Închide meniul

Laurenţiu Reghecampf, OUT de la Al Ahli, la finalul sezonului. Anunţul făcut de arabi

Reclamă

Antena Sport Publicat: 11 mai 2021, 13:07 / Actualizat: 13 mai 2021, 17:26

Laurenţiu Reghecampf, OUT de la Al Ahli, la finalul sezonului. Anunţul făcut de arabi

Hepta

Laurenţiu Reghecampf, OUT de la Al Ahli

Anunţul a fost făcut de presa arabă la doar o lună după ce Reghecampf a preluat echipa din Arabia Saudită. În acest moment, trupa lui Reghe e pe locul 9, cu 35 de puncte. Al Ahli se află la 7 lungimi de locurile retrogradabile. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Laurenţiu Reghecampf, la a 4-a experienţă în ţările arabe

Reghecamp se află la a patra experiență în țările arabe. Între 2017 și 2020, a antrenat în Emirate, la Al Wahda și Al-Wasl. În 2014-2015, după despărțirea de FCSB, a fost antrenorul lui Al Hilal, în Arabia Saudită.

Lotul lui Al-Ahli este evaluat de transfermarkt.de la aproape 46 de milioane de euro. Fostul jucător al lui AC Milan, senegalezul M'Baye Niang, este cel mai valoros jucător pe care îl va pregăti Reghe la noua echipă. Acesta este cotat la 10 milioane de euro. Este urmat de Alexandru Mitriță, cu 7 milioane de euro.

Laurenţiu Reghecampf, aproape de Craiova înainte de Al Ahli

Înainte să semneze cu Al Ahli, Reghecampf a avut anumite discuţii cu Mihai Rotaru, care l-a dorit pe banca Universităţii Craiova. Totuşi, Reghe nu a fost convins, anunţând ulterior că nu va reveni în Liga 1.

"Am avut mai multe discuţii cu Mihai Rotaru, şi la mine, în Abu Dhabi, şi la el acasă… Am vorbit de foarte multe ori. Dar aş vrea să puneţi stop la această discuţie. Nu mă interesează deocamdată să mă întorc în România.

Reclamă

Clauzele şi lucrurile care au fost date în presă cred că au fost date de cineva care nu are nicio legătură cu mine sau cu Mihai Rotaru. Sunt lucruri care nu au nicio treabă cu fotbalul profesionist", spunea Laurenţiu Reghecampf la finalul anului trecut.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:53 „Dezminţi că ai fost capul răutăţilor?” Reacţia lui Vlad Achim, după acuzaţiile lui Adrian Mititelu 19:45 LIVE VIDEOQPR – Preston se joacă ACUM în AntenaPLAY. Watford – Hull City 0-0 și Leicester – West Brom 2-1. Spectacol în Championship 19:37 FotoPrimul lucru pe care l-a făcut Constantin Budescu, după ce a plecat de la Farul! A scos din buzunar o sumă uriașă 19:22 FCU Craiova – Dinamo 1-1! Blănuță, eroul oltenilor! „Câinii” puteau ieși din zona roșie! Au condus până în minutul 90 19:20 VideoCe au scandat fanii FCSB-ului, când a apărut autocarul înaintea derby-ului cu Rapid! Florinel Coman a declanşat isterie 19:05 Motivul pentru care Dan Petrescu nu a ajuns încă la CFR Cluj. De ce nu încearcă să salveze sezonul ardelenilor 18:50 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele de start 18:36 NEWS ALERTSimona Halep s-a retras din turneul de la Madrid! Motivul din spatele deciziei româncei 18:34 Ce notă a primit George Pușcaș, după ce a marcat în Bari – Pisa 1-1! I-a impresionat pe specialiști, după ce și-a salvat echipa 18:17 Marele Premiu de Formula 1™ al Chinei va fi în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY, duminică, de la 10:00 Vezi toate știrile
Citește și