Închide meniul

Laurențiu Reghecampf, debut de coșmar la Neftchi Baku. Eșec în Conference League și pentru Răzvan Lucescu

Alexandru Ivan Publicat: 22 iulie 2022, 0:23

Reclamă
Laurențiu Reghecampf, debut de coșmar la Neftchi Baku. Eșec în Conference League și pentru Răzvan Lucescu

Laurențiu Reghecampf, într-o conferință de presă

Laurențiu Reghecampf, într-o conferință de presă / Hepta

Laurențiu Reghecampf a debutat cu înfrângere la Neftchi Baku, 0-2 în preliminariile Conference League cu Aris Limassol. A pierdut și PAOK-ul lui Răzvan Lucescu, 0-2 cu Levski Sofia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Laurențiu Reghecampf a debutat la Neftchi Baku direct în Conference League. Românul n-a avut însă noroc la prima sa partidă. A plecat învins cu 0-2 din Cipru.

Laurențiu Reghecampf, debut de coșmar la Neftchi Baku

Mai întâi, brazilianul Caju a deschis scorul în minutul 53. Yannick Gomis a închis tabela, apoi, în minutul 66.

Returul va avea loc peste o săptămână, în Azerbaidjan. Reghecampf are obiectiv calificarea în grupele Conference League și câștigarea campionatului. 

Conform prosport.ro, Laurențiu Reghecampf va încasa un salariu anual de 480.000 de euro pe sezon la Neftchi Baku. Antrenorul va primi un bonus consistent dacă califică echipa în grupele Conference League.

Reclamă
Reclamă

Răzvan Lucescu, învins în Bulgaria

Nici Răzvan Lucescu nu a avut mai mult noroc decât Laurențiu Reghecampf. PAOK a fost învinsă cu 0-2 de Levski Sofia, în deplasare.

Levski a stabilit scorul final încă din minutul 19. A deschis scorul în minutul 1, prin atacantul Welton, iar atacantul Bilal Bari a făcut 2-0 în minutul 19.

„Când e 2-0 pentru adversari, totul este rău. Vom avea un meci foarte complicat la retur, dar fotbalul e fotbal. Rezultatul de azi e o consecință a ceea ce s-a întâmplat în vară. O echipă a avut o vară normală, fără multe schimbări, iar cealaltă echipă e în plină schimbare. Sunt trist și dezamăgit, dar rezultatul nu mă surprinde.

Reclamă

Analiza meciului e foarte simplă. Când iei gol în secunda 36, meciul merge în altă direcție față de cea pe care am gândit-o. Am făcut o greșeală. Modul în care s-a marcat mi-a arătat că a existat prea multă presiune și anxietate. A fost presiunea primului meci. La al doilea gol am interpretat faza greșit. După acel moment, echipa și-a pierdut încrederea”, a spus Răzvan Lucescu, la conferința de presă de după meci.

Reclamă

Ce crezi că va face FCSB cu PAOK, după ce a învins-o pe Sepsi?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:17

Adrian Mititelu a făcut anunţul: cine e antrenorul lui FCU Craiova! De ce s-a ăprăbuşit echipa din Bănie

13:56

Bernadette Szocs / Ovidiu Ionescu – Jian Zeng / Izaac Quek LIVE VIDEO (15:55) în AntenaPLAY, în turul 2 la China Smash 2024

13:36

Carlos Alcaraz, calificare fără emoţii în finala de la Beijing! Bornă impresionantă a spaniolului după victoria cu Medvedev

13:22

Neamţul Sascha Stegemann va arbitra PAOK Salonic – FCSB

13:00

LIVE VIDEOLIGA CAMPIONILOR ASIEI | Kawasaki – Gwangju se joacă ACUM în AntenaPLAY. Al Gharafa – Al Ain LIVE VIDEO (21:00, AntenaPLAY)

12:48

Andres Iniesta se retrage din fotbal! Anunţul făcut de legendarul jucător spaniol: „Bun venit în viitorul meu”

1 FotoDavid Popovici își reia facultatea, după ce a avut primul an „înghețat”. Și-a decis viitorul: „Asta îmi doresc!” 2 Gigi Becali, discurs vehement despre comportamentul lui Dorinel Munteanu: „Dacă Maftei era fiul meu, ziceam să îi facă mai rău!” 3 FotoFiica lui Michael Schumacher s-a căsătorit la 27 de ani. Tatăl ei ar fi fost de faţă! Ce au fost obligaţi să facă invitaţii 4 VIDEOBernadette Szocs – Xiaona Shan 1-3 a fost în AntenaPLAY, la China Smash 2024. Românca, eliminată în primul tur 5 Rapid transferă de la o rivală din Liga 1! Lovitura dată de giuleşteni: „Marius Șumudică și l-a dorit mult” 6 VIDEOAl Nassr – Al Rayyan 2-1 a fost în AntenaPLAY. Cristiano Ronaldo şi Sadio Mane au marcat pentru gazde! Rezultatele zilei
Citește și