a fost eliminat în Getafe - Barcelona 0-0

Profimedia

Xavi a răbufnit după ce a fost eliminat în Getafe – Barcelona 0-0. Antrenorul catalanilor a fost extrem de nemulţumit de prestaţia arbitrului care a refuzat un penalty pentru Barcelona în minutul 13 al prelungirilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mai exact, Xavi a cerut penalty după ce Araujo a cazut în careu. După ce a consultat VAR-ul, arbitrul Cesar Soto Grado a decis că a fost henţ la Gavi. A fost momentul în care Xavi a izbucnit şi a fost eliminat. Antrenorul catalanilor a continuat războiul cu arbitrul şi la conferinţa de presă.

Xavi a răbufnit după ce a fost eliminat în Getafe – Barcelona 0-0

I-am spus centralului că permite prea multe faulturi. De aceea m-a eliminat. În urmă cu câteva zile am avut (n.r. – antrenorii) o întâlnire cu arbitrii și aceasta a fost prima regulă despre care am discutat, au spus că îi vor înțelege mai mult pe tehnicieni. Contează ceea ce se întâmplă pe teren. Nu a fost niciun henț. Dacă nu e nimic clar, nu fluiera. Asta ni s-a spus. A fost o rușine„, a atact Xavi la conferinţa de presă.

FC Barcelona a remizat, duminică seară, în deplasare, scor 0-0, cu echipa Getafe, în prima etapă a campionatului Spaniei. De la ambele echipe au fost eliminaţi jucători: Mata de la Getafe în minutul 57 şi Raphinha de la Barcelona în minutul 42.

Xavi, dezamăgit de plecarea lui Ousmane Dembele

Xavi a declarat că l-a întrebat care sunt motivele pentru care Dembele s-a dus la PSG, dar spune că francezul nu i-a oferit un răspuns clar.

Reclamă

„Sunt dezamăgit. Nu ne-am putut lupta cu oferta celor de la PSG. Am încercat, dar mi-a spus că a vorbit deja cu Nasser şi cu Luis Enrique şi că nu mai poate da înapoi. E păcat, îi doresc mult succes.

E foarte simplu ce s-a întâmplat. A venit la mine cu propunerea de la PSG. Mi-a spus că vrea să plece, că are vorbit cu Luis Enrique şi Nasser şi că are o ofertă cu care noi nu ne putem lupta. L-am întrebat care e motivul real pentru care se duce la PSG şi nu a putut să îmi răspundă. Poate e ceva personal. Cel mai important lucru e că el a fost clar”, a declarat Xavi, potrivit marca.com.

Ousmane Dembele a ajuns la Barcelona în vara anului 2017, iar catalanii au plătit, în total, suma de 135 de milioane de euro pentru transferul său de la Borussia Dortmund. Barcelona a dat în primă fază 105 milioane de euro, după care a plătit alte 30 de milioane, sub formă de bonusuri.

Reclamă 4 / 0/3

Dembele nu a reuşit să se ridice la nivelul aşteptărilor, după ce perioada sa pe Camp Nou a fost marcată de mai multe accidentări. În cei şase ani petrecuţi la Barcelona, el a jucat 185 de partide pentru catalani în toate competiţiile, reuşind să înscrie 40 de goluri şi să dea 43 de pase de gol.

Potrivit celor de la transfermarkt.com, Ousmane Dembele este cotat la 60 de milioane de euro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:50 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Elena Zaharia joacă de la 12:50, live în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull Vezi toate știrile
Citește și