Închide meniul
Foto

Laurenţiu Reghecampf l-a prezentat pe Ionuţ Vînă la Universitatea Craiova. Ironia jucătorului gonit de Gigi Becali. „Am ajuns la un club profesionist”

Reclamă

Publicat: 31 iulie 2021, 16:36

Laurenţiu Reghecampf l-a prezentat pe Ionuţ Vînă la Universitatea Craiova. Ironia jucătorului gonit de Gigi Becali. „Am ajuns la un club profesionist”

Laurenţiu Reghecampf l-a prezentat pe Ionuţ Vînă la Universitatea Craiova

as.ro

Laurenţiu Reghecampf a trecut peste umilinţa cu KF Laci din turul 2 preliminar al Conference League. Antrenorul Universităţii Craiova a apărut zâmbitor şi l-a prezentat în faţa jurnaliştilor pe Ionuţ Vînă, primul transfer făcut de olteni în mandatul său.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Laurenţiu Reghecampf l-a prezentat pe Ionuţ Vînă

Vînă va fi noul decar al Universităţii Craiova. El îi ia locul unui alt fotbalist lansat de Gică Hagi la Viitorul, Alex Cicâldău, care a fost transferat la Galatasaray cu 6,5 milioane de euro.

„Am ajuns la un club profesionist, cu niște oameni extraordinari. Vreau să le răsplătesc această încredere prin antrenamente și jocuri foarte bune. Am vorbit cu Cicâldău, mă bucur pentru el. Cariera lui a luat-o în sus, a mea a luat-o în jos de când am ajuns la FCSB, dar vreau să uit. Am nevoie de încredere și să-mi recapăt plăcerea de a juca fotbal”, a spus Vînă.

„L-am adus pe Ionuț (n.r. Vînă). Probabil vor mai veni și alți jucători. Noi vorbim zilnic ca să îmbunătățim lotul echipei. Nu există o listă, ci anumite posturi unde avem nevoie de dublură sau un jucător care să ridice nivelul. Dar asta în funcție de buget. Așa putem să cumpărăm 20 de jucători și să formăm o ecgipă nouă. Nu este cazul”, a spus şi Laurenţiu Reghecampf.

Ionuţ Vînă, la schimb cu Andrei Burlacu şi Ivan Mamut

Înaintea conferinţei de presă, Ionuţ Vînă a fost prezentat oficial pe reţelel sociale de Universitatea Craiova.

Reclamă

„Bun venit, Ionuț Vînă! Mijlocașul Ionuț Vînă a semnat cu Universitatea Craiova un contract valabil pe o perioadă de patru ani. Mult succes în tricoul alb-albastru”, a transmis clubul din Bănie.

El a ajuns la Universitatea la schimb cu doi jucători. FCSB i-a primit pe mijlocaşul Andrei Burlacu și pe atacantul Ivan Mamut.

Reclamă 4 / 0/3

Cine este Ionuţ Vînă

În vârstă de 26 de ani, Ionuţ Vînă a fost transferat în urmă cu doi ani de la Viitorul la FCSB, cu 750.000 de euro.

Mijlocaşul a evoluat în 64 de meciuri la FCSB. El a început ca titular, dar a fost criticat de Gigi Becali şi a pierdut locul în echipă. În total, a reuşit 2 goluri şi 4 pase decisive în tricoul roş-albştrilor.

Ionuţ Vînă are 4 trofee în palmares. Cu Viitorul a cucerit campionatul în 2017, Cupa în 2019 şi Supercupa în 2019, iar cu FCSB a ridicat Cupa în 2020.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara Vezi toate știrile
Citește și