Închide meniul

România – Kazahstan 1-0. A doua victorie pentru naţionala de fete a României cu Pedrazzini selecţioner

Reclamă

Publicat: 9 aprilie 2024, 20:29

România – Kazahstan 1-0. A doua victorie pentru naţionala de fete a României cu Pedrazzini selecţioner

România - Kazahstan 1-0. A doua victorie pentru naţionala de fete a României cu Pedrazzini selecţioner

Sursa: frf.ro

România – Kazahstan 1-0. A doua victorie pentru naţionala de fete a României cu Pedrazzini selecţioner Naţionala feminină de fotbal a României forţează calificarea la EURO 2025.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România a debutat cu dreptul în preliiminariile pentru EIRO 2025. Elevele lui Massimo Pedrazzini au învins cu 5-0 în Armenia şi s-au instalat pe primul loc în clasament după primul meci. România a învins şi naţionala Kazahstanului.

România – Kazahstan 1-0. A doua victorie pentru naţionala de fete a României cu Pedrazzini selecţioner

Update 20:50: România – Kazahstan 1-0. Naţionala de fete a României a obţinut a doua victorie cu Pedrazzini antrenor, în preliminariile pentru Campionatul European de fotbal din 2025.

Update 20:29: În minutul 69, România a deschis scorul, după golul marcat de Carp.

Update 19:30: România a ratat primele ocazii ale partidei cu Kazahstan.  Olar a șutat de la 25 de metri însă portarul Portnova apărat în doi timpi.

Reclamă

În tribunele stadionului Arcul de Triumf a apărut un mesaj  fabulos, în timpul partidei. „Lăsaţi femeile să joace ce vor!„,  era scris pe un banner. România şi Kazahstan s-au mai întâlnit acum de două ori. ”Tricolorele” s-au impus de fiecare dată cu același scor, 3-0, în 2011, în deplasare, și în 2012, pe teren propriu.

Kazahstanul este o echipă arțăgoasă, o echipă fizică, cu gabarit. Ele nu se dau la o parte niciodată, luptă. Noi trebuie să fim la accelași nivel, dacă nu peste. Bucuria mea este că într-un timp foate scurt am văzut din partea fetelor bucuria și plăcerea de a juca fotbal.

Am văzut o unitate a ehipei, care a lipsit din cauza lipsei de rezultate din trecut. Meciul trecut a fost deosebit, dar acum căutăm confirmare, o continuitate de randament. Cu siguranță rezultatul te aduce într-un moment favorbail, își dă moral și încredere.

Reclamă 4 / 0/3

Echipa asta avea nevoie de încredere. Primul lucru pe care trebuie să-l recuperăm este credibilitatea, că putem face ceea ce ele au mai făcut în trecut”, spunea selecționerul Massimo Pedrazzini înaintea partidei.

La rândul său, şi căpitanul Florentina Olar a avut un discurs motivaţional înaintea duelului cu Kazahstan.

„Avem nevoie de mai multă încredere, campania trecută nu a fost una favorabilă, nu am avut rezultate favorabile. Faptul că am câștigat și avem adversari mai slab cotați nu ne asigură că vom câștiga grupa și ne vom califica. Totul se joacă pe teren, noi trebuie să fim concentrate să câștigăm fiecare meci pentru a câștiga grupa și a scrie istorie, calificându-ne la un turneu final”, a spus şi Florentina Olar.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet 7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 Vezi toate știrile
Citește și