Închide meniul

Xavi, după Barcelona – Real Madrid 0-4: ”Ne doare foarte mult. E păcat”

Dan Roșu Publicat: 6 aprilie 2023, 7:38

Reclamă

Xavi a oferit primele declarații după Barcelona – Real Madrid 0-4, meci în urma căruia catalanii au ratat calificarea în finala Cupei Spaniei. Umilința de pe Camp nou a venit după ce gazdele se impuseseră în partida tur, cu 1-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Karim Benzema a devenit al doilea jucător al galacticilor care reușește un hat-trick pe Camp Nou, după Puskas, iar Xavi și elevii săi au rămas doar cu varianta titlului din La Liga, care este aproape acontat.

Xavi, după Barcelona – Real Madrid 0-4: ”Ne doare foarte mult. E păcat”

„Este o înfrângere grea, care ne doare foarte mult. Trebuie să fim uniți. Repriza a doua a fost foarte, foarte proastă, dar am jucat mai bine decât arată rezultatul. Am făcut erori foarte grave care s-au văzut imediat.

Dacă vorbesc despre absențe, ar părea că este o scuză. Am spus încă de la început că Real Madrid este favorită. Este păcat. Trebuie să ne facem autocritica. Trebuie să reacționăm rapid și să câștigăm campionatul.

Nu am profitat de șansele noastre. Când faci asta împotriva lui Madrid, vei fi taxat. Real Madrid este favorită în orice competiție în care joacă. Am trăit și seri mai grele”, a spus Xavi, citat de Marca.

Reclamă

Karim Benzema, hat-trick de senzație în Barcelona – Real Madrid 0-4

Karim Benzema a reușit un hat-trick de senzație în Barcelona – Real Madrid! Atacantul francez a fost de neoprit pe Camp Nou, reușind să-și califice echipa în finala Cupei Spaniei.

Primul semn al revenerii madrilene a fost dat în prelungirile primei reprize. Vinicius Junior a încheiat cu gol un contraatac perfect al oaspeților. În minutul 50, Karim Benzema a majorat diferența, după un șut precis la firul ierbii, iar Real Madrid devenea favorită la calificare.

Calificarea a fost decisă în minutul 59, atunci când Balonul de Aur a majorat scorul la 3-0 prin transformarea unui penalty obținut de Vinicius Junior. Francezul din atacul Realului și-a trecut însă în conturi și al treilea gol, în minutul 82, după un assist de la același Vini Jr.

Reclamă 4 / 0/3

În marea finală, Real Madrid va juca împotriva celor de la Osasuna, formație care a reușit să o elimine pe Athletic Bilbao. Finala se va disputa în data de 6 mai, la Sevilla.

Real Madrid nu a mai jucat o finală a Cupei Spaniei din sezonul 2013/2014. Aturci, a învins în ultimul act FC Barcelona, scor 2-1.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
5
mai
23:07
„E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid!
5
mai
23:05
VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului
5
mai
22:31
„Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte
5
mai
22:24
Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt
Vezi toate știrile
Citește și