Închide meniul

„Lazio a vrut să-l transfere de la Parma!” Valentin Mihăilă a ratat lovitura carierei. Ce planuri au italienii cu mijlocașul român

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 16 septembrie 2021, 19:19

„Lazio a vrut să-l transfere de la Parma! Valentin Mihăilă a ratat lovitura carierei. Ce planuri au italienii cu mijlocașul român

Mihăilă a ratat un transfer uriaș

profimediaimages

Parma a refuzat să-i dea drumul lui Mihăilă pentru că își pune mari speranțe că puștiul român poate fi o piesă de bază în lupta pentru promovare în Serie A.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Valentin Mihăilă a ratat un transfer uriaș la Lazio

În plus, „cruciații” au fost nemulțumiți de suma oferită de Lazio. Dezvăluirile au fost făcute chiar de către tatăl jucătorului.

„Au fost diferite discuții în legătură cu transferul lui Vali. Am văzut că a apărut și prin presă. Eu știu că Lazio a vrut să-l transfere de la Parma, dar cred că suma nu a fost la nivelul așteptărilor. De asemenea, Watford s-a interesat de el. Știu că englezii, Granada și Udinese au același patron.

Discuțiile s-au derulat la nivelul cluburilor. Sper ca Vali să își revină la o capacitate de sută la sută. Cei de la Parma l-au păstrat pentru că vor să îl aibă în lupta pentru promovarea în Seria A.

Eu sper să fie și convocat la echipa națională, dar trebuie să își revină și la cea mai bună formă. Eu cred că într-o lună va fi apt sută la sută și va da randament maxim,” a declarat tatăl lui Valentin Mihăilă, potrivit fanatik.ro.

Reclamă

8,5 milioane de euro a plătit Parma ca să-l transfere pe Valentin Mihăilă de la Universitatea Craiova, la începutul sezonului precedent.

Valentin Mihăilă l-a făcut pe Gigi Buffon să alerge de fericire

Parma a învins-o cu 1-0 pe Benevento în runda a doua din Serie B, iar Valentin Mihăilă a fost eroul „cruciaților”. A adus victoria echipei sale în minutul 7 al prelungirilor şi l-a făcut pe Buffon să alerge pe tot terenul.

Valentin Mihăilă a fost rezervă la Parma. A intrat în minutul 77 şi a decis meciul în prelungiri. Mihăilă a marcat din interiorul careului, după ce a făcut o preluare perfectă. Mihăilă s-a bucurat alături de fani, dar şi cu Buffon, care a alergat tot terenul pentru a-l felicita. Acela a fost primul meci al lui Mihăilă după o pauză de 4 luni.

Reclamă 4 / 0/3

Mihăilă a fost titular în precedentul meci jucat de Parma în Serie B, 4-0 cu Pordenone. Fostul jucător al Craiovei a avut o evoluție mai ștearsă, dar Dennis Man, celălalt român din lotul „cruciaților”, și-a trecut numele pe lista marcatorilor.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și