Închide meniul

Xavi nu se va putea baza pe Pedri în Barcelona – Real Madrid: „Nu vrem să-l pierdem încă două luni!”

Sebastian Cristian Publicat: 18 martie 2023, 17:58

Xavi nu se va putea baza pe Pedri în Barcelona – Real Madrid: Nu vrem să-l pierdem încă două luni!”

Xavi nu se va putea baza pe Pedri în Barcelona - Real Madrid

Pedri, într-un meci pentru Barcelona / Profimedia

  • Xavi nu se va putea baza pe Pedri în Barcelona – Real Madrid
  • „Nu vrem să-l pierdem încă două luni!”

Xavi nu se va putea baza pe Pedri în Barcelona – Real Madrid. Antrenorul catalanilor a luat decizia de a-l menaja pe mijlocaș pentru a nu risca o accidentare și mai gravă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

El Clasico se va juca duminică, 19 martie, de la ora 22:00, pe Camp Nou și va putea fi urmărit în format LIVE TEXT pe AS.ro!

Xavi nu se va putea baza pe Pedri în Barcelona – Real Madrid: „Nu vrem să-l pierdem încă două luni!”

„Acestea sunt meciuri în care trebuie să fii la 100%. Dacă sentimentele nu sunt bune, nu este nevoie să impui nimic. Nu este un meci final și mai rămân 12 meciuri, nu este decisiv. Nu vrem să-l pierdem pe Pedri încă două luni.

Reclamă

Suntem norocoși să îi avem pe Kounde și Araujo, ambii se pot adapta în poziții diferite. În funcție de jucătorul advers, vom vedea de unde putem obține cel mai bun randament. Este grozav că putem schimba pozițiile așa”, a declarat Xavi în presa spaniolă.

Conform site-urilor de specialitate, Pedri este cotat la 100 de milioane de euro, fiind cel mai bine cotat fotbalist al catalanilor.

Reclamă

Marca a dezvăluit de ce depinde viitorul lui Lionel Messi la PSG. Tatăl starului argentinan, vizite între Riad şi Barcelona

Cotidianul Marca a venit cu noi detalii şi a dezvăluit de ce depinde viitorul lui Lionel Messi la PSG. Atacantul în vârstă de 35 de ani mai are contract cu liderul din Ligue 1 până pe 30 iunie. Tatăl său, Jorge Messi, nu a ajuns încă la niciun acord de prelungire a înţelegerii cu şeciul Nasser Al-Khelaifi.

„După luna ianuarie, reînnoirea lui Messi nu avea cum să fie iminentă sau uşoară„, au precizat jurnaliştii spanioli. Aceştia au oferit detalii despre ceea ce se întâmplă la negocieri, mai ales că Jorge Messi a făcut, în aceste zile, mai multe vizite între Riad şi Barcelona.

Potrivit marca.com, discuţiile între tatăl lui Lionel Messi şi patronul lui PSG nu au picat după eliminarea parizienilor din optimile Champions League şi din Cupa Franţei. Totuşi, deţinătorul a şapte Baloane de Aur va studia chiar şi mai mult acum propunerile pe care le primeşte.

Reclamă 4 / 0/3

Autor al 13 goluri în această ediţie din Ligue 1, Messi aşteaptă să vadă care va fi proiectul lui PSG pentru noul sezon. Mai întâi, aşteaptă să vadă dacă Neymar şi Kylian Mbappe vor continua pe Parc des Princes. Brazilianul nu mai este dorit la Paris, dar acesta nu este dispus să îşi încheie contractul valabil până în 2025.

Un obstacol îl reprezintă şi problema fair-play-ului financiar. UEFA a avertizat deja clubul din Franţa că trebuie să îşi reducă bugetul pentru sezonul 2023-2024. În condiţiile date, Nasser Al-Khelaifi are dificultăţi în a-i achita salariul uriaş lui Messi.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia - România
Fotbal • 27 mart., 21:47
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia – România: „M-am întâlnit cu Ancelotti!”
Haaland la FC Barcelona poate fi transferul bombă din fotbalul mondial
Fotbal extern • 26 mart., 16:48
Haaland la FC Barcelona poate fi transferul bombă din fotbalul mondial! Anunţul făcut de spanioli
Vinicius a izbucnit în lacrimi la conferinţa de presă!
La Liga • 25 mart., 18:40
FOTO
Vinicius a izbucnit în lacrimi la conferinţa de presă! Motivul pentru care starul brazilian nu a mai rezistat
Ofertă monstruoasă pentru Robert Lewandowski ca să plece de la Barcelona
Fotbal extern • 24 mart., 20:41
Ofertă monstruoasă pentru Robert Lewandowski ca să plece de la Barcelona! Anunţul făcut de spanioli
Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real
La Liga • 24 mart., 15:47
„Voi ajunge la EURO cu mintea limpede” Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real!