Închide meniul

Xavi şi-a pus jucătorii la zid, după victoria chinuită a Barcelonei: „Fie alergăm ca animalele, fie nu câştigăm nimic”

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 21 decembrie 2023, 10:17

Xavi şi-a pus jucătorii la zid, după victoria chinuită a Barcelonei: „Fie alergăm ca animalele, fie nu câştigăm nimic

Xavi şi-a pus jucătorii la zid, după Barcelona - Almeria 3-2

Xavi, în timpul meciului Barcelona - Almeria / Profimedia

Xavi şi-a pus jucătorii la zid, după victoria chinuită a Barcelonei. Catalanii au încheiat seria de trei meciuri fără înfrângere împotriva celor de la Almeria, după un succes cu 3-2. În ciuda celor trei puncte obţinute, prestaţia Barcelonei a lăsat de dorit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Antrenorul catalanilor a criticat jocul echipei sale din prima repriză a meciului cu Almeria şi a tras un nou semnal de alarmă pentru jucătorii săi.

Xavi şi-a pus jucătorii la zid, după victoria chinuită a Barcelonei

Xavi le cere jucătorilor Barcelonei să arate mai multă determinare şi să alerge mai mult, spunând că nu acceptă o astfel de atitudine, ca cea arătată în prima repriză a meciului cu Almeria, echipa de pe ultimul loc din La Liga şi singura formaţie fără victorie în acest sezon.

„Prima repriză a fost de neacceptat, le-am spus asta jucătorilor la pauză. Ne lipseşte eficienţa, dar trebuie să fim agresivi şi să avem suflet. Ca antrenor, nu accept asta. Fie alergăm ca animalele, fie nu câştigăm.

Nu suntem Barca din 2010. Anul trecut eram agresivi şi alergam. Oamenii ne-au fluierat, în repriza a doua ne-au aplaudat. Nu putem să nu dăm totul. În repriza a doua s-a văzut o schimbare”, a declarat Xavi, citat de marca.com.

Reclamă

Raphinha a deschis scorul în minutul 33, dar oaspeţii au restabilit egalitatea prin Leo Baptistao în minutul 41. După pauză, Raphinha s-a transformat în pasator la golul lui Sergi Roberto, dar avantajul catalanilor nu a durat decât până în minutul 71, când Almeria a egalat Almeria pentru a doua oară prin Gonzalez.

În cele din urmă, totul s-a terminat cu bine pentru catalani. Sergi Roberto a realizat dubla în minutul 83, din pasa lui Robert Lewandowski, iar catalanii au încheiat seria fără victorii din ultimele trei meciuri în toate competiţiile.

Barcelona încheie anul 2023 pe locul 3 în La Liga, la 6 punctele în spatele liderului surpriză din Spania, Girona. Pe locul al doilea se află marea rivală Real Madrid, care are 42 de puncte. Cu toate acestea, Barcelona are un meci mai mult disputat faţă de primele două echipe din clasament.

Reclamă 4 / 0/3

Radu Drăguşin a spus tot după ce Barcelona, Tottenham şi Newcastle au ajuns să lupte pentru semnătura românului

Radu Drăguşin a vorbit despre situaţia sa de la Genoa, după ce echipa mari din Europa, precum Barcelona, Tottenham sau Newcastle, au ajuns să lupte pentru semnătura jucătorului de la Genoa, cotat la 10 milioane de euro.

Fundaşul român de 21 de ani a rămas cu picioarele pe pământ şi a vorbit în termeni laudativi despre Genoa, fanii ei şi despre Genova, oraşul de care este îndrăgostit.

„Oraşul este minunat, mă simt confortabil aici. Fanii echipei Genoa sunt un dar, ne sprijină întotdeauna, chiar şi în momentele grele, cum a fost cel de anul trecut. Când călătorim cu autocarul, ne urmăresc pe scutere şi cântă, este incredibil.

Îmi place marea, să iau o barcă şi să ajung în larg. Porto Antico este în inima mea, dar şi centru oraşului şi Boccadasse. A fi fundaș central înseamnă a avea multe responsabilități, ești ultimul înaintea portarului. Căpitanul nostru Badelj parcă ar fi comandantul unei bărci și toată lumea îl ascultă.

Fotbalul este foarte popular în Italia și jocul într-un mediu care dezvoltă talentul este important pentru mine. Sunt pe drumul cel bun, Genoa este cel mai bun loc pentru mine”, a spus Drăguşin, conform calcioinpillole.com.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:30 Rafael Nadal, în turul 2 la ATP Masters Madrid! A trecut în două seturi de un adversar de 16 ani 20:13 „S-a lăsat ispitit de bani!” Helmut Duckadam, atac direct la adresa lui Andrei Vlad! Verdict dur despre rezerva de la FCSB 20:10 Universitatea Craiova – CFR Cluj LIVE TEXT (21:45). Oltenii lui Costel Gâlcă atacă locul 2 din Liga 1! Echipele de start 20:03 George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi de pe teren atacantul naţionalei 19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali 19:12 Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! A învins-o pe Alexandra Eala cu 6-3, 6-7 (6/8), 6-4 19:12 FotoJucătorii legendari ai lui Dinamo s-au reunit, la 40 de ani de la meciul cu Liverpool, din semifinalele Cupei Campionilor! 18:53 S-a schimbat formatul de la Billie Jean King Cup! Cum este afectată echipa națională a României 18:38 UTA – Oţelul 3-1. Mircea Rednic, pe primul loc în playout! Arădenii au făcut spectacol la meciul cu echipa lui Dorinel Munteanu Vezi toate știrile
Citește și