Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

Lăcătuș, legenda din Ghencea: ”S-a ”dărâmat” stadionul când a apărut el!” Sorin Paraschiv, dezvăluiri de la succesul cu Lens: ”Francezii s-au oprit din încălzire!”

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 22 iunie 2021, 14:52

Lăcătuș, legenda din Ghencea: ”S-a ”dărâmat” stadionul când a apărut el!” Sorin Paraschiv, dezvăluiri de la succesul cu Lens: ”Francezii s-au oprit din încălzire!”

ProfimediaImages

Lăcătuș, legenda din Ghencea

Lăcătuș, legenda din Ghencea i-a surprins pe francezi. În momentul în care ”Fiara” a apărut pe teren, pentru a trece la oficială, stadionul ”a luat foc”. Cei de la Lens s-au oprit din încălzire pentru a privi ceea ce se întâmplă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lăcătuș, legenda din Ghencea

La un meci de Cupa UEFA, la acea vreme, am jucat cu Lens. O echipă foarte bună. Eram puțin speriați de ce am văzut înaintea meciului. Ne încălzeam, era o atmosferă destul de bună în cadrul lotului și în stadion. Stadionul era arhiplin. A intrat Marius Lăcătuș să traverseze terenul, să meargă la oficială.

L-au văzut fanii și s-a dărâmat stadionul. Toată lumea a început să-i scandeze numele. Echipa adversă s-a oprit din încălzire și se uitau la ce se întâmplă. Au rămas uimiți. Era o atmosferă incendiară. A urmat un spectacol și pe teren. Am făcut o partidă foarte bună”, a povestit Sorin Paraschiv la AS.ro LIVE.

Marius Lăcătuș, idolul lui Sorin Paraschiv

Sorin Paraschiv a povestit cum a ajuns să-l îndrăgească pe Marius Lăcătuș. Acesta stătea mereu să urmărească antrenamentele din Ghencea, pe când era junior.

Reclamă

Eram cu toții fani Hagi, ne doream să fim ca el. Când am ajuns în Ghencea și am început să mă uit la antrenamentele Stelei, am devenit un mare fan Lăcătuș.

Învățând istoria Stelei și văzând cât de faimos era, am început să-l idolatrizez. Toți copiii ne doream să ajungem ca Lăcătuș. M-am schimbat așa puțin, de la Hagi la Lăcătuș”, a dezvăluit Sorin Paraschiv la AS.ro LIVE.

Reclamă 4 / 0/3

Marius Lăcătuș a scris istorie la Steaua, echipă cu care a cucerit Cupa Campionilor Europeni și 10 titluri în campionatul României. Invitat la AS.RO LIVE, „Fiara” a dezvăluit cum a fost prima zi în tricoul roș-albastru.

  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:10 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul Vezi toate știrile
Citește și