Închide meniul

Xavi, val de ironii când a fost întrebat despre Gavi: „Teoria vine de la creatorii dopajului?”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 25 ianuarie 2023, 13:25

Xavi, val de ironii când a fost întrebat despre Gavi: „Teoria vine de la creatorii dopajului?

Xavi, val de ironii când a fost întrebat despre Gavi

Xavi face scut în jurul lui Gavi / Profimediaimages

Xavi a lansat un val de ironii când a fost întrebat despre stilul de joc al lui Gavi. Mijlocaşul de 18 ani a fost acuzat că recurge din ce în ce mai des la faulturi dure.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Antrenorul Barcelonei a avut o reacţie acidă şi a dat vina pe jurnaliştii din Madrid. Îi acuză pe aceştia că pun presiune inutilă pe tânărul jucător.

Xavi, val de ironii când a fost întrebat despre Gavi

Gavi a primit 3 cartonaşe galbene, în cele 17 meciuri din La Liga din acest sezon. În ediţia trecută de campionat a fost avertizat de 10 ori.

Mi se pare o prostie să evaluez dacă Gavi este mai mult sau mai puţin dur. De fapt, cred că este invers. Puţine dintre faulturile care se fac împotriva lui sunt fluierate.

Această teorie (n.r. că Gavi este un jucător care face faulturi violente) vine de la creatorii lui Villarato? Sau de la creatorii dopajului?„, a declarat Xavi, potrivit mundodeportivo.com.

Reclamă

Sursa citată anunţă că ironiile lui Xavi i-au vizat pe jurnaliştii de la as.com, care ar fi anunţat că Barcelona a beneficiat de erori de arbitraj în perioada în care preşedintele Federaţiei Spaniole de Fotbal era Angel Maria Villar (n.r. trimiterea către Villarato). Declaraţiile sarcastice despre dopaj s-au referit la jurnalistul Juan Antonio Acala, de la Cadena Cope, care a scris despre suspiciunile din perioada în care Pep Guardiola o pregătea pe gruparea blaugrana. Barcelona şi-a căutat dreptatea în instanţă şi a primit daune de 200.000 de euro.

Gavi, eroul Barcelonei din finala Supercupei Spaniei cu Real Madrid

Puștiul-minune al catalanilor, în vârstă de 18 ani, a răpus marea rivală în meciul de la Riad.

Barcelona a învins Real Madrid cu 3-1, într-un meci în care Gavi a strălucit din nou. Tânărul mijlocaș de pe Camp Nou a marcat primul gol al meciului, în minutul 33, apoi a pasat decisiv la reușita lui Robert Lewandowski, din minutul 45.

Reclamă 4 / 0/3

Pablo Martín Páez Gavira, cunoscut în lumea fotbalului drept Gavi, este unul dintre cei mai promițători jucători care au ieșit vreodată din academia Barcelonei, „La Masia”.

Născut la Los Palacios y Villafranca, un orășel de numai 35.000 de locuitori, Gavi a început fotbalul la La Liara, iar în 2013 a ajuns la academia celor de la Betis Sevilla.

Gavi a atras repede privirile cu jocul său de la mijocul terenului, iar în 2015 a făcut un pas uriaș. Un pas care avea să-i schimbe cariera și, implicit, viața. Barcelona l-a adus la „La Masia” pentru a-l „șlefui” și pregăti pentru fotbalul mare.

Mijlocașul spaniol a impresionat și la echipele de tineret ale catalanilor, iar în vara anului 2021 a fost promovat la echipa mare, pe vremea când Ronald Koeman se afla pe banca tehnică.

Gavi și-a continuat prestațiile solide și la prima echipă a Barcelonei și i-a cucerit repede pe fanii blaugrana. Tehnic, muncitor și modest, puștiul-minune al catalanilor și-a făcut repde loc în primul „11”, iar în prezent este om de bază în echipa lui Xavi.

Per total, Gavi a marcat 3 goluri și a oferit 11 assist-uri în tricoul Barcelonei, în 71 de apariții.

Reclamă
Recomandări
  • Gavi, jucător de bază la Barcelona
  • Cum a răspuns Xavi după criticile primite de mijlocaş

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și