Închide meniul

Laurențiu Reghecampf vrea să plece de la Neftchi Baku! Anunțul venit din Azerbaidjan + Ce a spus Gigi Becali despre revenirea la FCSB

Cosmin Cioboată Publicat: 7 noiembrie 2022, 14:01

Reclamă
Laurențiu Reghecampf vrea să plece de la Neftchi Baku! Anunțul venit din Azerbaidjan + Ce a spus Gigi Becali despre revenirea la FCSB

Gigi Becali, întrebat dacă îl aduce pe Laurenţiu Reghecampf la FCSB

Laurenţiu Reghecampf a fost antrenorul lui FCSB / Profimediaimages

Laurențiu Reghecampf vrea să plece de la Neftchi Baku! Aceasta este știrea momentului în presa sportivă din Azerbaidjan. Publicația sportinfo.az anunță că „Reghe” vrea să își rezilieze contractul cu Neftchi, semnat pe o perioadă de doi ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Reghecampf mai are contract cu Neftchi Baku până în vara anului 2024, dar aventura sa în Azerbaidjan s-ar putea încheia mult mai devreme.

Laurențiu Reghecampf vrea să plece de la Neftchi Baku!

Sursa citată susține că Laurențiu Reghecampf nu se mai simte bine în Azerbaijdan, pe banca lui Neftchi Baku, și se gândește serios să se întoarcă în România.

„Laurențiu Reghecampf ar putea să plece din Azerbaidjan în viitorul apropiat!”, a titrat sportinfo.az.

Antrenorul român intenționeză să negocieze cu oficialii clubului rezilierea contractului pe cale amiabă. Reghecampf a semnat cu Neftchi în luna iunie, dar deja ia în calcul să își încheie mandatul.

Reclamă

Jurnaliștii din Azerbaidjan anunță că scandalurile cu Anamaria Prodan, din ultima vreme, l-au dat peste cap pe tehnicianul de 47 de ani.

„Potrivit informațiilor obținute, antrenorul român a adus în discuțiile cu conducătorii clubului ideea de a-și schimba locul de muncă. Tehnicianul, care a ajuns la Neftchi în luna iunie, a spus că este gata să-și rezilieze contractul semnat pe doi ani și speră să obțină acest lucru cu acordul părților.

Reghe, cunoscut în țara sa pentru scandalurile provocate (n.r. – referire la problemele cu Anamaria Prodan), a recunoscut că nu se simte confortabil în Baku și că nu ar mai putea conduce echipa. Antrenorul ia în considerare acum opțiunea de a reveni în România.

Reclamă 4 / 0/3

Neftchi are un sezon fără succes sub conducerea sa: s-a oprit în preliminariile Conference League și continuă prestațiile slabe în prima ligă”, a notat sportinfo.az.

Neftchi Baku se află pe locul 3 în campionatul din Azerbaidjan, la 10 puncte în spatele liderului Qarabag, după 13 etape.

Ce a spus Gigi Becali despre posibila revenire a lui Laurențiu Reghecampf la FCSB

Gigi Becali se află în căutarea unui nou antrenor principal, după despărțirea de Nicolae Dică. S-a discutat inclusiv despre varianta Laurențiu Reghecampf. El a mai pregătit FCSB în două mandate, în perioadele 2012-2014 și 2015-2017.

Întrebat despre o posibilă revenire a lui Reghe la FCSB, Gigi Becali a declarat luni dimineață că n-a discutat deloc cu antrenorul de 47 de ani.

„Nu, nimic. N-a fost niciodată nimic”, a spus Gigi Becali, la Pro Arena.

Laurențiu Reghecampf a câștigat două titluri în Liga 1, la cârma FCSB-ului, în 2013 și 2014.

La ora actuală, banca FCSB-ului este ocupată de interimarul Mihai Pintilii.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și