Închide meniul

Ladislau Boloni, un nou discurs contondent: „Facem noi, găsim noi ceva, suntem șmecheri”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 21 iunie 2022, 23:24

Ladislau Boloni, un nou discurs contondent: „Facem noi, găsim noi ceva, suntem șmecheri

Ladislau Boloni și-a prelungit contractul cu Metz.

Ladislau Boloni / Profimediaimages

Ladislau Boloni, un nou discurs contondent. Ladislau Boloni a făcut o analiză dură a fotbalului românesc. Cel care a fost la un pas să devină selecţioner a spus că metodele din fotbalul românesc sunt învechite. Boloni a recunoscut că i-ar fi făcut plăcere să devină selecţioner.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ladislau Boloni a avut un nou discurs dur la adresa conducerii celor din FRF.

Ladislau Boloni, un nou discurs contondent

„Am rămas la aceleași metode din socialism, iar Occidentul a avansat. La noi fotbalul a devenit ‘facem noi, găsim noi ceva, suntem șmecheri’, iar în celelalte părți fotbalul a devenit o industrie. Ei avansează, iar la noi groapa tot mai adâncă, tot mai adâncă.

Avem un vocabular deosebit de bogat despre ce și cum trebuie să facem. Atunci când trebuie să punem în practică ne dăm seama că suntem săraci.

Talentul nu este ajutat ca să se dezvolte și să se maturizeze ca să devină valoare. Talent avem, dar valoare nu. Între 17 și 19 ani, jucătorii trebuie să joace într-un campionat puternic. Faptul că cineva joacă în prima divizie din România nu mai reprezintă o garanție de valoare. Nu cred că nu avem jucători valoroși în România, dar această valoare trebuie crescută, trebuie căutată. Explicăm de ce nu se poate, dar nu sacrificăm un minut pentru a transpira, pentru a ne apropria prin practică„, a declarat Ladislau Boloni la digisport.ro.

Reclamă

Boloni a vorbit şi despre negocierile cu FRF

Ladislau Boloni a vorbit şi despre negocierile cu FRF, din luna ianuarie cu Răzvan Burleanu, pentru a prelua postul de selecţioner.

„Era o discuție despre partea financiară, cred că dânsul, pentru a mări șansa lui de a rămâne la obiectivul său, probabil că asta a spus. Acum nu mai știu.

Eu am considerat treaba asta mai mult o deviere de la subiectul principal. Dacă iei și analizezi, atunci poate că poți să spui ‘atenție, suntem puțin superficiali în apreciere’.

Reclamă 4 / 0/3

Prima dată să trecem de adversar! În fotbal e foarte greu să spui că ești mai puternic decât adversarul.

Eu nu înțelegeam de ce Cupa Satelor, când vorbim despre a fi sau a nu fi x sau y selecționerul. Nu era un lucru pe care îl apreciam mai mult.

Pot să-mi imaginez că, dintr-un punct de vedere, Cupa Satelor este o activitate pe care conducerea FRF pune accent. De ce nu, până la urma urmei.

Dar nu cred că avea legătură cu chestia asta. În orice caz, eu nu-l condamn pe domnul Burleanu pentru treburile astea, sub nicio formă. Problema principală nu asta este”, a mai spus Ladislau Boloni.

Comunicatul remis de FRF, după atacurile lui Boloni

„În urma declarațiilor domnului Ladislau Bölöni din 21 iunie 2022, cu privire la negocierile pentru preluarea postului de selecționer al naționalei României, Federația Română de Fotbal dorește să facă următoarele precizări:

Bugetul rezervat Cupei Satelor sau oricărei alte competiții FRF nu a fost în niciun moment folosit ca argument în negocierile cu domnul Bölöni pentru preluarea postului de selecționer. Numele competițiilor a fost menționat doar în prezentarea de către Administrația FRF a actualului context al fotbalului românesc, în care Federația Română de Fotbal finanțează din fonduri obținute din mediul privat sau de la FIFA și UEFA nu mai puțin de 54 de competiții și activitatea a 19 loturi naționale.

Negocierile pentru preluarea postului de selecționer, indiferent de numele candidatului, au avut la bază principiul FRF de a recompensa, prin bonusuri de performanță, îndeplinirea obiectivelor asumate”, e mesajul transmis de Federaţia Română de Fotbal.

Reclamă
Recomandări
  • Ladislau Boloni, un nou discurs contondent
  • Ce îl deranjează la fotbalul românesc

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:35 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Primele meciuri din Europa se joacă ACUM 21:25 „Cu Gigi Becali sau cu Adrian Mititelu e mai greu de lucrat?” Nicolae Dică a răspuns fără să stea pe gânduri 20:52 Echipa națională de handbal feminin și-a aflat grupa de la EURO 2024! Meciuri dificile pentru „tricolorele” lui Florentin Pera 20:43 LIVE TEXTOţelul Galaţi – U Cluj 1-1. Cisse, lovitură de cap perfectă! Dan Nistor a egalat din penalty 20:35 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei (19-21 aprilie, AntenaPLAY). Calificările, sprint-ul și cursa sunt pe Antena 3 CNN 20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” 20:17 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola e exclusiv în AntenaPLAY (19-21 aprilie). Programul complet 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” 19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! Vezi toate știrile
Citește și