Închide meniul

Laszlo Balint ar putea da lovitura carierei! Antrenorul celor de la UTA, ofertat de o echipă din Championship

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 11 noiembrie 2020, 19:38

Laszlo Balint ar putea da lovitura carierei! Antrenorul celor de la UTA, ofertat de o echipă din Championship

SportPictures / Ciprian Petcut via Hepta

Laszlo Balint, aproape de a antrena în Championship

Chiar Balint a confirmat că discuţiile sunt avansate. Englezii care sunt pe penultimul loc în Championship tocmai l-au demis pe Gary Monk şi îi caută înlocuitori.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Laszlo Balint, dorit în Championship de Sheffield Wednesday

Impresarul lui Laszlo Balint, Bogdan Apostu, poartă negocierile cu conducătorii clubului care a fost înfiinţat în 1867.

"Sunt nişte zvonuri, sunt nişte contacte. Eu sunt antrenor sub contract, sunt 100% dedicat muncii de la UTA. Rămâne de văzut despre ce este vorba. Acum sunt foarte concentrat pe ce am de făcut în această pauză. Lucrăm foarte mult în aceste zile.

Eu o să fiu foarte sincer. Am avut o discuţie cu Bogdan în această seară în care mi-a confirmat interesul celor de la Sheffield Wednesday. Eu i-am şi spus foarte clar, când această poveste capătă interese concrete pot să mă interesez şi eu la mai multe detalii. Eu nu pot să fac altceva decât să fiu concentrat pe munca pe care trebuie să o depun la UTA", a anunţat Laszlo Balint la Digi Sport.

Nou-promovata UTA Arad a avut rezultate peste aşteptări în Liga 1. A suferit numai două înfrângeri în primele 10 etape şi se află în imediata apropiere a locurilor de play-off.

Reclamă
Recomandări

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:55 VIDEOMiddlesbrough – Leeds 3-4, în AntenaPLAY. Nebunie de meci în Championship. A „plouat” cu goluri spectaculoase! 23:55 VIDEOFarense – Benfica 1-3, în AntenaPLAY. „Vulturii” continuă să spere la titlul din Liga Portugal 23:54 FotoBucurie nebună după ce Inter a câștigat titlul în Serie A! Nerazzurri au depășit-o pe AC Milan la campionate câștigate 23:41 AC Milan – Inter 1-2! Inter a câștigat titlul în Serie A după ce și-a răpus marea rivală în „Derby della Madonnina” 23:27 EXCLUSIV„Trenul ar trebui să se mai oprească!” Ciprian Marica, avertisment pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl cere la EURO 2024! 23:10 „Normal că m-aș întoarce!” Dan Petrescu a cerut o revenire de senzație la CFR Cluj, iar jucătorul a reacționat imediat! 22:52 Florin Prunea, reproș pentru Victor Angelescu pe „tema Marius Șumudică”! Ce i-a spus acționarului minoritar de la Rapid 22:44 Visul de Champions League al lui Gigi Becali, spulberat deja de Iosif Rotariu: „Lotul FCSB-ului este subţire valoric şi numeric!” 22:29 „Și calul aleargă!” Mircea Rednic sare cu prime și are un plan „diabolic”, pentru a-i păstra pe jucătorii împrumutați de la Rapid 22:16 Bernadette Szocs luptă cu cele mai bune jucătoare de tenis de masă la Saudi Smash 2024 (1-11 mai, AntenaPLAY) Vezi toate știrile
Citește și