Închide meniul

Laurette, ironizată după ce Magaye Gueye a fost prins dopat cu cocaină. "Trebuia să îl ia acasă şi să îl educe"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 11 martie 2021, 6:12

Laurette, ironizată după ce Magaye Gueye a fost prins dopat cu cocaină. "Trebuia să îl ia acasă şi să îl educe"

Frumoasa Laurette și-a părăsit iubitul / Foto: Instagram laurette_atindehou

Magaye Gueye, alături de Laurette

Fostul mijlocaş al "câinilor" a amintit de incidentul în care a fost implicat Gueye la începutul acestui an, când era alături de frumoasa mulatră în jacuzzi şi înjura clubul de care era plătit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florentin Petre, replică acidă pentru Laurette Atindehou

"Atunci (n.r. după imaginile cu Magaye Gueye în jacuzzi) s-a luat lumea de mine că de ce l-am certat. Fata aia care era cu el era recalcitrantă că de ce îl cert. În loc să îl ducă acasă și să îl educe s-a luat de mine că îl cert și că îi vreau răul.

După ce că ți-e greu și treci printr-o situație foarte dificilă, nu te mai lega la cap cu fel și fel de lucruri din astea că n-ai cum. Eu am avut probleme și la Foresta cu un jucător foarte talentat. I-am dat liber într-o zi, probabil că a băut un pahar în plus și mi-a înjurat președintele. L-am dat afară a doua zi", a spus Florentin Petre, la Digi Sport.

Laurette i-a luat apărarea lui Gueye în momentul în care a fost acuzat pentru insultele pe care le aducea grupării din Ştefan cel Mare. A ţinut atunci să îi transmită un mesaj dur lui Florentin Petre.

"După cum se vede, ne-am distrat! Băiatul acesta n-ar trebui să fie dat afară din țară, am auzit ce a spus Florentin Petre.

Reclamă

E cam răutăcios, fiecare om face ce vrea în viața lui privată. Eram la distracție și făceam o glumă. Nu înseamnă că a vorbit și serios. Nu mă interesează ce vorbește lumea! Dacă îmi pune mâna pe fund, care e problema?

Magaye e un băiat foarte muncitor și își face treaba foarte bine la Dinamo. E un foarte bun fotbalist, eu știu situația lui de când a venit în țară. A stat la mine în casă trei luni de zile, n-a mâncat pe banii lui Dinamo. Ne cunoaștem demult, eu îl cunosc înainte să vină în București. Știu prin ce a trecut.

Au fost momente foarte grele, dar l-am susținut așa cum am putut mai bine. Eu am vrut să-i fac lui o surpriză. Am plecat la munte împreună cu mai mulți prieteni. Am stat afară la un hotel la Poiana Brașov, în piscină. Când oamenii mai beau un pahar cu vin, e posibil să mai scape o vorbă, o două. Dar asta nu înseamnă că el nu-și face datoria la Dinamo”, a declarat Laurette Atindehou după ce au apărut imaginile cu ea şi Gueye în jacuzzi.

Reclamă 4 / 0/3

Dinamo îi cere despăgubiri lui Magaye Gueye

Magaye Gueye a pornit un scandal uriaș, iar conducătorii lui Dinamo au anunţat că îi vor cere acestuia despăgubiri după ce a fost prins dopat cu cocaină.

Magaye Gueye a fost depistat cu cocaină în urma testelor făcute după derby-ul cu FCSB din Cupă, câştigat de dinamovişti cu 1-0.

Acum Magaye e suspendat, urmând ca la finalul anchetei, dacă va ieși că este vinovat, să se încheie contractul de muncă. Apoi, vom merge mai departe.

Nu putem tolera așa ceva când e vorba de imaginea lui Dinamo. Vor fi cerute daune, imaginea lui Dinamo e afectată, am apărut în toate ziarele din lume", a spus directorul sportiv al lui Dinamo, Mario Nicolae.

Recomandări
  • Dinamo îi cere despăgubiri lui Magaye Gueye
  • Logodnica senegalezului, atacată de o legendă a "câinilor"

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și